Cizme piele intoarsa/ vopsea care iese
Lume, lume, am cautat de ceva amar de vreme o pereche de cizme elegante, inalte , negre din piele intoarsa si le-am gasit intr-un final dramatic!!! Frumoaseeeee rau, fine, elegante, un vis ce mai!!( pretul nu-l divulg). Ajung cu ele acasa si ma pun pe probat, cu fusta aia, cu rochia cealalta, o minunatie, numai ca mi se cam taie elanul cand vad ca mi se innegresc mainile si tot ce ating cu ele. Ups!!! Ma enervez, gata le duc inapoi, peste noapte imi mai trec piticutii, ce sa fac insa cu vopseaua din ele care iese peste tot???????? Ma gandesc sa le incalt cu manusi sa nu-mi mai colorez in gri oja deschisa cu care ma dau de obicei, insa ce sa fac cu hainele????
Aveti ceva sugestii????
Raspunsuri
simali spune:
exista un spray care se numeste "ermetizant pentru piele intoarsa". Teoretic sigileaza porii si nu mai lasa sa intre (in cazul tau sa iasa) murdaria, apa, etc. Se gaseste pe la raioanele pentru ingrijire produse din piele intoarsa. Trebuie sa achizitionezi unul incolor, sau negru, evident.
Eu l-am folosit pentru impermeabilizarea incaltamintei din piele intoarsa si sunt RELATIV multumita.
NicoletaB spune:
eu am o pereche de pantofi, super dragi mie, dar mi se innegresc piciorele de la ei
daca ma duc undeva in vizita, nu-mi scot picioarele din ei nici moarta
Ramonika spune:
nu stiu ce sa iti raspund, dar ma bag in seama daca tot se vorbeste de piele intoarsa, ca am si eu o intrebare.
am cizme de toamna din piele intoarsa maro deschis si s-au facut niste dungi pe ele mai inchise la culoare. nu cred ca e doar murdarie, cred ca s-a ros putin pielea. cum sa fac sa nu se vada asa urat, de parca as fi murdare? am alta solutie in afara sa le vopsesc intr-o culoare mai inchisa?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
simali spune:
Ramonika. Tot la raionul cu produse de intretinere a incaltamintei, gasesti pentru piele intoarsa impermeabilizant spray colorat.
Sotul meu are niste pantofi maron din piele intorsa care, dupa ce au fost impermeabilizati s-au facut un maron mai inchis.
Niste pantofi beige deschis, dupa impermeabilizare cu spray incolor s-au facut beige mai inchis si nu s-au mai vazut pete.
Poti sa incerci ceva la aceeasi culoare si daca nu merge incearca un impermeabilizant de culoare inchisa. Este mult mai simplu decat sa vopsesti (poti face operatia chiar tu si dureaza cateva secunde).
ariadne spune:
Simali, le-am impregnat deja cu un spray de genul acesta( folosesc la toata incaltamintea pe care o cumpar ) dar din pacate vopseaua iese in continuare.
Multumesc oricum
clio spune:
Unde gasesc mai exact spray-ul asta, dragelor???
Am tot cautat, dar nu a fost chip sa gasesc.
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
melina34 spune:
si eu am patit azi dimineata, am cizme de piele intoarsa si cind sa le aranjez pe picior sa stea un pic lasate am observat ca mi se innegresc palmele...culmea e k tocul, vad ca nici el nu se simte prea bine!!!
M.
clio spune:
quote:
Originally posted by simali
La Leonardo la casa, de exemplu.
Merci mult!
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
claujro spune:
O geanta de piele intoarsa, maro si cu niste pete suspecte de grasime, par a fi, aveti idee cum se reconditioneaza???
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei