Mamici din Arad...??? (54)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, am uitat ca Nicolas e si Mihai, La multi ani si multa sanatate!

Flavia, i-ai mai dat lapte praf la Bogdan?
Eu acum am foarte mult lapte, nici nu mai e nevoie la fiecare masa sa suga din ambii sani ca se satura. Doamne bine-ar fi sa am tot asa.

Gabi, nu scade febra imediat dupa ce ii dai antibiotic, a doua zi poate sa nu mai faca deja.

Merg sa calc ca am o gramada ffff mare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Gabi, Mihai si Nicolas Mihai!

Carmen, pregatim de zor. M-am rupt nu alta... Nu incep chiar la 6 luni batute in cui, probabil incep pe sambata sa-i dau cate un picut ca oricum ii dau orez de la Nestle cu laptic de-al meu, sper sa primeasca. Asa ca nu va fi chiar ceva f. diferit de laptic, numa bine se obisnuieste cu lingurita si de la 6 luni jumate mai incercam si altele (legume).

Flavia, bine a crescut Bogdan! Super!

Alina, bine ca ai lapte. Tine-o tot asa!

Gabi, ei ce onoare pe capul tau!

Clau va mutati? Ati primit cheile?

Ioana, pupici bolnaviorilor sa se faca repede bine!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

La multi ani Gabi! La multi ani, Nicolas Mihai!
Si Mihai va multumeste pt urari.
Carmen, refacere rapida in continuare lui Ovi! Si noi tot cu Eurespal am tratat tusea, dar inca nu a trecut complet.
Flavia, ce mare e Bogdane deja!
Diana, deci treceti la papica de oameni mari...
Alina, fain ca ai mult lapte...
Ioana, sanatae la pitici.
Gabi , sanatate lui Tudor. Ioana mai tuseste?
Magda, te-ai odihnit azi?
Clau, cind va mutati?
Am fost azi in Sanicolau, dar din pacate nu au ghete sau cizme nr mari(28-29) pt fetite pt ca nu talpi...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen mai mult ca sigur ca tot laparo ar fi fost si la Cluj.

Flavia la ora aia eram deja acasa....si ma rugam de Alesio sa se culce!

Alinush zi-ne reteta de lapte(adica ce ai facut sa ai asa mult)!

Avem cateva poze noi www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441&g2_page=1" target="_blank">AICI!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Cristina, Dragos are nr.27. Nu vor primi talpi ca si eu vreau sa-i fac cizmulite sau ghetute?

Ioana, nu am facut nimic deosebit sa am lapte, mananc si beau ca si pana acum, am mancat multe alune cu miere in ultimul timp, mi le plac de mor, nu m-as mai opri. Ceaiuri pt. stimularea lactatiei nu am mai baut ca mi greata de ele, mi-am cumparat si din ala granule de la Humana care are gust super, dar mie nu-mi plac ceaiurile in general.
Tare scumpi sunt piticii in poze!

Diana, succes cu lingurita!
Sunt curioasa si eu cum va fi cu diversificarea la Adelina ca la Dragos a fost dezastru total, noroc cu borcanelele ca altfel...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

No, mi-am mai amintit ceva...
Ioana, ce fain arata tortul! L-ati facut de ziua lui Nicolas?
La voi e mai frig in casa ca am vazut ca era cu vestuta Nicolas?

Fetelor, voi cum ii tineti pe bb in casa imbracati? La noi e foarte cald, pe Adelina o imbrac cu body cu maneca scurta si salopetica.
Ma gandeam ca poate ar trebui sa-i dau body cu maneca lunga, dar n-am numai cu scurta 100.

Incet, incet ma pregatesc si eu de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Alina am cumparat tortul ca n-am avut timp sa fac....cu toate ca era in plan....
Nu se putea aniversare fara tortic....si i-am cantat si "La multi ani"....iar Alesio a suflat in lumanare(ca asta ii place cel mai mult la torturi)....aniversare in toata regula, ce mai!

Si eu il imbrac pe Nicolas cu body(si cu maneca lunga si cu scurta, cum se nimereste) si salopetica, sau solex+pantalonasi, dar cand am facut pozele alea in care e cu vestuta a fost mai rece ....in cele de ieri avea panatlonasi si bluzica pe elsi caciulita ca l-am facut cu vaselina salicilata pe capsor pentru cojite...(ca altfel nu avea nici din aia)
La voi e mai cald ca aveti centrala(parca asa am inteles) si aveti caldura cata vreti voi.....noi depindem de altii...cu caldura adica.
Nici eu nu vreau sa exagerez si sa-i imbrac prea gros, sa nu am probleme mai tarziu....Ovi chiar ma cearta de multe ori ca sunt prea subtire imbracati copii...

Nu mai stiu deja ce sa iau pentru raceala asta ca ma simt ca naiba....!M-am scarbit de Vit.C, de sirop de muguri de pin si de miere de albine....
Ma bucur ca incepe sa fie mai bine Alesio....in schimb Nicolas e cam cu multi muculeti...!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina si eu ii dau la Bogdan body (maneca lunga sau scurta cum nimeresc) si o salopeta si atat. Adica si caciulita din cand in cand.
Nu i-am mai dat lapte praf la Bogdan de atunci de cand m-am tot plans ca mi s-a reglat lactatia si acum am destul. Nici eu nu sufar ceaiurile, dar atunci m-am chinuit si beam ceai de stimularea lactatiei si ceai de soc cate 1,5 litri pe zi, iar pe langa bere fara alcool. De atunci nu am mai avut probleme deloc si acum nu mai beau nimic pt stimulare.

Voi cum stati cu pofta de mancare, nu de alta dar eu de vreo 2 saptamani incoace mananc toata ziua, adica ciugulesc mereu cate ceva. Cred ca in ritmul asta ajung cu kg in plus desi le-am dat jos dupa nastere.

Aseara a adormit Bogdan pe la ora 9 si asteptam pe la 11 sa se trezeasca sa manance ca era nemancat de pe la 8, dar nimic asa ca m-am intins si eu langa el pe coltar si am adormit. S-a trezit abia la 3, asa ca puteam eu sa tot astept sa se trezeasca .

Ma duc sa-i dau sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Nicolas Mihai. Ioana, scuze dar am uitat ca si nicolas e Mihai.
Nico, refacere rapida lui Ovi.
Tudor nu mai are febra, dar are niste muci verzi... si tuseste inca.
Ioana mai ruseste, dar e mult mai bine. Ii dau tratament homeopat si vad ca raspunde foarte bine la el.
Alina, ce fain ca ai mai mult lapte. la mine a cam scazut producria. mCred aca din cauza stresului de prunci bolnaviori. Toata ziua sunt singura cu ei. N-am iesit din casa nu mai stiu de cand...
Ioana, am vazut pozele. Fain tortul, imi faci pofta! Ce scump e nicolas in pozele in care e doar in body, plange si e ciufulit. Ce grasunel e! Cate kg are?

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Ioana, noi nu avem centrala, dar e foarte cald, iarna stateam cu geamurile deschise, acum ne-au pus contoare la caldura si o reducem cand e prea cald.

Gabi,bine ca n-a mai facut Tudor febra, las' ca-i trece in cateva zile de tot. Ma bucur ca e mai bine si Ioana.
Asa "aiurea" sunt si eu cand sunt bolnavi copilasii.

Flavia, pofta de mancare am,mai ales de dulciuri, daca nu mananc trebuie sa rontai cate ceva.
Mai nou seara mananc pop corn ca mi-e o foameeeeee, imi fac cate un pachet la microunde.

Am terminat cafeluta, merg sa aspir si sa fac smotru. Maine dimineata mergem la Oradea toata trupa si stam pana duminica.

Mergi la inceput