Spalati gresia, faianta, cada cu otet sau cum?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by loneanbianca

Eu cu DOMESTOS!

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.

Eu cu DOMESTOS spal doar WC-ul - e dezinfectant puternic, insa mi se pare mult prea puternic pentru cada si chiuveta! Pe acestea le frec cu CIF sau cu praf CALINDA - iese extraordinar si mirosul este foarte frumos! Faianta si gresia o spal cu AJAX sau PRONTO speciale - ramane un luciu si un miros extra!
Spor la treaba!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Poti curata orice cu el. Merge bine si la cuptorul de la aragaz.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Hmmm... sa-mi conving sotul ca si instalatorul ne spunea la fel.
Daca ai timp te rog insira-mi si mie la ce altceva il folosesti. Multumesc.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu l-am folosit la aragaz, oriunde in bucatarie unde se mai aduna mizerie (in spatiul dintre aragaz si perete etc.), pe linga ferestre, la burduful de la frigider (unde se inchide usa), pentru curatat pe jos (gresie, linoleum sau parchet), in baie.
Sotul tau il poate folosi sa curete pete de ulei la masina. Se poate curata bine gratarul. Cred ca poti curata si petele de pe mocheta sau covor, dar nu tot covorul.
Curata bine sticla. Deci merge la ferestre, la usa de la dus...
Are attachments si se adapteaza sa cureti in locuri strimte, unde se aduna mizeria si nu reusesti sa cureti.
In plus omoara multi microbi (fara sa folosesti chimicale), datorita temperaturii crescute.
Cred ca poti da jos wallpaper cu el, am auzit ca l-a folosit cineva si pentru asta.
Oricum, tot trebuie sa cureti tu. Dar el inmoaie mizeria si e mult mai usor.
Sa nu cumperi unul din alea mici "handheld". Sint prea mici, nici nu au capacitate suficienta. Ia unul mai mare (dintre cele care se pun in priza, nu cu baterii) de minim 1300W si sa aiba si suficienta capacitate pentru apa. Fii atenta si la attachments, sa aiba cit mai multe, sa-l poti folosi la tot ce ai nevoie.
Iti recomand sa mergi pe Amazon si sa cauti "steam cleaner". Poti sa citesti pareri si sa compari preturi.
Eu cred ca l-am cumparat pe al meu de pe www.overstock.com, dar sint niste ani de atunci.
E o investitie buna, merita.
Uitasem sa spun de jaluzelele de plastic... le curata foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Cu intarziere, multumesc mult Ramona pentru toate cele descrise. Pare a fi deosebit de util .

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sper sa iti convingi sotul si sa-l cumparati. Am pus acolo si argumente "barbatesti". Nu e o gluma, sotul meu chiar il foloseste.
Ma bucur sa folosesc cit mai putine chimicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

in Romania a cumparat cineva aparat din asta de curatat cu aburi?
eu aud pentru prima oara de el, probabil de gospodina ce sunt!

si, in afara de acest aparat, as vrea ceva sa faca minuni la cada mea, care nu e din faianta sau fonta, e din material din ala, nu plastic, ceva acril...nu stiu exact...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eu in baie folosesc Jet de la Sano. Este excelent.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Si eu subscriu pentru Cif la cada si chiuveta, iar din cind in cind ceva mai tare de turnat in orificiile de scurgere; Domestos de exemplu. Pentru faianta Ajax e f bun, iar pentru gresie e o solutie f ieftina - Triumf, dar trebuie folosite manusi pentru ca ataca pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Subscriu si eu pt ms. musculo pt faianta, pronto pt gresie si praf de curatat sau detergent de rufe pt obiectele sanitare-cada, chuveta, plus clor ca sa dezinfectez!

Nici eu nu am auzit de aparatul cu abur

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Aparate de astea cu aburi erau parca la Quelle.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput