Racusori, la apel! (21)
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
neata si de la mine in fuga si brrrrrrrrrrrrrr a venit iarna. in bucuresti deja ninge. imi strica toate planurile pt week end ![]()
va pupacesc...mai arunc un ochi pe geam la zapada si ma apuc de treaba
kiss
Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
MirelaV
pupicei pe burticei
silvana.ady spune:
Buna dimineata racusoarelor!
July merci mult de cafea!
La noi a venit deja weekend-ul. Ziua libera in Israel este simbata (vineri - zi scurta si eu nu lucrez 

). Asa ca astazi dupa ce le-am dus pe fete la scoala si la gradi, stau acasa si gatesc
. Curat am facut acum ieri asa ca azi am scapat de
. In schimb tre sa fac ordine in camera de jucarii a fetelor ca deja iti trebuie o busola ca sa stii pe unde te afli...
Asta seara avem invitati 

(vreo 20) dar sotul face gratar asa ca nu prea sint multe de preparat.
Asa ca pentru miine am scutire, sper sa ma scuzati.
Sa aveti un weekend nemaipomenit!
Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999)
& Danielle (27.03.2003) 
Poze mai vechi si mai noi
boneca30 spune:
buna dimineata!cafeluta e gata va astept sa veniti !
eu sunt prezenta la apel!
acum fug ca am probleme mari de rezolvat !nu stiu ce se intampla in ultimul timp dar toate mi se intampla numai mie!
SILVANA bine ai venit printre noi si sedere lunga!cand am vazut numele tau mi-a stat inima de bucurie normal am crezut cai sora mea ,dar nu avea cum ca ea e balanta!
ff frumoase printesele tale si felicitari ai o fam frumoasa!a fost bun gratarul?

pe toate si o sambata si duminica palcuta!
ROXY
july_g spune:
Neata fetele! Dau tot eu cafeaua? Pe unde imi umblati domle la sfarsitul asta de saptamana?
Eu m-am transformat in robotel , ma intorc la comanda! fetelor, parintii mei sunt work-oholici! Am carat ieri cred ca o tona de lemne sparte sa le asezam la locul lor. Credeti*ma, mi s-a parut joaca de copii pana pe la al 50-lea drum. Azi nu imi mai simt mijlocul iar mana stanga e independenta de restul corpului. Are vointa proprie. Eu o asez pe langa corp, ea vrea sa se balangane.
Va pup si o duminica frumoasa!
silvana.ady spune:
Buna ziua fetele!
Sper sa imi scuzati intirzierea dar n-am putut sa vin mai devreme. Am avut o gramada de treaba pe cap.
July merci de cafeluta. Se pare ca o bem in doua astazi. Celelalte fete sint acasa cu familionul - duminica, se hodinesc. Numai eu la lucru
. Duminica e zi lucratoare la noi.
Boneca,
ca le gasesti frumoase pe scumpicile mele. Gratarul a iesit taaare gustos numai ca dragul meu sot a cumparat cantitati industriale de carne si, dupa ca s-a mincat pe rupte, am ramas cu frigiderul si congelatorul pline de carne...
July ai grija de tine si odihneste-te si tu putin ca miine incepe o saptamina noua si tre sa fii in forta, nu?
Cristina, cum stai cu invatatul?
Mirela, ce misto ca aveti
. La noi nu prea ninge, dar cind ninge e taaare frumos - sa vezi palmieri acoperiti de zapada!
, pe miine.
Shirly (12.09.1999)
& Danielle (27.03.2003) 
MirelaV spune:
dupa un week end plin. sunt moarta de somn. vroiam sa va pupacesc. fac baie si tup la somn
un inceput de saptamana usor va doresc
Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
silvana.ady bine ai venit
confirm ce a zis july
ai 2 ingerasi frumosi foc
sa va traiasca!
Fetele, eu maine incep o noua saptamana (a doua) la noul job... prima saptamana a fost asa, o perioada de acomodare ...
Am o colega care mai lucrase anterior in acelasi departament si a zis ca ne descurcam f bine ... e chiar surprinsa cat de repede am prins totul ![]()
Treaba mea este sa ii sun pe primari din judetele cu literele A si B din Romania
... nu intru in mai multe detalii,insa e amuzant ,mai exact tragico-comic cand dai peste tot felul de oameni care sunt in aceasta functie si sunt atat de prost crescuti ... unii vorbesc frumos, altii urla,altii vocifereaza in gol ... insa eu nu ma cobor la nivelul acelora care nu stiu sa vorbeasca ...
Eh...ce sa faci
oameni si oameni, dar cine-i baga in seama ...
In rest ...mie imi convin conditiile de munca, colegii, atmosfera, tot ...deocamdata (zic asa ca sa nu ma entuziasmez prea tare si sa-mi iau zborul...asa fac intotdeauna)...tineti-mi pumnii sa fie bine si in continuare, caci eu am sa-mi dau straduinta sa fac totul ca la carte 
Iertati-mi absenta,insa desii am net la dispozitie non-stop la birou, deocamdata nu-mi pot permite sa stau pe el, in ideea ca pana nu-mi indeplinesc target-ul si incadrarea in timp stau cuminte pe fundul meu si sa-mi intru in ritm.
Va
si va
pe toate. 
Menna 
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
silvana.ady spune:
menna,
pentru primire si complimente.
Al meu sot este la niste prieteni sa vada nu stiu ce meci de
, iar eu tot pe
colind...
Mult succes cu noul job si nu te enerva cu prost crescutii ca nu merita sa-ti uzezi ficatul pentru ei![]()
Shirly (12.09.1999)
& Danielle (27.03.2003) 
july_g spune:
Buna dimineata fetele! Cafeluta abureste!
Mire, ai reusit sa te odihnesti?
Menna, mult succes la noul loc de munca!
Silvana, DC-ul creaza dependenta!
Angela unde umbli?
Fetele, daca ieri eram dezmembrata, azi sunt ca un butoi! Nush de la ce dar sunt umflata rau. Abia pot sa indoi degetele si mainile imi sunt ca niste painici!
Sa aveti o saptamana usoara! Va pupicesc!
M&M spune:
Neata!!!
July , multam de cafea!!!
ca sa iti revii repede!!
Bone , mult succes !!!!
pt. " Cretulina"
Menna , bafta multa in noul tau job!!!
Silvana, ai atins un punct sensibil!!!
Eu zic ca stau bine la capitolul invatat, dar la capitolul stress, e vai si-amar!!!!!
Mire,[pup]
Oare ce o face Vicky??? Dar Mona???
Un inceput minunat de saptamana tuturor!!
Daca mai absentez, sa stiti ca sunt prinsa cu invatatul si prea stresata ca sa pot sa ma relaxez alaturi de voi!!!!
Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi