Spalati gresia, faianta, cada cu otet sau cum?
Mai ca de fapt caut o substanta de curatire care sa nu ma gazeze. Ieri am dat cu ceva pe faianta din baie si s-a spalat destul de bine dar mirosul m-a capiat. Si acum miroase in baie, nu rau, dar nu mai scap de el.
Recomandati-mi va rog ceva natural, care sa curete si sa nu-mi gaureasca plamanii.
Cada o sapal mai mereu cu pungi de hartie peste care torn otet, las la inmuiat mai multe ore si apoi vin cu detergent lichid neparfumat si frec cu peria. Se ia destul de usor, chestia e ca nu stiu cum sa fac cu gresia sau faianta utilizand aceeasi metoda. Alte idei? Multam!
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Raspunsuri
Oana_B spune:
Eu folosesc www.cometcleanser.com/cleansers.htm" target="_blank">Comet praf din ala abraziv ca Tixul, frec cu un burete.
Oana_B
I love pink!
ML spune:
Il am Oana, multumesc. Curata tare bine dar tot miroase (cel putin in baia mea care nu are geam).
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Ortansa spune:
mamaia mea la tara freca cratitele cu nisip sau pamant si le lustruia perfect.incearca si tu cu faianta,banuiesc ca rezultatele sunt asemanatoare cu cele ale Tixului.
Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)
fannna2003 spune:
nu vreau sa fac reclama ..eu folosesc LOC amanunute pe pm daca vrei
Sa o ajutam pe BARBYE
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
olim spune:
Eu folosesc Don Limpio, sau Mr Proper cu ceara sau cu bicarbonat si is tare multumita de el.
miria_cristina spune:
Si eu folosesc tot Mr. Proper si-mi place. Cand am timp mai dau si cu praf de curatat, dar il iau fara miros. Nu stiu exact cum se numeste, dar este si dezinfectant in acelasi timp, si-mi place sa dau pe cada pentru fata.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Gabbriela spune:
www.angelfire.com/cantina/homemaking/vinegar.html#Bathroom" target="_blank">citeste citeste
citeste acolo mai sus, otetul face minuni...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
olim spune:
Eu chiar azi am luat unul nou cu bicarbonat.Am mai incercat odata o monstra gratuita si am fost incantata de el.
O seara frumoasa
mira_m spune:
Cu Cif si cu partea abraziva dela un burete de vase! Iese super!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)