ce mancaruri nu va plac?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am uitat de .... rinichi si ciorba de burta!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Nu-mi place ciorba de burta,rinichii,urzicile,carnea de miel,de oaie,macaroanele cu branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

bubu05 multumesc de lamuriri , dar trec si mancarea de castraveti murati pe lista mea! Nu am vazut niciodata nici macar cum arata, insa ma cunosc bine si de obicei nu pot manca ce nu imi suna bine. O sg data am mancat picioare de broasca, habar nu aveam ce sunt, mi-au placut, dar de atunci nu mai pot sa ma ating de asa ceva! Iar cu melcii am patit-o si mai rau! Stiam ca nu o sa pot digera, insa m-am ambitionat, am zis ca nu crap daca gust un de-ala in cochilie! NU NU NU! Simplul gand ca melcii se tarasc si broastele sunt baloase (nu stiu cum sa explic mai bine) imi provoaca

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ficatei, limba si in general nici un organ intern

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Dar ce mancati?

sau mancati ceva?

Eu cred ca daca vi s-ar pune in fata una din mancarurile astea pe care le refuzati, dar bine bine gatita, v-ati linge pe degete.
Sau sunteti niste sclifosite.

Pana si bamele bine facute pot fi gustoase, si nu sunt "baloase" de loc.

Field_Mouse - vreau eu prazul tau.

Maria si Ilinca
La plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

fetelor, sunteti culmea
la mine nu exista ceva care sa nu-mi placa. Mananc orice, absolut orice.
de exemplu ziceam ca nu-mi place prazul cu masline si am mancat undeva de nu ma mai saturam.
ca imi place dar nu mananc, asta e altceva. De exemplu imi place, dar ma abtin de la: oua si sunculita prajite,fasole batuta, ardei crud, mazare, nu-mi fac bine la stomac.

dinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Ei, hai mai ECMI, nu te ambala asa! Si eu m-am intrebat cum de caimacul care este o nebunie poate fi considerat scarbos si multe altele........
Insa uite, se pare ca nimeni nu are vreo problema cu fripturicile, cu pastele, cu alte mancaruri romanesti.
Ia un si pofta buna daca iti da tie Field_mouse prazul!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

De foame mananc orice. Daca am de ales, atunci nu mananc rinichi de porc, pilaf de orez, sangerete, carne de oaie, caimacul de pe lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

in primul rind, gusturile nu se discuta
in al 2-lea, nu as putea clar sa zic ca nu as minca ceva/nu imi place, daca nu as sti ce gust are si nu am mincat niciodata(in afara de carnuri);sint deschisa provocarilor, repet, atita timp cit nu implica animalutze necunoscutesau ouale lor (gen broasca testoasa)

si in al 3-lea, nu maninc deloc:
-capsuni (nu le suport)
-nuci uscate
-mincare gutuie
-tocanita ceapa
-oaie, iepure,gisca, rata (am incercat, nu merge)
-ciulamale
-micare castraveti murati (am mincat o data cind eram copil)

si nu ma dau in vint dupa: organe, ciorba peste,dulceturi, prajituri foarte cremoase, aluaturi, etc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

...ar mai fi: ciorba de burta, creier, oaie, melci, soparle, serpi si ce-o mai misca prin Asia

Mergi la inceput