M-am hotarat......adoptie(40)
Raspunsuri - Pagina 24
ioanaalice spune:
felicitari Simona! ai o prichinduta frumoasa si simpatica si dulce! Ma bucur pentru tine ca ai scapat de etapa de provizorat si ca esti mamica cu drepturi depline. Ma bucur si pentru Patricia Andreea ca are o familie PE BUNE! .
Ce bolborosesc eu aici... Ma bucur pentru voi!
ioana, viitoare mamica
nico_ro spune:
Patricia Andreea, sa-ti iubesti parintii si sa le aduci numai bucurii! Simona, ma bucur mult pentru voi, nici nu stiu cum sa zic ... fericirea se vede in ochii vostri (din care nu mai trebuie sa curga lacrimi) si sa dea Dumnezeu ca lumina pe care Patricia v-a adus-o in inimi sa ramana vie si sa creasca odata cu ea. Filmuletul vostru este foarte impresionant, parca te vad pe tine peste tot, desi apari doar din cand in cand... De fapt uitandu-ma la film am senzatia ca-l vad prin ochii tai si realizez cata bucurie ti-a adus minunea mica. Pupici!!!
Briantis, multa sanatate piticului tau!
Eu noutati nu mai am, dar poate curand... deocamdata vizite; parca din ce in ce mai greu trece timpul.
liliana csaki spune:
Felicitari Simona!
Briantis, multa sanatate lui Andrei, gata, ati scapat, scapati si de sforait imediat. Si-acum opriti-va, ca prea ati luat-o- anul si interventia
printesa_roz spune:
As avea si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta. Noi locuim in Germania, rezidenta pe 3 ani, dar domiciliul in Romania. Putem adopta un copil din Romania? Se deplaseaza asistentii aici in Germania, sau pur si simplu nu avem voie sa adoptam un bebelush?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Pupici
simona dragusin spune:
Multumesc !
M-am trezit cu gindul la listuta !
Abia astaptam sa vad si in dreptul nostru..finalizat!Liliana
Briantis pupici Andreiutului !
Si nu in ultimul rind
LA MULTI ANI DANIEL IUSTIN!
Valiburu sa-ti traiasca baiatul!
simona dragusin spune:
PRINTESO,din pacate trebuie sa locuiti efectiv in RO pt a putea incepe demersurile..
NICO stiu ca-i greu cu vizitele..da-i mai usor decit atunci cind nu aveai pe cine vizita
aiuras spune:
Felicitari Simona! Asa am simtit si eu: o mare bucurie si usuarare cand s-a finalizat adoptia si schimbarea numelui (numai de familie la noi). Bine ca s-au mai dezmeticit, ca pentru schimbarea prenumelui noi am facut un alt demers.
Briantis multa sanatate pentru Andrei!
LA MULTI ANI Daniel Iustin a lui Valiburu!
Am avut serbare la gradi,cu poezioare si cantecele si Mos Craciun.A fost foarte emotionant.
Avem tot felul de fixuri: in noiembrie aproape o saptamana nu mai vroia sa faca kk, acum ne-am mai relaxat, vrea anume incaltari si nu vrea sa stea cu moturi in par desi ea ma pune sa le pun - asta inca nu am rezolvat-o inca:((.
Este greu cu sculatul de dimineata in timpul sapt. ca in w/e sare din pat la ora 7 spre disperarea noastra. Incercam sa ne culcam cat mai devreme dar tot pe la 21,30 ajungem in pat.
Va doresc numai bine, succese si sanatate la toate mamicile si la totii copilasii, citesc pe forum si ma bucur de tot ce reusiti.
valiburu spune:
Aiuras si Simona Dragusin va multumim pentru urari si ca v-ati adus aminte de noi.Va urmarim zilnic postarile ,chiar daca interventiile noastre sunt mai rare.
patri spune:
Simona, felicitari pt finalizare, eu am aproape 2 ani de cand am fost prima data la DPC, si inca suntem tot la faza in care asteptam sa devina definitiva despartirea de mama, ca sa devina adoptabila...da asteptam!
A mea printesa vorbeste toata ziua, ne pupa cand plecam deacasa, zilele trecute trebuia sa mergem undeva cu ea si sotu merge sa aduca masina , si ea-l intreaba: ce faci, mergi asa??? adica fara s-o pupe??? si e tare smechera, suna telefonu, fuge si raspunde ea, era o prietena, vb ea vreo 5 min, eu asteptam, da ea zice:dau pe tata, si -l striga, eu vreau sa iau tel, ea nuuuuuu, tata!!! si cand vine tata la tel vede ca si prietena vroia cu mine, si eu cu ea, numa Pati vroia altfel, si asa a trebuit sa fie! Are o personalitate puternica, si stie cum sa obtina ce vrea...Ne e tare draga, a cazut de pe leagan zilele trecute, si vine acasa toata singe pe barbita, si cu 3 urme de dinti pe buza (stil Angelina jolie de umflata) si cand o vad, speriata intreb ce-ai patit? ea zice, asa cu mimica: lasa mama, trece...Pai sa n-o mananci???
Stiu ca intru mai rar, dar mi-e dor de voi, si va urmaresc, sunt prezenta mai in umbra, mi-ar place sa mai vad poze de la voi, mi-e dor de Ale a Cristinei, pune ceva pozeeee!!!(eu vb care nu pun nimic, lenesa de mine!!!)
Pupici si promit sa-mi revin!