Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (146)
Raspunsuri - Pagina 3
alexuta2005 spune:
La multi ani Mayanna, Teodora Maria si Anya Ioana .
Felicitari Kristinutza pentru job.
Cand ma gandesc ca eu nu am nici o sansa sa-mi gasesc un job bine platit in Pitesti si sunt obligata sa muncesc pe bani putini la protectia copilului imi vine sa urlu.Eu nu ma pot intoarce la servici pt. ca acum castig mai bine in CIC . Asa ca profit si stau 2 ani cu Alexia.
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
Kristinutza iarta-ma ca am uitat sa te felicit pentru ca ti-au iesit analizele bune si esti sanatoasa.
Alinam, la multi ani!
Casiana si Alexia
Diana30 spune:
Dragutz foc Alberto melomanul.Dana Lucia,banuiesc ca muzica asculta nu comentariul vreunui meci.
dana_lucia spune:
Diana30 mersi de aprecieri si da, muzica ii place nazdravanului cel mai mult sa asculte ca asa cum stiti e si mare amator de dans!
Am uitat sa va spun ce era mai important:aseara am vizionat cu Alberto in brate pozici de-ale copilasilor colegi de listuta. Ce bucurie a fost pe Alberto e greu de descris, a pupat toti copilasii de mi-a facut monitorul "varza". Asa ca din partea nazdravanului pentru toti colegii de listuta!
Dana Lucia si Alberto
b_irina_c spune:
Diana super Mihnea (care semana cu tati rauu de tot ), super tort!!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Iar ati bagat viteza, nebunaticelor !
Un mare La multi ani ptr sarbatoritele zilei de astazi Anya, Teodora si Mayanna
Dr. Alina sa-ti traiasca minunea de printzesa mica si frumoasa si sa va bucurati de ea o mie de ani de aici inainte!
Diana30 Doamne cat de dulce poate fi Mihnea! E frumos rau de tot...imi vine sa ma sui in tren sa vin la Cluj si sa-l rontzai
Kristinutza intotdeauna dupa nori iese soarele si se pare ca asta s-a intamplat si pe strada ta Felicitari pentru job si mai ales pentru analizele perfecte
Alinam Multi ani fericiti alaturi de sot!
Vera Felicitari ptr Iulia umblareatza! draguta de ea...a asteptat sa faca un anisor
b_irina_c spune:
Mary l-am vazut pe Andrei . La fel de scump cum il stiam.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
I-am cumparat ghetute din Selgros, cu 1 milion de lei. M-am resemnat cu preturile, ca pana vorbesc, pana spun, pana trimit, raman fara.
I-am mai cumparat un radio, care e in pernitza.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
valen spune:
Cu scuze pt. superficialitate, le spun la multi ani si Teodorei si Mayanei. Fetele care doresc o pot felicita pe Anyamai jos.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86398