Racusori, la apel! (21)
Raspunsuri - Pagina 11
july_g spune:
Na seara fetele! Va saluta un rac ametit de cap si cu o durere in gat cumplita! Vorbesc de zici ca sunt foanfa nebuna si mi se pierde vocea incet, incet!
Angela mama, da ce mobila soro ti-ai facut de 4000 de euro. Ca io trag sa o scot sub 16 milioane aia de bucatarie! Si nu pot s-o fac decat la comanda, deci merg pe la magazine care au fabricute!
Silvana, cum te simti? Stiu ca e dureros rau !
Cristina, tinem pumnii. O sa fie bine. Maine seara, lasa cartile, ia-ti consortu si iesiti nitel la o terasa undeva sa papati ceva si sa va simtiti bine. o sa vezi ca se incarca bateriile.
Mire, pe unde umbli, soro? Menna, Cookie, Mona? Vicki, nu mai stim nimic de tine!
july_g spune:
Neata fetele! Cafea, ceai, apa fierbinte?
Mai fetele, e doar o senzatie sau o iau razna? Vorbesc de una singura aici? Ce Dumnezeu? Pe unde imi umblati?E a doua sau a treia zi cand eu inchid, eu deschid, eu sutez, eu dau cu capul, eu dau ordine, eu le execut!
Ia hai ca daca Mire nu face prezenta o fac eu! Racusori!!!!!!!!!!! LA APEL!
Va pup si o zi usoara!
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
July mersi pentru cafea.mobila mea de bucatarie a costat 17 milioane,dar are foarte multe piese.In cei 4000 de euro au intrat 4 paturi,3 dressinguri,2birouri,4 dulapuri,mobila de bucatarie,un cuier,un pantofar.Este destul de bun pretul.
In rest fetelor o zi buna!!!!!!!!
angelapriboi spune:
Am uitat sa spun LA MULTI ANI!pentru cei care-si serbeaza ziua onomastica astazi.
cookie spune:
Pai, e liniste, cum altfel, daca fetele-s care mai de care mai harnicute? 
Cristina, sa ai spor la invatat si bafta, sa iasa cum vrei tu!
July, da-i zor, da-i zor!
Te mai doare gatul? 
Io fug la munca, da' sa nu uit:
celor care poarta numele de Mihai, MIhaela, Gabriel si Gabriela!
PS. Daca nu sunt, atunci petrecere frumoasa, fetelor, ca sigur aveti macar unul in familie! ![]()
Menna spune:
Aci mi's prezenta si eu! Nu ma dati disparuta,caci nu am uitat de voi ![]()
Am vrut sa va transmit si eu celor dintre noi care isi serbeaza ziua de nume, multa sanatate si multa fericire.La multi ani ! 

si
din a mea parte ![]()
Ps: Am intrat si la grupul gabrielelor si gavrililor si le-am urat din partea noastra la multi ani si numai bine ![]()
So ... july nu te hagita ca aci's si io,nu te las la greu.
Hop si io, dau si apa calda si ceai si cafea,cine ce are nevoie ![]()
Silvana sanatate si ai grija mama, nu te sforta prea tare,ca avem nevoie de tine intreaga si nevatamata ![]()
Cookie cat de mult ma bucur ca ai revenit pe la noi.
Angi
si la tine .
Mireeeeee ...Boneeeee ... Monaaaaa ...anybody ?!
Soro ...hai ca te sun deseara sa vb alea alea
sa-mi raspunzi, da?!
Cristina baftaaaaaaaaaa!!!!
Hai ca dispar, mi s-a incheiat pgr de lucru ...
Menna 
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
july_g spune:
Neata fetele! Cafea?
Azi sunt o fumeie extrem de ocupata, asa ca va pup de dimineata si dispar in ceata rapid!
Sa aveti o zi usoara!
silvana.ady spune:
'neata va spun si eu!
Astazi m-asteapta o zi lunga si incarcata la munca asa ca m-am baut cafeluta repede si fuga la lucru! Merci July.
Miine si poimiine e weekend la noi asa ca va doresc un sfirsit de saptamina minunat. Azi este zi de rasfat, ma duc la coafor sa ma fac frumoasa 
pa si o zi buna la toata lumea.
angelapriboi spune:
Buna ziua si de la mine.Am fost lipsa la apelul de dimineata pt ca au inceput sedintele cu bugetul,si uite asa trezrea la 6 si la 7:30 sedinte de buget.Acum o pauza mica de un sandwich si inapoi.
Asa ca eu a pup pe toate si va urez o zi buna
MirelaV spune:
sa va pupacesc. am avut cateva zile aglomerate, azi a fost ceva mai lejer dar eu inca n-am plecat acasa...sper sa nu se iveasca ceva sa mai aman plecarea peste ora 19 k ma apuca ![]()
in rest, sunt bine.
azi mi-am cumparat flori singura
mi-am facut placeri ![]()
sambata as vrea sa ajung sa cheltui niste bani k parca le sta rau in portofel..si cam atatica...
na..m-am laudat..
va pupacesc si va urez o seara minunata .. acus vine week end -ul si-s libera.
kiss kiss all..
Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
MirelaV
pupicei pe burticei