Racusori, la apel! (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cristina, mai rau le-am rascolit..m-am apucat de una..am dat in alta...si tot asa
menna...as veni..dar stai sa termin la mine. auzi...dar nu vii tu incoa? hai sa facem intai la mine si apoi..merg cu drag la tine..la masa de Craciun..of corse

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

dom'le....tre sa fie omu' cu ochiu' pe voi k altfel..va gaseste pe pagina 3
unde-mi umblati?
io tocmai am terminat de facut carnatii si caltabosul si am mancat...dar ma gandeam sa va sevesc eu
cam tarziu...mai bea cineva?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tocmai am aflat ca a murit bunicul din partea tatalui... Trist!!!..

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

condoleante Cristina!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina Dumnezeu sa-l odihneasca si sincere condoleante.
Fetelor sunt foarte dezamagita de romanii de aici.Saracii de ei ei zic ca traiesc mai bine decat in Romania dar sunt vai de mama lor.
Aici ce sa va zic masina este regina tuturor.Nu poti sa faci nimic fara ea.Autostrazi peste autostrazi de oriunde te-ai afla in oras in 5 minute ajungi pe o autostrada.Orasul este intins nene.Nu vezi blocuri.Singurele pe care le-am vazut au 2 etaje.
casele toate din lemn si se aude in ele tot ceea ce faci.
Iar americanii sunt foarte superficiali si nu pot face nimic fara ca sa nu plateasca.
ieri spre ex apare un negru care spunea ca are service pt copaci.si ca sa taie un copac i-a cerut cumnatului meu 650 $.ce ziceti aici este de facut afaceri.Numai ca romanii de aici sunt si ei la fel de superficiali si doar muncesc in mod banal.negrii si cu mexicanii au afaceri aici.
O sa va trimit si poze de aici ,dar dupa ce ma intorc de la Las Vegas pt ca maine plec pt 2 zile acolo.Asa ca sa nu ma dati disparuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

hopa aici sunt
Cristina, condoleantele mele.
Angela, super ca ai ajuns acolo.Sa ne trimiti ceva poze.

Fetelor iar sunt cu treaba multa la job, ca doar e sfarsitul anului si sunt intr-o inchidere permanenta ca deja m-am saturat, iar de maine sunt in concediu dar nu ma lasa nimeni, asa ca..la servici cu mine.Am avut un microrevelion intre timp, am avut iar virusi la calculator tot intre timp si de nervi mi-am cumparat un monitor flat asa ca sa-mi fac numarul pana la sfarsit.Al meu a spus ca astea cu monitoare flaturi sunt fitze..ia auzi la el.bla, bla.
Menna, apropo de perdele...mi-am cumparat si eu una misto(am asteptat 2 sapt sa mi-o coase, dar ce conteaza) si dupa ce am pus-o la geam omu meu a spus ca arata ca un tifon. Auzi tifon!!!! Habar nu au barbatii astia de moda.Wow da ce m-a jignit.
Noroc ca nu-l prea bag in seama. Ha, ha.
Mire si carnatii mei sunt gata. Mmmm.
Curatenia si alea alea...mai tarziu. Sper sa-mi fie gata treburile pana la Craciun, ca daca nu vin la voi la masa. Ce ziceti?
Sper sa ne mai auzim . Va pup pe toate si spor munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele!
Cristina, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Mire, ma iau de mana cu tine, ca si eu tot asa am inceput curatenia!
Menna, mai bine vino tu la mine, ca eu is satula!
Angela, sa te distrezi super si asteptam poze!
Va pup repejor si am taiat-o la TV

Mergi la inceput

Racusori, sunt sarbatori! (capitolul 22)

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput