Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Tasia multumesc de raspuns..cred ca voi deveni fan Avent..biberoanele imi plac tare..dar altceva de la ei nu am folosit..
Monique..eu o sa iau ceva de prin casa pt botez..am niste pantaloni de voal si o bluza mai larga...sa incapa "mancarica"lui bebe in ea...pantofi nu am...dar gasec eu ceva prin casa.. de cand am nascut eu care eram disperata sa imi cumpar haine si altele..nu mai vreau nimic..mie se pare ca fac cheltuieli inutile cand as putea sa iau pt bebe :)))...in schimb imi doresc rau de tot multe sedinte de masaj ca ma termina spatele..asa ca in asta sigur o sa investesc.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Monique si noi avem o iritatie cred, cu niste bubite rosii pe fata, pe piept si pe gat, nu stim de la ce este, niic pediatra nu stie. Ne-a dat un unguent si speram sa treaca.

gripo eu folosesc solutie de sterilizare de la Chicco si le clatesc cu apa fierbinte de la chiuveta.

Noi suntem bine, iesim cate 2 ore afara la plimbare si dormim, speram sa tina vremea asa cat mai mult. Avem iritatia asta care nu stiu de la ce este, este posibil ca nu am clatit bine rufele de detergent.

Intrebare: se poate ca mama sa participe la botez (la biserica)??? ma refer la ortodocsi, a participat vreuna din voi???

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mirabela, normal ca ai voie la botez, dar sa iti citeasca preotul inainte. De ce sa n-ai voie????

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, poate vrei sa-mi spui si mie de ce am facut al doilea copil, ca la ora asta nu-mi mai dau seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara mamici si burtici(care mai sunteti)
Ne-am intors si noi de la plimbarica si din vizita la bunici..am facut un pic de scandal si pe acolo dupa ce am papat sa auda vecinii ca am venit in vizita...
Am intrebat si eu mai devreme despre Zyrtec la bebelusi ...stie cineva? oricum i-am dat de vineri si fata lui tot asa arata..tot rosie si buburoasa , iar la ochi pare un pic imflamat, super uscata si se descuameaza..maine mergem iar la pediatru...am mai pus cateva pozici daca aveti chef de vizionat...super frumoase toate pozele cu bebici si parinti din grupa nostra....
Va pupic si numai bine tutror...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Ileana, poate vrei sa-mi spui si mie de ce am facut al doilea copil, ca la ora asta nu-mi mai dau seama...

De amorul artei?
De ce draga mea? Ori s-a hotarat Irena sa fie o fata rea? Io m-am invatat cu programul infernal al Ilincai... Nu ma mai enervez ca nu doarme.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

A MERS !!! adica operatiunea BIBERONUL, l-a luat desi foarte suspect la inceput, a papat 40 ml din biberon restul de nu stiu cat i-am dat direct de la sursa (din tzitza).
Vreau sa intreb fetele care alapteaza:
Cum dati la bebe papa? la o masa dintr-un san si la urmatoarea din celalt? si tot asa? (eu asa fac) sau cate putin din fiecare?

de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Tasia, bravo! N-o sa moara deci de foame daca te apuci tu de studiat.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Tasia felicitari!!!!!
Eu asa fac..un san o masa celalalt masa urmatoare..si mereu ma chinui cateva minute sa imi aduc aminte care a fost sanul din care a mancat ultima oara..
Inni Infarixul l-am cumparat si noi....si sper sa nu dispara de pe piata ca la 6 luni tot din asta vrem..
Ati dat bebeilor inainte de vaccin ceva preventiv..adica supozitoare cu paracetamol?mai avem 3 sapt pana acolo dar eu deja incep sa am emotii..nu credeam ca o sa fiu o mama asa panicoasa

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Lullabay, eu nu i-am pus nimic de febra inainte de vaccin, ci dupa. N-a facut prea mare, dar asta depinde de fiecare organism in parte. De pilda Luk a afacut febra mare la fiecare vaccin. Mai important este sa-i pui ceva la locul intepaturii, eu am pus felii de lamaie din frigider si nu s-a inflamat piciorushul.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput