tauroaice (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multa sanatate lui Stef!
Eu zic ca Maria e perfecta... de ce ti se pare micuta?
Eu nu am rezolvat inca mare lucru cu obiectele mele... astept pe ex sa ne putem intelege:(

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gabik - sa nu cedezi!
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

Eu zic ca Maria e perfecta... de ce ti se pare micuta?

ex- gabibarta

Pai ceilalti bebelusi de sept-oct 2006 au la 2 luni 60 cm si aproape 6 kg. Iar a mea abiaa reusit sa ajunga la 5 kg iar pana la 60 cm...cale luuunga!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

lexi - fiecare copil e diferit...creste in ritmul sau. si eu eram disperata cand auzeam la altii ce mari sunt copii, dar mi-a trecut.
e fetita, si e mai bine sa fie "supla" si miniona.
pupici. nu te mai gandi la asta. are timp sa recupereze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc onomastica! Sa fiti sanatosi si fericiti! Andreea_tx, la multi ani!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

neatza.
la multi ani si multa sanatate sarbatoritilor de azi!
ce chestie si cu leacurile babesti... i-am pus sosete cu otet si in 10 min i-a scazut febra!
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

buna dimineata.
multam de urari,fac cinste la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Andreea, la multi ani!!!!
Lexi, ti-am zis: nu pune la suflet, cat de mare e copilul altuia. Uite de ex. la noi problema era la inceput ca fata a luat prea mult in greutate. Aprox. 1,25kg/luna, ceea ce e mult pt un copil hranit exlusiv la san. Dupa cateva luni insa s-a oprit, nu s-a ingrasat cat ar fi trebuit...alte probleme... iar am avut reclamatii de la dr. Erau luni in care punea doar 100-200 gr. Acum la gradi e copil de marime medie, poate un pic mai slaba ca ceilalti, dar in limite normale.
Si nu uita, fiica ta a luat si medicamente de cateva ori pana acum, care scad pofta de mancare, deci e normal sa fie o idee mai micuta decat ceilalti. Sa nu te apuci s-o indopi, las-o asa pt. ca e o.k. la varsta ei.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani ! tuturor sarbatoritzilor zilei de astazi

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Lexi eu cred ca mamicile de sep-oct umfla cifrele sau ii cantaresc pe bebeloi cu gecile de iarna pe ei, altfel nu-mi explic cum au 6kg. A mea avea la 2 luni 4.800 si pediatra mi-a zis ca-i foarte bine, asa ca nu te mai agita degeaba.

Btw m-am bagat in topic pentru ca sunt si eu tauroaica.

Mergi la inceput