M-am hotarat......adoptie(40)
Raspunsuri - Pagina 25
aissa spune:
La personalitate cred ca fac ceva cursuri copiii astia. Faza cu telefonul e si la noi clasica, a mea nu e asa vorbareata dar tot ea raspunde. Si tine telefonul ala la ureche si balmajeste tot felul de prostii (inca a ramas cu "sechele" si ii da ea telefon mosului frecvent sa il anunte ca mananca ). Aseara chiar ma suanse T. de la serviciu, pe mobil, a urlat Ale pana i-am dat telefonul desi intre timp suna-se ta'su si pe fix. Si aveam 2 telefoane deschise, ambele la ea si eu trebuia sa urlu prin hands free ca sa ne intelegem cat de cat. Nebunie. Cat despre poze....la un moment dat mi le-am scos, cand m-a luat iar un val de spume din alea cum fac eu periodic si apoi am vrut la un moment dat sa le pun poze fetelor de la Prieteni dintotdeauna la subiectul nostru de cartier....si indiferent ce link le pun fetele nu pot vedea albumul. Maxim vad o singura poza. Eu am dat vina pe Yahoo care a schimbat ceva in faza asta cu pozele desi...nu pricep de ce eu vad albumul si altii nu (e public, desigur). O sa mai incerc si va pun poze cu zapacita mea.
danielac spune:
Aissa ai o fata super! sa va traiasca!!!
Liliana, m-am uitat azi in albumul tau, nu imi vine sa cred ce mari s-au facut Laura si David si pe unde au colindat! sunt niste copii norocosi! sa auzim numai de bine!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
gulser_30 spune:
buna m-am alaturat si eu voua asadar m-am hotarit sa adopt un bebe.am tot urmarit toate postarile de pe aici sunt f interesante.eu sunt incepatoare si aici si in demararea actelor deci luni ma duc sa depun dosarul pt atestat.aaaa am uitat sa va spun ca eu sunt din ploiesti ,oare mai este cineva din ploiesti?
gulser_30 spune:
multumesc simona kiar kred ca o sa am nevoie de succes si mult noroc...asa cum de fapt trebuie sa avem toate viitoarele mamici care sunt in situatia mea.nici nu imi vine sa cred ca si eu pot face parte din aceasta categorie ,,viitoare mamica,,!!!as avea si eu o intrebare -dupa obtinerea atestatului cind se merge in vizite in cautarea bebelului daca l-ai gasit si esti hotarita ca el este pt tine sortit si tu pt el nu il incredinteaza imediat mamei atestate pt cele 3 luni,,de proba,,? dupa cite am mai citit pe aici kiar daca l-ai gasit inca mai sta cu ,,maternala,,la ,,maternala,,...de ce nu il incredinteaza imediat?
simona dragusin spune:
Carmen daca pt bb s-a luat deja o masura de protectie(de ex.plasament la asistent maternal profesionist)nu se mai ia alta,pina ce nu se incheie procesul biologicei si copilul este adoptabil.
gulser_30 spune:
simona multumesc pt ca iti bati capul cu mine.de fapt vroiam sa ma refer la copii adoptabili cei care au terminat cu procesul biologicei. deci sa inteleg ca in momentul in care devine adoptabil il pot lua acasa pt cele 3luni nu?eu asa am inteles,sper sa nu fii inteles gresit.sper ca nu sunt cicalitoare dar stii cum e ....nu mai ai rabdare si vrei sa stii dinainte cum vor decurge lucrurile.si normal ca vreau sa se intimple cit mai repede