Vine barza? 28

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

vad ca iar s-au reluat scrierile la Vine barza...
a fost o perioada in care s-a scris tare putin.
bravo fetele!

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Kriss79 adica esti in Z 7-9 DPO. Sarcina...mmmm...nu prea cred abia daca o fi reusit sa se implanteze, de unde rezulta ca beta HCG gasim in cantitate aproape indetectabila. Crezi ca ar putea aparea deja simptome? Doar de la progesteronul din aceasta perioada a CM.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca ce-mi place ca esti sfatoasa Cand, pana mea, te duci la dr? Haaa???

Biby asteptam vesti pozitive

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

amameda> multumesc de raspuns.
Intrebam si eu asa..intr-o doara..oricum cred ca iar am dat kix..dar mi se pare ca am simptome care mai de care..cred ca visezfrumos!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Biby, eu am avut CM exact ca si tine, 24-25-26. Mi-am facut testul prima oara in z28 si a iesit slab pozitiv, prima oara a iesit o liniuta (am fost tare dezamagita), am mai stat vreo 10 min, dupa care am vrut sa-l arunc si cand m-am uitat mai paruse o liniuta, dar care se vedea f. slab. Binenteles ca am repetat testul la vreo 3 zile ca sa fiu sigura, si a iesit pozitiv.
Eu cred ca o sa ai un bb. Bafta multa!

Alina25+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura stii ca la sfaturi se pricepe tot romanul.
Am vrut sa ma duc maine sa fac analiza de sange dar sunt f presata la servici cu un proiect ce trebuie predat .Cred ca o sa ajung poimaine daca pana atunci nu se intampla nimic.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Anca,ce texte posezi!!!! Tu crezi scuza asta cu serviciul?Eu nu prea! Sa stii ca beta HCG-ul nu musca!

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Meda bine i-ai mai zis Ancooo, nu te mai crede nimeni, iubita! Cred ca ai un mare morcov Curaj, curaj (gaina, ca te tai) ca sigur e bebic

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele fiti atente ce am facut.
Am vb cu o cunostinta de-a mea care trebuie sa nasca in 2 saptamani si mi-a recomandat sa merg la dr.Ion Ion de la Giulesti.Sun maine si ma programez la el.Voi stiti ceva de el?
Acum la dus am obs o scurgete alb-galbuie pe chilot.Vin uratii??????

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Am inteles Anca,ne tii la curent. Programeaza-te si la Papa dar promite ca maine iti va fi mila si de noi...Poate un bHCG micut,micut....sau macar un testulet cu pisu proaspat de dimineata...

MEDA

Mergi la inceput