Racusori, la apel! (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Na seara fetele! Va saluta un rac ametit de cap si cu o durere in gat cumplita! Vorbesc de zici ca sunt foanfa nebuna si mi se pierde vocea incet, incet!
Angela mama, da ce mobila soro ti-ai facut de 4000 de euro. Ca io trag sa o scot sub 16 milioane aia de bucatarie! Si nu pot s-o fac decat la comanda, deci merg pe la magazine care au fabricute!
Silvana, cum te simti? Stiu ca e dureros rau !
Cristina, tinem pumnii. O sa fie bine. Maine seara, lasa cartile, ia-ti consortu si iesiti nitel la o terasa undeva sa papati ceva si sa va simtiti bine. o sa vezi ca se incarca bateriile.
Mire, pe unde umbli, soro? Menna, Cookie, Mona? Vicki, nu mai stim nimic de tine!

Mergi la inceput

Neata fetele! Cafea, ceai, apa fierbinte?
Mai fetele, e doar o senzatie sau o iau razna? Vorbesc de una singura aici? Ce Dumnezeu? Pe unde imi umblati?E a doua sau a treia zi cand eu inchid, eu deschid, eu sutez, eu dau cu capul, eu dau ordine, eu le execut!
Ia hai ca daca Mire nu face prezenta o fac eu! Racusori!!!!!!!!!!! LA APEL!
Va pup si o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata,

July mersi pentru cafea.mobila mea de bucatarie a costat 17 milioane,dar are foarte multe piese.In cei 4000 de euro au intrat 4 paturi,3 dressinguri,2birouri,4 dulapuri,mobila de bucatarie,un cuier,un pantofar.Este destul de bun pretul.
In rest fetelor o zi buna!!!!!!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa spun LA MULTI ANI!pentru cei care-si serbeaza ziua onomastica astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Pai, e liniste, cum altfel, daca fetele-s care mai de care mai harnicute?

Cristina, sa ai spor la invatat si bafta, sa iasa cum vrei tu!

July, da-i zor, da-i zor!
Te mai doare gatul?

Io fug la munca, da' sa nu uit: celor care poarta numele de Mihai, MIhaela, Gabriel si Gabriela!

PS. Daca nu sunt, atunci petrecere frumoasa, fetelor, ca sigur aveti macar unul in familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Aci mi's prezenta si eu! Nu ma dati disparuta,caci nu am uitat de voi
Am vrut sa va transmit si eu celor dintre noi care isi serbeaza ziua de nume, multa sanatate si multa fericire.La multi ani ! si din a mea parte
Ps: Am intrat si la grupul gabrielelor si gavrililor si le-am urat din partea noastra la multi ani si numai bine
So ... july nu te hagita ca aci's si io,nu te las la greu.
Hop si io, dau si apa calda si ceai si cafea,cine ce are nevoie
Silvana sanatate si ai grija mama, nu te sforta prea tare,ca avem nevoie de tine intreaga si nevatamata
Cookie cat de mult ma bucur ca ai revenit pe la noi.
Angi si la tine .
Mireeeeee ...Boneeeee ... Monaaaaa ...anybody ?!
Soro ...hai ca te sun deseara sa vb alea alea sa-mi raspunzi, da?!
Cristina baftaaaaaaaaaa!!!!
Hai ca dispar, mi s-a incheiat pgr de lucru ...

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Neata fetele! Cafea?
Azi sunt o fumeie extrem de ocupata, asa ca va pup de dimineata si dispar in ceata rapid!
Sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

'neata va spun si eu!

Astazi m-asteapta o zi lunga si incarcata la munca asa ca m-am baut cafeluta repede si fuga la lucru! Merci July.

Miine si poimiine e weekend la noi asa ca va doresc un sfirsit de saptamina minunat. Azi este zi de rasfat, ma duc la coafor sa ma fac frumoasa

pa si o zi buna la toata lumea.

Mergi la inceput

Buna ziua si de la mine.Am fost lipsa la apelul de dimineata pt ca au inceput sedintele cu bugetul,si uite asa trezrea la 6 si la 7:30 sedinte de buget.Acum o pauza mica de un sandwich si inapoi.
Asa ca eu a pup pe toate si va urez o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sa va pupacesc. am avut cateva zile aglomerate, azi a fost ceva mai lejer dar eu inca n-am plecat acasa...sper sa nu se iveasca ceva sa mai aman plecarea peste ora 19 k ma apuca
in rest, sunt bine.
azi mi-am cumparat flori singura mi-am facut placeri
sambata as vrea sa ajung sa cheltui niste bani k parca le sta rau in portofel..si cam atatica...
na..m-am laudat..
va pupacesc si va urez o seara minunata .. acus vine week end -ul si-s libera.
kiss kiss all..

Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput