Rusia - Mongolia - Islanda - TIbet

Rusia - Mongolia - Islanda - TIbet | Autor: GabyHila

Link direct la acest mesaj

Visez la niste calatorii mai altfel:

- Sa fac tura cu transiberianul de la Moscova la Vladivostok;
- Sa merg in Mongolia;
- sa fac turul Islandei printre gheizere si spa`uri in ocean;
- sa merg cu trenul de inalta altitudine din Beijing in Tibet;
si etc...

cine a fost vreodata prin locurile astea? nu aud decat "ne recomandari" de cand spun pe unde vreau sa merg. ma refer Rusia, Mongolia si China...

despre Islanda numai minunatii...

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

N-am fost, dar ia-ma si pe mine cind mergi.
Ar mai fi o calatorie din asta cu trenul prin Canada, care am auzit ca e minunata. Poate stiu fetele de acolo, am uitat cum se numeste.
O croaziera in Alaska.
Un safari in Africa.
Macchu Pichu in Peru
Angkor Wat in Cambodia
Mai sint multe...
Am citit o carte despre o familie (de americani) care si-au vindut casa si au plecat intr-o calatorie in jurul lumii. Cu copii cu tot, cel mai mic avind doi ani. Am uitat titlul, mi-a placut mult si am fost uimita de curajul lor nebun.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

da...si eu ma inscriu pe lista dar fara cel mic .
Chiar , ce-ar fi sa facem o excursie colectiva ,,mai altfel cu cele care ,,indraznesc ?
Stabilim un itinerar , un buget si ne apucam de treaba.
Ar fi super de gasca , problema e sa nu cada in derizoriu ca si ideea cu balul DC -multa vorba putine fapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Acuma ma uitam ca exista un tren care merge de la Moscova - Ulan bator - beijing. great!!!

am cunoscut niste oameni care si=au dat casa la inchiriere si calatoresc cate un an. minunat....

oricum ma tenteaza ceva de genu: bucuresti - sankt petersburg - moscova - ulan bator(8 zile prin mongolia) si zbor la berlin sau italia (exista zbor din Ulan Bator).

acuma bugetez...

Mergi la inceput

Ligeea acuma am vazut mesajul tau. problema sunt corelarile cu timpul si concediile.

si poate caracterele grupului.. niciodata nu poti multumi pe toata lumea si calatoria f ieftina nu este. oricum, transiberianul de la moscova la vladivostok (16 zile) la cuseta de first class este maxim 500 de dolari:)

demential... sunt tot mai incantata.

Mergi la inceput

Pai asta e. Cele care vor sa mearga fac ore suplimentare si mer cele care nu, nu .Eu sunt mai ,,taca de felul meu , acum 2 ani am plecat la Sharm (Egipt ) si ma cam plictiseam -nu puteam sa fac scufundari din cauzaunei viroze nu respiram decat pe nas .
Asa ca mi-am luat bilete la cursa de bastinasi pana la cairo cu ..autobuzul si singura . M-am gandit ca aia cu tenytatele nu pun bombe in paraginitura aia si asa a fost . am mers numai cu barbati -e drept ca eram imbracata decent -700 km dus si inca 700 la intors. Am stat la bazar juma de zi si la 1 noaptea am luat taxiul spre statia de autobz care m-a depus la 9 dimineta la Sharm .
Cred ca costurile pot ajunge undeva la 3000 de EURo de persoana -14 zile ca mai putin degeaba te duci .
Hai sa ,,punem de-un grup de interese

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GabyHila

Ligeea acuma am vazut mesajul tau. problema sunt corelarile cu timpul si concediile.

si poate caracterele grupului.. niciodata nu poti multumi pe toata lumea si calatoria f ieftina nu este. oricum, transiberianul de la moscova la vladivostok (16 zile) la cuseta de first class este maxim 500 de dolari:)

demential... sunt tot mai incantata.

Asta chiar e ieftin!

Mergi la inceput

Uitasem sa adaug ca si daca mergi in Romania la "bai" tot te costa mai mult...

Mergi la inceput

Ligeea treaba trebuie facuta cam 3 saptamani. Altfel nu se merita oboseala: cost transport, VIZA, etc.

Ramona e destul de ieftin pt noi, dar pentru rusi e super scump. eu inca astept pareri despre cum e experienta in sine cu trenul. peste tot pe unde am citit lumea imi spune ca nu e o experienta vestica... ceea ce probabil si caut.

Ligeea de Islanda ce zici? imi incant privirile cu Islanda de ceva ani. mai ales ca am devenit fan inrait la spa si wellness, it will be heaven. plus ca are o salbaticie neexplorata.

Avem chiar si cateva membre pe dc care stau in Islanda:)
Si mi-a placut muuuuullltttt de tot pe Sylt, insula unde locuieste Vikinga. rezervatie naturala, o vegetatie de preerie, case ca din basmele cu Hansel si Gretel si o curatenie exemplara. ce mai... primire asa cum trebe, oameni frumosi si calzi...

m-as bucura sa gasesc asta pe oriunde merg.

deschidem un grup de interese?:)

Mergi la inceput

Pai din cate povestesti tu la anu ma duc cu cel mic -face sarbatori sa i-l arat pe Mos Craciun
Ideea e sa nu ne ,,impastiem in prea multe proiecte . Sa reusim sa antrenam cel putin 10 persoane -mergem cu sotii nostrii cei de toate zilele sau nu ? -ca sa fim ,,gasca si ca sa putem obtine niscaiva reduceri.
Parintii mei au fosti la ,,rusi pe vremuri si de-atunci au vazut mai m toata Europa . Dar zic ca nu e oras ca Leningradul(S Petersburg )
Eu imi doresc sa-l vad de cand am citit Petru I .
Deci
-reclama si promovare ca sa ne strangem ,,echipa.
-studiat care ,,zona o acoperim
-care-i perioada propice de plecare (pt. mine e OK oricand ca sunt ,,sefa mea personala , dar oricum trebuie sa stiu cu 1 luna innainte )
PS Am citit cateva postari foarte interesanta ale celei care se iscalea Vikinga dar n-am mai gasit-o .
PPS Tu ai fost in Islanda ?daca da, dezvolta-mi si mie te rog ca mor de curiozitate

Mergi la inceput

pai cum sa plec fara sot? mai ales ca inca nu ne-am luat. la anu avem nunta. suntem inca in faza de dragoste nebuna.

al meu zice sa fac temele si sa ii prezint itinerariul dupa care mergem. nu stiu daca m-as baga la grup mare sincer. dupa cum spuneam mai sus nu poti sa impaci pe toata lumea. nu ne gasim grup pt schi la anu apai de Rusia.

Islanda nu am fost dar e in plan clar.
am gasit ceva care contrazice ce stiam eu pana acuma de durata calatoriei cu trenul in Rusia: www.connectrussia.net moscova ulan bator si inapoi 10 zile. mie asta mi se pare cel mai interesant drum ca pana la vladivostok e vreme lunga.

ceva ture in mongolia si inapoi cu avionu. zboara aeroflot si de la bucuresti si de la ulan bator inapoi la moscova ca sa nu te intorci tot cu trenul.

sankt petersburg la fel zic si siteurile: ca nu e unul ca el. ce zici de perioada noptilor albe?

Mergi la inceput