Mamici de sept-oct 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 15
floricika spune:
Si coitzele lui david sunt cateodata mai tari cateodata mai moi si cateodata si asimetrice dar eu nu ma ingrijorez, pediatra le-a palpat
si a zis ca sunt ok.
Eu am ramas cu 6 kg in plus dupa sarcina dar spre suprinderea mea ma incap majoritatea pantalonilor desi cam crapa pe mine![]()
Am pus poze noi cu David, le pusesem mai demult dar erau pe private
Poze
eloise spune:
Am revenim. bebe inca nu s-a trezit, eu tot am frunzarit din urma![]()
Despre mine: in urma cu 4 zile am inceput sa fac febra, din ce in ce mai mare, ajungand pana la 39 in ultimele 2 zile. Era oribil, in salon cald de mureai, 28-30 grade {aveam la mine un termonetru digital pt mediu-tampla-ureche} eu transpirand ca o fantana de la antitermice, cu migrene din cand in cand, de la rahi, cred (inca le mai am) plangand toata ziua... din cauza "problemelor"lui bebe (stiu ca nu erau mari, dar eu asa le vedeam) si din cauza unei neonatoloage care, va jur, zi de zi imi tinea 10 minute de morala ca sunt o mama proasta, ca nu vreau sa alaptez copilul, ca nu il cresc responsabil...i se pusese pata pe mine rau de tot(eu sunt mai delicata si politicoasa, deci victima ideala) Neonatoloaga era domnisoara batrana la 50 de ani, cu mustatza!
Femeia aceea m-a facut sa ma simt ORIBIL. Aproape numai vazand-o ma busea plansu'. Era sa fie cauza depresiei mele postpartum (pe care n-am facut-o totusi
) N-am vazut in viata vietii mele o femeie atat de rea. Si se pare ca ne-a tinut si prea mult, degeaba. Mie dr Mihalceanu imi dadea drumul de ieri, cu tot cu infectie, sa ma tratez acasa, dar sinistra asta nu ne lasa sa plecam...cica nu a terminat antibioticul copilului, pe care il administra de pe 17, o gramada de zile...Noroc ca au venit ai mei parinti azi si ne-au salvat din spital. Taica-miu zicea ca din cauza tipei maternitatea e puscarie. Am vrut sa plecam pe semnatura....
Asa... febra mea... era din cauza unei infectii urinare, de la sonda. Cat am avut eu teroare de sonda... am stiut de ce.... Acum fac tratament, febra a mai cedat deja, sper sa fi nimerit antib bun pana vine rezultatul uroculturii. Oricum bine ca nu era de la uter, Doamne fereste. La inceput asa m-am temut!
Revin cand pot
Va pup
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
bun venit acasa tuturor fetelor!
eloise, oribila experienta de la spital! iar cu infectia urinara, ce sa mai zic? numai cat te-ai agitat cu sonda aia! bine ca bb e bine acum! am avut si noi in salon o fata a carei fetita avea icter mai pronuntat si facea antibiotic+lampa, dar biata micuta avea branula in caput! bine ca vladutului tau i-au gasit venisoara in manuta! sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, ca avem nevoie de pretendenti!
katia, eu cred ca este f normal ceea ce spui tu cu lohiile! nu ai de ce sa te ingrijorezi! e f normal sa tina chiar si 6 sapt (si mai mult) iar culoarea incepe de la rosu intens si se deschide treptat pana la galben si apoi la alb! stai linistita! laptele matern eu stiu ca se poate pastra si 3 zile la frigider (in niciun caz afara) si pana la 3 luni la congelator!
flory, ce baiat frumos ai! sa-ti traiasca!
itzy si sandra v-am vazut si voua printesele! una mai frumoasa ca alta! mai fetelor avem niste fetitzeeeeee.....
am pus si noi poze noi de azi de la plimbarica!
raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
Monique_new spune:
Buna seara la mamici si burtici....ca bebici dorm![]()
Am intrat si eu un pic ca abia am reusit sa adorm soricuta.
Vroiam sa va intreb daca stiti cum se tin medicamentele (vitamine etc lichide) daca cumva la frigider???
Noua ne-au aparut citeva bubite mici si rosii asa ca o iritatie citeva pe fata si citeva linga tititi cu ce as putea sa o dau pe soricica. Se poate sa se irite de la hainute??
Fetele operate de cezariana: dupa cit timp avem voie sa incepem gimnastica...ca eu mai am un pic de sunculite si as vrea sa scap de ele.
Azi am fost sa-mi fac molifta si nu era preotul. Ma voi duce miine dupa slujba exact in ziua cind facem 40 de zile.
He he s-a miscorat listuta cu burtici mai sint citeva.
Pupici si o noapte usoara
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
adameasca spune:
Eloise si MamaLili, bine ati revenit acasa!
Eloise, parca imi suna cunoscute povestile tale din spital, zau asha.
Am trecut si eu prin aceleasi stari de mai aveam putin si muream acolo... Fi-mea a avut branule peste tot, si pe cap, si in maini, si in picior, deja nu mai avea saraca vene disponibile...
Am trecut si noi peste vaccinul de 2 luni, a fost ok, febra mare n-a facut, a si dormit, au durut-o putin picioarele, dar i-a trecut repede.
La noi e nebunie in casa: eu racita si tusesc din nou, Luk pe antibiotice, Ilinca are muci, trai neneaca ce sa mai zic... Plimbam raceala asta de la unul la altul de vreo 3 saptamani si nu mai scapam de ea.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
lullabay spune:
EHEHE...........ANDRA bine ai revenit!!!!!!!
Mirabelac...unde e magazinul asta prichindel...ca fost sotul azi si n-a gasit..a gasit "brotacel","puiut".....da nu a gsit prichindel...se pare ca rata aia nu vrea sa fie a mea!!!!!!!!!!!!!
Floricika,Osna multumesc ca v-ati facut timp si v-ati uitat la "podoabele"bebeilor!!!
Acum citind ce ai scris Eloise cu babismele...ai dreptate..eu nu am avut arsuri...drept urmare bebe are pufusor pe cap...ca un pui....cand se agita i se zburleste si arata exact ca un pui zburlit!!!
Monique..noi am avut bubite pe fata...i le-am dat cu bepanthene,pasta de apa,sapromed...nu au trecut cu astea..le-am lasat in pace...si de 2 zile aproape nu mai are nimic au trecut singure...
Noi sigur o sa mergem la un pediatru s avada ce-i cu testicolul care mi se pare marit...sper sa fie doar imaginatia mea...de mama tanara si impacientata...
Katia pe mine lohiile m-au tinut 4 saptamani...dar la carte scrie ca tin 40 zile...ataa e lehuzia deci nu-s probleme..
A fost tatal meu si a intrebat preotul daca tb sa vin la molifta de 40 de zile si i-a zis ca daca nu am botezat copilul sa nu ma duc...sa ma duc la botez...eu molifta de 8 zile nu am facut-o...ca mi s-a citit in spital imediat dupa ce am nascut...acum cica trebuia sa o fac...nu mai stiu nici eu cum trebuia si ce trebuia sa fac
Eloise am uitat sa te intreb ce sonda ai folosit pana la urma:a ta sau a lor?
Va pup pe toate.
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
gripo spune:
ELOISE, BINE ATI REVENIT!!! urata de tot povestea, cu timpul o sa o uiti, si ce conteaza in final, este ca sunteti bine amandoi acum...oricum oboseala din urmatoarele saptamani o sa puna o distanta si mai mare intre tine si intamplarile din spital. Eu astept poze cu Vladutzu.
Fetele care sterilzeaza biberoanele cu solutie de-aia desteapta, de la Chicco, cu ce apa le clatiti, de la chiuveta? Intrebarea asta e din partea sotului meu care are niste pitici pe creier, asa ca va rog din suflet sa-mi raspundeti, ca sa scap de el.![]()
![]()
![]()
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
amarantina spune:
Eloise, bine ai revenit! Sper sa uiti cat mai repede cosmarul din maternitate. Pana la urma conteaza ca tu si bebe sunteti bine.
Ileana, chiar voiam sa te intreb ce faci cu copiii bolnaviori. Nu stiam ca te-ai pricopsit si tu cu raceala. Va doresc multa sanatate la toti.
adameasca spune:
Gripo, eu le clatesc cu apa fiarta si racita. Ca atunci de ce mai dau bani pe ea, doar aia de la chiuveta nu-i sterila...
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
Simona, n-am ce face, e de la virusii de la gradi... Cel mai tare ma enerveaza ca eu si fi-miu tusim de ne ies ochii. In rest, nu avem mare lucru, febra nu, muci la greu dar pe astia ii dovedim. Luk e pe antibiotic, au abia l-am terminat
.
Am uitat sa va zic ca a sarit si fi-mea de 4 kile, are 4 kile 200, in 3 sapt jumate a mai pus pe ea 900 de gr.
Ileana
poze,poze si iar poze...