M-am hotarat......adoptie(40)
Raspunsuri - Pagina 9
florypop spune:
Salutare!
In primul rand multumesc de urari. Si dau de baut cu prima ocazie.
Doi: din pacate nu putem veni duminica deoarece il sarbatorim pe Andrei....ca de facem si noi doi ani.
Vad ca e slaba activitatea pe aici. Eu una nu imi dau seama cand trece timpul. Sunt foaret ocupata si la serviciu si acasa asa ca please nu va suparati pe mine ca scriu asa de rar dar sunt cu sufletul langa voi...:))
Pupici tuturor,
Flory si Andrei si Rares
simona dragusin spune:
LA MULTI ANI IOANA!!!
Claudia sa-ti traiasca fata si sa fiti fericiti!
SIMONA si PATRICIA
florypop spune:
LA MULTI ANI IOANA
Sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Flory si Andrei si Rares
urziceanu spune:
Claudia,sa de Dumnezeu sa fiti fericiti si sa va bucurati de minunea ta mica Claudia!!!
LA MULTI ANI CLAUDIA!!!!!!!!!!
Noi suntem bine,Daphnye,cu timpul stam mai prost.Am crescut,avem dinti ,maselute,vorbim...ce sa mai ..suntem domnisoare mari.
O sa incerc sa pun poze noi.
va pupam,
Corina si Maya
Rozi spune:
Si de la noi, cei mai rarut pe forum, un LA MULTI ANI! Nasturicii de mami Claudia! Multa sanatate, ca-i mai buna ca toate si multa fericire impreuna va dorim!!
Aceleasi ganduri bune si de la Aissa , care e in silentio stampa , dar vroia sa te felicite si ea.
liliana csaki spune:
La multi ani si din partea noastra Nasturicii. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Rozi, da' de ce Aissa in silentio stampa?, oricum vad ca e din ce in ce mai putina activitate aici.
aissa spune:
Lamurire:
Am rugat-o pe Rozi sa scrie urare pentru Nasturica pentru ca am vazut ca fetele uitasera...si eu nu vroiam sa scriu aici, dar pe Claudia o felicitasem pe PM. Daca tot m-a dat de gol Rozi ca sunt in silenzio stampa (baaaai, asta te-am pus eu sa faci?)...atunci ma apuc sa vorbesc (ca doar stie toata lumea ca nu pot sa tac ).
Am aflat acum o saptamana ca fetele care nu mai apar aici (unele din ele) scriu pe un alt forum (nimic aiurea, si eu sunt relativ activa pe un alt forum unde chiar sunt printre fondatori si moderator) si am citit subiectul lor de acolo. Vazand ca se plang (nu toate) ca aici au fost ignorate si ca nu le-am primit bine pentru ca nu faceau parte din "gashca cool" (exprimarea le apartine si pe mine m-a zgariat pe timpan) le-am intrebat, fara urma de malitiozitate, de ce nu si-au creat propria gasca aici, pentru ca eu una chiar am incercat mereu sa spun o vorba buna nou venitelor, chiar daca nu ma mai pricep la noua legislatie.
Surpriza mea a fost ca userul Lisa (care dupa toate indiciile este Irina, si care e suparata pe mine mai nou din anumite cauze pe care probabil le-ati citit) sa imi dea un raspuns care m-a lovit in crestet: ca totul era frumos acolo pana am aparut eu sa comentez, ca mereu am facut asta si ca de aia multe fete ma evita si ma ocolesc.
Buun, am zis ca e o razbunare a ei, dar cum restul au dat un acord tacit (nu toate, e adevarat, dar destule) am inteles ca asa o fi si am decis sa nu mai scriu aici pentru ca sa nu supar, deranjez noii veniti si a le lasa locul sa zburde. Oricum, acolo, asa cum le-am promis, nu le deranjez.
Cel mai aiurea a fost faza in care i-am scris Irinei pe YM si am acuzat-o de fatarnicie (am 2 ani de convorbiri pe mess in care invariabil imi spunea ca am ajutat-o cu sfaturi etc....) si.....mi-a raspuns ca bat campii, ca nu stie despre ce vorbesc, ca nu ea e Lisa...
Am avut impulsul sa trimit copy dupa acea convorbire unora din fetele de acolo pe care le am prin lista ca sa vada ce si cum...dar am zis sa cedez, probabil mi-am aratat prea mult din fata rea si vreau sa nu mai fiu in continuare perceputa ca cea mai a dracu' din galaxie.
Asa ca, asa cum am vrut mai de mult (oooo, cat m-am rugat de Irina sa invete sa tina ea lista....) am luat decizia sa dispar de aici....
PS: cu acest mesaj refuz sa cred ca dau nastere unui mic scandal, am spus doar ce ma macina de o saptamana si nu e in intentia mea sa mai creez discutii. Este insa a nu stiu cata oara cand ma loveste viata virtuala peste nas si faza de acum m-a facut iar sa promit ca reduc timpul acordat calculatorului. Eu care am fost cu viata pusa pe net, simt nevoia sa ma ascund....e grav, pentru mine, care sunt o fire mult prea deschisa...
Aveti grija fetelor cu cine si ce discutati ca nu stiti cand vi se intorc vorbele pe alta parte... Din pacate vorbeste experienta....