tauroaice (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Madamsademy aveti niste copii tare frumosi.Iar imbracati asa, de gala, sunt ca niste mici supermodele. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Lexi, multa sanatate Mariei.
Gaby, cum e sa fii casnica? Tare as vrea si eu sa stau putin acasa. Dar tocmai acum, cand voiam sa intru in concediu mi-am schimbat jobul si nu mai am cum. Dar macar am luat o gramada de bani pe concediul neefectuat de la vechiul job.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ruxandra, eu zic ca si acum o sa paci o frumusete de copil!!!!
Lexi, multa sanatate Mariei.
Florina, bafta la noul job!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabibarta ai dreptate cu copiii tauroaicelor , iote ce am eu aici

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

alexandra - multa sanatate micutei maria! eu folosesc cu mare succes batista bebelusului...ti-o recomand. scoate f bine mucii!
ruxandra - vreau si eu tort!!!
madamsadamy - te asteptam in bucuresti si punem de-o intalnire!
asa e...si io m-am uitat pe prognoza si vine frigul....
da, mare vedeta! mai mare decat unchiul...la varsta de 3 ani, deja are 3 aparitii la tv!
asa ca de acum incolo, daca vrea cineva sa-mi vada copilasul...va trebui sa plateasca!
danelutza - azi n-am facut nimik...am lenevit.
pupici tuturor si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Danelutza, daaaa, se vede ca esti taur, ai o fetita frumoasa foc!
Lexi, sa stii ca noi folosim de 4 ani batista bblusului, Robert chiar el imi cere cand are nasul infundat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Da, Ruxandra, i-a aspirat mucisorii la spital cu un aparat special. Fetelor, avea mizerii in nas cat degetul meu mic! Nici nu stiu unde i-au incaput! I-am cumparat si batista bebeluslui numai ca tubuletul ala care se baga in nas e prea marepentru ea si nu putem aspira ca lumea cu el. Trebuie sa mai creasca pitica. in schimb la spital i-au bagat in nas un tub subtire cat o spagheta si au reusit sa-i traga toata mizeria. S-au crucit si asistentele. Off...azi am fost iar acolo pentru ca ne spusesera sa revenim dupa 3 zile la control. Acum nu mai are rosu in gat si nu mai trebuie sa-i dam Panadol, ceea ce e super pentru ca in primul rand ca nu-i place deloc si in al doilea rand a facut niste colici groaznici de la el.
Fetelor, va urez multa sanatate pentru pitici!!!
Editez ca sa va spun ca am pus poze noi in linkul din semnatura (Mariuta mamaruta)

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Lexi, bine ca acum Maria respira mai bine.
Si noi am fost cu Matei de cateva ori la aspirat, dar era mult mai mare. Anul trecut, cand cu otita buclucasa.

Baga-i cat mai mult ser in nas, noi turnam cu seringile... ca sa zic asa.

Gabibarta, nu zic nu, mi-ar placea ca bb2 sa fie aratos. Dar, in primul rand, sanatos.

Florina, felicitari pt noul job! Lasa ca vine ea vara, si vacanta.

Gaby, deci asa.. vrei sa ma pui la cheltuiala ???
Poate totusi un discount ceva? Ca doar il cunosc de cand era de-o schioapa?? Pleaseeeeee

Daneluzta, ce frumusetze ai mata acolo. Sa-ti traiasca.
Sa sti c-am ramas impasibila la prajitura ta, cu mere cu tot. Asa, sac!!!
Ca mi-a facut mama si placinta cu branza si placinta cu mere, lalalala.
Iar acum am dat peste o reteta de ciocolata de casa si-o sa dau comanda.

35+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabi se vede ca tzi-a venit soatza acasa, ca ai trecut la recuperari , nu mai ai timp de scris.
Gabibarta multzumesc
Ruxandra pai daca tot itzi confectioneaza mami prajiturile, zi-i ca-ti dau adresa, le copii si dai comanda Cit despre printzesa mea, multzumesc frumos
Lexi sanatate multa Mariei.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Parca ne simtim ceva mai bine! Multumim pt. urari!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

alexandra - multa sanatate. sper ca sunteti deja mai bine!
ruxandra - hai fie....treaca de la mine! dar sa nu mai zici la nimeni ca-ti fac reducere!
danelutza - am recuperat...am avut petreceri multe in we asta, de asta am lipsit la apel.
azi am facut curatenie in camara...ca era dezastru! acum ma gandesc cum sa-i sculptez dovleacu' lu' fi-miu! maine are petrecere la gradi...
florina - succes la noul job!
pupici tuturor. sa auzim de bine!

Mergi la inceput