Rechizite la pregatitoare(grad 197)
Raspunsuri - Pagina 2
miruta spune:
Atata tam-tam pentru un top de hartie??????Nu pot sa cred .Dar ce crezi ca face educatoarea cu hartia : o mananca sau o vinde??????Mi se pare penibil sa stau sa numar si sa duc fix cate 2 coli pe zi....Si sa stii ca se consuma foarte multa hartie pentru:desene libere , pentru fise , copii xerox etc. ( dar daca educatoarea scoate de pe net sau scrie ceva la propriul calculator pentru copii si foloseste coli si tus de la ea atunci nu se mai pune ,nu? se pune doar ca noi ducem cu 20 de coli in plus) .Sa fim seriosi si sa lasam carcotelile si rautatile deoparte .Mai bine sa cooperam cu educatoarea pentru binele copiilor nostri .
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by miruta
Atata tam-tam pentru un top de hartie??????Nu pot sa cred .
Crede si nu cerceta!

Nu topul in sine a umplut paharul ci calitatea care trebuia sa fie musai Xerox Business. Hartia obisnuita dauneaza profund sanatatii unor educatoare.
angy11 spune:
Aiurea! Ce zici de imprimante care se strica,la fel xerox-uri?
Apoi...ti-ai pus copilul sa deseneze pe-o coala ordinara cu acuarele?Sau carioci?
Eu am vazut zilele trecute niste desene,am intrebat copiii de ce au pus coli lipite in spate....mi-au raspuns,ptr. ca trecut culoare pe dincolo.
capcaunul spune:
angy11, sunt oameni si oameni. Prin urmare sunt educatoare si educatoare. Unele mai intelegatoare, altele mai putin. Sunt zeci de firme care produc hartie, buna pentru imprimanta, buna si pentru desen. Pentru unii parinti conteaza enorm cei 5RONi pe care-i economisesc alegand un top de hartie la oferta in locul celui Xerox Business. Spuneai pe-aici pe forum ca la o gradinita de stat ne luptam cu ceva neajunsuri. Lupta imprimantei sau a pensulei cu o hartie de calitate ceva mai slaba este la fel de onorabila.
Ai perfecta dreptate cand spui ca parintii ar trebui, in numele si spre binele propriilor copii, sa se implice in dotarea gradinitelor de stat, vitregite de la buget, dar si cererile educatoarelor si educatorilor trebuie sa fie rezonabile.![]()
angy11 spune:
[quote]Originally posted by capcaunul
angy11, sunt oameni si oameni. Prin urmare sunt educatoare si educatoare. Unele mai intelegatoare, altele mai putin. Sunt zeci de firme care produc hartie, buna pentru imprimanta, buna si pentru desen. Pentru unii parinti conteaza enorm cei 5RONi pe care-i economisesc alegand un top de hartie la oferta in locul celui Xerox Business. Spuneai pe-aici pe forum ca la o gradinita de stat ne luptam cu ceva neajunsuri. Lupta imprimantei sau a pensulei cu o hartie de calitate ceva mai slaba este la fel de onorabila.
Ai perfecta dreptate cand spui ca parintii ar trebui, in numele si spre binele propriilor copii, sa se implice in dotarea gradinitelor de stat, vitregite de la buget, dar si cererile educatoarelor si educatorilor trebuie sa fie rezonabile.![]()
[/quote
Corect! Ce ne facem cu educatoare lipsite de bun simt,la fel si parinti?
Chiar sunt vitregite,nu vorbesc aiurea,dau premiu,salarul meu de dascal aceluia care in ministwer face un program in care sa doteze scolile,gradinitele cu material didactic ca sa demonstreze ca invatamantul e gratuit,noi parintii sa nu mai dam nimic.
angy11 spune:
He,he,n-o sa faca nimeni,chit ca salariul meu e de 7 milioane,chiar sunt dispusa sa-l dau,numai sa vad scoli si gradinite dotate.
lenav7 spune:
Anuska, te felicit ca te-ai oprit asupra hartiei de xerox care, vorba lui moko, n-o sa ne ajunga niciodata, noua, educatoarelor! Unii parinti, cantaresc, masoara, hartia igienica! Acolo sa vezi calcule, functie de zilele saptamanii, lunii, semestrului, anului! Sper ca ati luat-o ca pe o gluma, desi, nu e! O sa-mi fac timp sa-ti arat lista mea de rechizite; cred ca m-ai bate mai intai, apoi m-ai reclama! Te asigur ca as avea acoperire pentru tot ce am cerut! Numai ca noi strangem bani si, impreuna cu parintii, cumparam rechizite. Ai intrat vreodata la " Casa retro"? Acolo sa vezi preturi, dar si ceea ce poti face cu copiii....
In privinta colilor, vreau sa-ti spun ca eu am renuntat la cartile de colorat, pe care le consider catastrofale si le xeroxez, la greu, imagini la tema sau ceea ce le place copiilor.
miruta spune:
Pai probabil ca educatoarea a cerut Business pentru ca stia de acea firma ca e buna ( adica nu genul de coli prin care poti vedea cerul)dar sunt sigura ca nu-ti punea pachetul in brate daca ii duceai o alta marca buna.Crede-ma , calitatea conteaza foarte mult :anul trecut am avut niste acuarele foarte proaste - lucrarile noastre ieseau aiurea , culoarea nu se intindea bine -era un chin la pictura ;anul acesta am luat pelikan -e o adevarata placere sa pictezi , mai ales pentru copii , nu pentru educatoare.Si acesta a fost doar un exemplu.
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .
Anuska spune:
Imi pare rau ca am dat nastere la polemici! Efectiv mi s-a parut sa zic ciudata lista;apoi ca mai cerea in plus cei 70 lei (pt caiete(carti) speciale,joc de nu stiu care). Nu stiam ca exista borcanele mici de aracet, eu am gasit numai din cele mari...
Am copilul acolo de 3 ani si am cotizat in fiecare an pt multe-multe: mase, scaune, paturi, dulapuri, tabla, planse samd. Plafonierele nu cred ca merita 40 lei x 25 copii din grupa.... Iar jaluzele le cadea rangul daca puneau orizontale?
De hartie igenica nu ma apuc sa calculez, e prea complicat! ![]()

Va dati seama ca e mai important sa-i fie bine puiutei si ca o sa ma conformez,dar ce eu nu pot sa cer opinii?
lenav7 nu sunt violenta, deci nu bat pe nimeni! ![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)