Racusori, la apel! (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Ceiucul e gata!!! Eu tot virusata sunt.
July, vom face bradul in sambata de dinaintea Craciunului. Abia astept!!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

heheheee ...nici nu v-ati fi imaginat ca eu o sa fiu cea care o sa va dea cafeluta de dimineata ...so, poftiti de luati si o gurita de "kepsi" pt cin' o vrea
So, s-o luam cu inceputul ...urmeaza polologhia ...
Dianalaura & Mir3lly bine ati venit printre noi ...aoleu ...ati si disparut?!
Nu va speriati,noi chiar suntem mult mai active de felu' nost', insa acum cu final de an si in apropierea Sarbatorilor toate cam trag chiulu' ...io zic ca motivat ,nu?!
Angi draga, te invidiez .Felicitari pt viza! Sedere placuta in state si sa te intorci cu multe multe cadouri,caci nimeresti taman in perioada marilor reduceri la ei.Uf! De as fi in locul tau, as face sigur o vizita pe la Victoria Secret de ex.
Apoi ... pe cine mai strig la apel ...
Mire, surioara mea ... ce probleme cu dintisori ai avut?! Tu de ce nu-mi mai dai un apel sa vb?! Io daca te sun, nimeresc taman cand esti ocupata si iti suna si celalalt telefon
July tu ramai aceiasi dulcica cu stilul tau inconfudabil de a ne povesti ceea ce ti se intampla zi de zi
Mona,chiar asa ?! 3 bote ?? Dar tare rea ai mai fost Hai ca io nu-ti daruiesc bate, io'ti dau un mare si o imbratisare daga daga(=draga)
Cristina eu m-am gandit la restaurant dar pt noaptea de Craciun.Asa, doar noi doi si o lumanare ... sa ne imbracam mumos si sa mergem la un restaurant elegant,unde sa ne cinstim,pt ca al meu are de lucru si in ultima zi din an, asa ca exclud varianta unei excursii de An Nou. Poate totusi vom evada pe 1 .Hope so!
Oricum ... ideea e ca n-are importanta unde va petreceti,ci conteaza sa va simtiti bine si mai ales sa va bucurati de faptul ca sunteti impreuna,sanatosi si voiosi. si la tine.
La restul trupei de fete belisime va trimit un si o la toate ... io ma reintorc la lucru, caci mai am ...cat China

Bye Bye

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Mna ...mi-a luat-o Cristinel inainte
Apropos de bradulet ... noi o sa ni-l facem tot sambata, caci saptamana viitoare mi-am programat iubitelu' la zugravit bucataria.

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Menna, nu te supara!!! Eu am dat doar ceiuc, la cat sunt de virusata!!! e buna si cafelutza si e bun si pepsi de la tine. ca sa iti treaca supararea.
E super ideea si cu petrecutul Craciunului la un restaurant; na, ca incep sa am idei!!!!

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

cris insanatosire grabnica si ca nu m-am suparat pi tini !

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Menna mersi mult pentru urari.O sa tin cont de sfaturile tale si o sa pozez tot ce e mai frumos pe la Victoria Secret.Oricum am eu cateva perechi de pe acolo aduse de cumnata mea,si sincer ma simt in ele hmmmmmmmmmmmmm.
Cristina pai tocmai tu racita,nu-mi vine sa cred.Ia pune tu manuta si fa-te bine,ca sa fii ok pana la Craciun.Hai sa va spun ceva.Bulgarii mananca ciorba cu lamaie in ea,adica pun un sfert de lamaie in ciorba.De cand mananc si eu asa am obs ca nu mai racesc la fel de des.
Asa ca o supa de pui cu lamaie face minuni.

Mergi la inceput

Menna, multumesc!!
Angela, am racit facand curat, ma incalzisem dand cu aspiratorul si am deschis geamul!!!!Supa de pui nu imi place deloc!!! La cata lamaie am mancat nu ar fi trebuit sa racesc deloc.

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

DECI atunci nu mai trebuie sa dai cu aspiratorul.Pune-l pe al tau sotior

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelapriboi

DECI atunci nu mai trebuie sa dai cu aspiratorul.Pune-l pe al tau sotior

ANGELA

Angela ca bine zici!!!!

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

Ia uite la ele ce sfaturi isi dau aici. Ia hai ca va spun eu!
Barbatul nu o sa faca curatenie in casa de buna voie numai dupa indelungi rugaminti,targuieli,favoruri,etc ... io personal trecand peste partea asta cu un PAS mare, aleg sa fac singura si lui ii gasesc alte indeletniciri.
So,Cris daca tot ai facut curatenie singurica si ai mai si racit, propun sa-i transmiti sotiorului tau sa-ti aplice tratamentul cu aspirina saracului si ati rezolvat problema.Ori ia si el gripa si tusiti la unison ori te ajuta sa-ti revii cu totul ...tam tam!
Angi, crede-ma ca daca ar fi sa pot sa comand pe internet produsele de la oferta de iarna la Victoria Secret's ,as fi prima care si-ar comanda,insa nu livreaza in Romania.
Hai si mai vb.

Mergi la inceput