Racusori, la apel! (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Menna si eu care plangeam dupa parfumul meu Samsara care s-a facut praf.Dar uite ca mai am o sora de suferinta.Se mai inscrie cineva.
Si sa nu va spun cum miroase acum in birou.
Cred ca o saptamana o sa zica lumea ca imi dau zilnic cu o sticla de parfum.

Cafeaua din dimineata asta are o aroma deosebita,asa ca multumim .
Si inca ceva nu ne-ai spus impresii de la noul loc de munca.
Asteptam.
In rest pupici pentru toate fetele!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Angi inca nu am inceput lucrul la cealalta firma.
Deocamdata tot aici ...la vechiul job.
Azi merg sa lamuresc niste chestiuni financiare cu cei de la cealalta firma, pt ca am un feeling ...nu tocmai bun si vreau sa fiu convinsa ca plec la mai bine,nu la mai rau.
Adik nu vreau sa ma trezesc ca plec de la fiica raului si dau de mama ei...daca-mi intelegeti grija. Sau sunt eu prea suspicioasa!?
Oare asa procedati si voi in cazul unei schimbari?! Raspundeti-mi va rog,ca sunt tare nelinistita ...
Ps: angi sa stii ca la capitolul spart pe loc fruntas sta mama cu o paguba de 2 parfumuri nou noutze din colectia proprie sparte "din greseala" ...
Mirosul a persistat muuuuuuuuult timp ... lucru si mai nasol, caci imi aminteam intotdeauna cu nervi de momentul cu pricina!

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Menna deci nu sunt singura.
cat despre schimbari in viata si eu am feelinguri.Dar atunci cand simt ca ceva e in neregula am decis sa renunt la acel lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Salutare fetelor!!!
Am intrat sa va salut pe ziua de azi. Eu sunt prinsa intre invatat si pregatirea pentru nunta...
July, pana la urma am facut rezervare la Hotel Galati. Acum sa vedem cum o fi.
Menna si Angela cate un pupic ca sa mai treaca din suparare!!! Se intampla oricui sa fie , uneori, mai neatent.Nu sunteti singurele.

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sa ma scuzati daca frazele mele sunt incoerente sau par lipsite de sens sau nu am facut acordul gramatical, dar mintea mea este imprastiata in nu stiu cate locuri si in nu stiu cate foi....

Cristina
Pentru Barbye, una dintre noi

Mergi la inceput

Cristina,noi nu stam sa controlam frazele.
Am primit candva in engelza un mesaj care iti dadea un text si trebuia sa-l citesti.Desi literele in interiorul cuvintelor erau puse alandala intelegeai ce vroia sa spuna textul respectiv.Se spunea ca de fapt oamenii se uita la primele litere si la ultimele si apoi memoria reactioneza si receptioneza cuvantul.
Asa ca nici o problema.
Noi sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

offffffffffffffffff...asa m-am saturat...de parca nu aveam eu destule..azi ma pomenesc cu tel de la tara k l-au trimis pe bunicul meu la bucuresti la spital k se simte rau. acum e cu ai mei la spital..analize..investigatii...sa vedem ce o iesi si ce decizie or lua..
aia e...viata de...
fetelor..stiti vreuna cum pot si unde..sa caut o arhiva dintr-un horoscop? ma intereseaza in mod deosebit zodia varsator din ziua de 06 septembrie 2000. io am tot scormonit pe net..n-am gasit nimik...
gata..misun pe aici..astept tel de la ai mei k nu m=-au mai tinut nervii sa merg si eu la spital. nu avea rost...
va pupacesc

Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Mire am intrat pe acvaria, dar n-am gasit arhiva la ea
Ma gandesc ca, daca ii scrii un mesaj sigur te va ajuta.

Buna dimineata fetelor
Haideti la cafeluta ... azi am sa vi-o las pe tejghea si am sa dispar, caci sunt tare racita si nu vreau sa va dau si voua.

si la toate.

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!!!!!!!
Mire poate daca incercam sa cautam in arhiva ziarelor.
Hai ca acum daca ne-ai spus intram in alerta si gasim noi ceva.

Va pup si o zi buna.

Mergi la inceput

Mire asta am gasit in Formula as in saptamana 4-11 sept 2000.
O sa incerc sa gasesc si din ziua respectiva.

VARSATOR
O luna ciudata

Va fi una dintre cele mai ciudate luni ale acestui an, cand nimic nu e ce pare a fi, evenimentele se incalcesc si se descalcesc dupa bunul lor plac, iar dvs. va simtiti mai mult sau mai putin o jucarie a destinului. Sa ne intelegem bine: nu toate aceste aiureli sunt neplacute. De exemplu: situatii pe care le abandonaserati, pentru ca pareau imposibil de rezolvat, se pot debloca de la sine, fara sa fie nevoie sa ridicati un deget. Invers, situatii in care totul parea pus pe roate se incurca iremediabil. O sa recadeti la stadiul de copil de 5 ani, in sensul ca va veti intreba obsesiv: DE CE?
BANI: Veti face un efort considerabil si sustinut pentru a va drege situatia financiara. Energia si nervii in acest demers va tin pana la data de 16. Dupa aceea este preferabil sa va relaxati si sa va ocupati de amanuntele administrative privitoare la veniturile dvs. Nu este exclus ca pana pe 25 sa va puneti pe picioare, mai ales daca va hotarati sa faceti un drum lung sau sa incepeti un curs.
DRAGOSTE: Desi la inceputul lunii pareati sa fi atins un anume grad de claritate cu privire la genul de relatie pe care vreti sa-l aveti, dupa 12 intervine un fel de blocaj psihologic care se acutizeaza pe 29, mai ales daca sunteti intr-o relatie la distanta. Incepeti sa va faceti tot felul de scrupule si probleme care va pot submina increderea in ceea ce aveti. Calatoria de studii sau de afaceri poate contribui in mod semnificativ la o perspectiva corecta asupra relatiei.
SANATATE: Nu va irositi energia in drumuri scurte si incercati sa nu functionati pe baza de energie nervoasa, ceea ce v-ar accentua tulburarile de somn. Feriti-va, mai cu seama, de starile de oboseala exacerbata, care nu permit organismului sa se relaxeze. O plimbare pe jos in fiecare seara va face minuni pentru somnul dvs.

PESTI

Mergi la inceput