Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna!

multumim de aprecieri!

am vizionat si noi poze iar:pufy, mexxa, carmen...f frumosi pui mai avem!

lexi, ce parere ati avut de dr stanciu? si ce v-a zis de plansete? ca-s normale banuiesc! se zice ca dr acesta e f bun si ca daca are ceva il vede din prima chiar daca tie ti se pare ca nu a consultat-o cine stie ce! eu una am incredere in el.
sa stii ca si eu chiar vroiam sa-ti zic sa ne vedem zilele astea dar n-am apucat! oricum de marti marius intra in concediu pana pe 2, si in afara de sambata, cand avem botezul putem sa ne vedem! mai vreau sa vad si eu poze cu maria! macar mai trimite-mi pe mail sau mess daca nu le pui in album! cred ca s-a facut mai maricica! abia ast sa se vada cele doua mariuci!

azi am iesit cu "baietelul" la plimabare!

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by inni

Eloise si MamiLili bine ati revenit cu bebeii.
Eloise nasol ca te-ai intalnit cu don'soara de 50 de ani cu mustata ...cred ca era invidioasa ...de-aia facea ca toate alea. De unde stia ea ca nu iti ingrijesti copilul cum trebuie daca ea nu stie ce inseamna asta ??!!!. Stai linistita ca nu merita sa o bagi in seama.
Abia astept sa vad poze cu pletele lui Vladut
Aici iti seamana ca si tu parca spuneai ca te-ai nascut cu codite impletite .

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Buna scumpelor!
inni si stii ce imi zicea ticaloasa cand ii spuneam ce probleme intampin cu suptul la san dupa biberon? "Nu va cred. Daca aveati 5 copii acasa va credeam, da' asa... EU sunt medicul, eu stiu, dvs nu stiti nimic". Imi pare rau ca nu mi-a venit gandul cel bun sa-i zic "Donshoara, daca stiam, il faceam direct pe al 5-lea, nu ma incurcam cu primul" Si na, ea stia mai bine decat mine, ca era MEDIC, imi tot repeta asta!
Fetelor stiti ce-a avut copilu meu de ne-a tinut vaca aia aproape 8 zile in spital? Piodermita stafilococica. A trecut concret in 3 zile, ma intreb daca nu-i trecea tot asa repede si acasa, cu baneocin si alcool iodat, daca mai trebuia atata chin, branulele imense din manutze, cele 2 antibiotice "testate" pe el...
Slava Domnului ca a trecut!
Acum e foarte bine . Acasa e minunat. Asta noapte m-am odihnit 7 ORE, bine... cu pauzele de rigoare... Nici febra nu mai fac asa des si tare... Bebe e multumit si f mancacios. Problema e ca a cam scapat la bibe si refuza sanul. E flamangios nevoie mare. Si nici eu nu am lactatie cine stie ce( poate de la stresul din spital, poate de la durere, poate de la febra... am auzit ca toti acestia sunt factori care scadlactatia- sau poate pur si simpli asta e statusul meu hormonal, nici mama nu a prea avut lapte pt mine si sorella)... Scot la pompa din 3 in 3 h, ziua cam 40-50 ml, noaptea 60-80ml, ii mai dam si Humana completare, el papa odata 120 pana la 160 ml cu totul (laptele meu+ Humana 1)
Va imbratisez si va multumesc pentru sprijin si ganduri bune!

Inni da, si eu am fost pletoasa!
Cu pozele mai tarziu, cine stie cand... cred ca s-a virusat compul meu si merge infernal de greu, unele progr nu se deschid, si netu merge ca melcu...
Pupam

Andra si Vladutz (14.10.2006)
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Eloise si Mama_Lili - bine ati venit acasa !

Eloise nasol rau ca ai stat ata in spital si ai dat si peste o asemenea dr. Nu era cumva "domnisoara"?Ca astea sunt de obicei cam duse de acasa.

Andra PG si Dana felicitari pentru bebei si refacere rapida .

Lexi - "La multi, multi Ani!"

Noi azi nu am iesit la plimbare si acum tot stau si ma intreb DE CE?
Nu stiu dar Victor se tot trezeste din jumate in jumate de ora . Mai suge cate putin apoi iar doarme.Mai nasol e ca tot asa face si noaptea.

Cred ca din cauza alimentatiei - (nu am prea mancat fructe) m-am constipat si + hemoroizii de la nastere - ma doare fundu de mor abia stau jos.
Fug ca s-a trezit!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

buna seara.

Azi am fost si noi la molifta ca am facut 40 zile.Soricica mea e tare miriita de vreo 2 zile si nu prea mai doarme

Azi m-am cintarit si eu, am 56 kgas mai da jos vreo 4dar sa vedem cind. Am mai intrebat daca stie cineva dupa operatia de cezariana cind ne putem apuca de gimnastica...dar nu mi-a rasp nimeni.

Fetelor voi cu ce va imbracati la botez???????

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Eloise, tare nesuferita doctorita. Si Katia a stat la lampa doua zile si eu ma duceam sa o alaptez doar, dar am suportat asta destul de bine si eu si ea. La vreo doua zile dupa ce am venit acasa a facut niste bubite rosii la gat si pe barbitza unele dintre ele avand si varful galben; i-am dat cu baneocin pudra si in 2 zile i-a trecut. Imi pare rau pentru puiul tau, bine ca a trecut!

Fetelor, stie cineva cam cat trebuie sa manance pe zi un sugar? Asa in medie? Adica ce cantitate de laptic.

Copilul meu, desi mananca mai usor si mai bine din biberon nu-l prea iubeste. Azi i-am dat iar si din san si din biberon (tot laptic de mami, stors) si cand a mancat de la san era vizibil fericita

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Andra PG,Dana felicitari!!!
Lexi "la multi ani!"
Am mai multe intrebari..poate ma lamuriti:cum va dati seama ca lui bebe ii e frig?
Fetele care va "recoltati"lapticul:cand anume faceti operatiunea:intre supturi?daca eu ma mulg si se trezeste bebe ca ii e foame...in ce pastrati laptele la congelator:in recipiente speciale sau in biberoane?Si cele care il scoateti in marsupiu cu ce ii imbracati..ca am inteles ca fiind la pieptul parintelui se incalzeste mai repede si nu trebuie asa infofolit..
sabsimplexul..il dati cu lingurita odata?sau de mai multe ori inainte de mese?si lingurita respectiva o sterilizati?
Noi azi am avut o zi aiurea rau de tot...nu stiu ce s-a intamplat..mananca din 2 in 2 ore...de fapt se face ca mananca..dar daca il iau de la san tipa..lapte vad ca este..dar nu vrea sa suga cum trebuie si daca il iau se supara..doarme legat maxim o ora...nici nu mai stiu de cand nu a mai dormit 3 ore cap la cap..si azi pt prima oara a facut tare urat afara..de obicei sta 10-15 minute cu ochii deschisi si apoi adoarme...azi nu a dormit ci a plans..si inca tare..colici nu par a fi ..ii dau si gripe si sabsimplex..
Va pup pe toate.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor ma bucur ca va plac pozele....de slabit am slabit mult...mai am 3 kg si ajung la greunatea dinaintea sarcinii....insa m-am latit un solduri..dar ma multumesc asa cum arat.

Monique_new si eu ma intreb ce sa imi cumpar pentru botez...insa nu am vazut nimic ce sa imi placa pana acum...ca nu vreau ceva prea pompos...un costumas cred ca e perfect.

revin..

_
mamica de ingeras luptatorpoze

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Mirabelac...unde e magazinul asta prichindel...ca fost sotul azi si n-a gasit..a gasit "brotacel","puiut".....da nu a gsit prichindel...se pare ca rata aia nu vrea sa fie a mea!!!!!!!!!!!!!

iullabay magazinul este fata in fata cu biserica din Alexandru, biserica aia mare de sub podul din Alexandru de langa piata, la capatul de maxi 28. Eu asa stiu ca se chema, acuma sper sa nu-si fi schimbat denumirea. Daca nu stii unde sa-mi spui.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Mirabela ..multumesc..stiu zona...il mai trimit si saptamana asta..radea la telefon si imi spunea ca toata lumea se uita stramb la el cand intreaba daca au rata :)))).

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am fost azi juma' de zi in parc... iam fcut baitza lui bebe si acuma doarme, mai tarziu incercam operatiunea "BIBERONUL"

alessia80 bebe al tau o fi mai ascultator si de aceea papa si biberon si tzitza cu sau fara protectie, al meu dak e figurant ca tasu' nici nu stiu la ce sa ma astept de la el

AndraPG,dana210773 felicitari pt bebei ! Refacere rapida

lullabay laptele il pastrez in recipiente cu inchidere etansh de la AVENT.

de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput