40 cu + sau - (cap28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

fetele, dupa cafea cine vine la piscina sa ne mai intindem oasele uzate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io as veni :) ba chir se poa sa ma duc deadevarat :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineata!

Doina,buna cafeaua,chiar aveam nevoie ca inca ma simt obosita si ma doare si capul.
Gabibarta,merg eu cu tine daca imi trece durerea de cap.

Un weekend minunat la doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Ieri am fost fara net toata ziua si azi am treaba !!!!!!
Scuzati vin mai tirziu! Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

andacos

ti-am trimis e-mail la adresa daniela costa @ online.de (bineinteles fara spatii ) adresa asta am gasit-o scrisa intr-o postare de a ta...poate am gresit eu ceva...mai incerc

Doina

pup toate fetele fara discriminari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare fetelor!!!!
nu am intrat demult si mi-e mai mare rusinea.
Dar tre sa spun ca nu mai pricep ninik din ce se intampla aici. Ce e cu atatea plecari si suparari si picioare.... si altele, alea, alea. Nu pricep chiar nimic.
Poate ma lamureste cineva. Pls!!!!!
Oricum cred ca nu am sa intru iar cateva zile ca am fost asa de curioasa si am incercat sa ma uit la niste site-uri mai asa... ca sa nu mor de de lumea asta si sa nu vaz si eu dom-le pe calculator chestii, chestii.Asa ca mi-am umplut computerulcu virusi.E varza totala in el, ma mir cum de mai merge.Imi tot apar iconite care imi spun sa-mi down. antivirusi ca al meu nu e bun.Pe cand fac download imi spune sa-l cumpar.(am scris ceva urat dar pe urma am sters...imaginati-va voi cam ce am vrut sa spun).
Va doresc o duminica placuta si sper sa ne mai vedem. Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna fetelor!

Pe mine ma doare in continuare capul,la fel de rau ca si dimineata,asa ca GABI,de asta nu am venit la bazin.
DOIBEBEI,nu ma intreba de ce ,dar nu am primit nimic.Incearca inca o data la adresa asta dana_costa69@yahoo.de.Intre costa si 69 nu e pauza.Nu ma pricep la computere asa ca nu stiu ce nu e acolo activat de nu pot sa primesc dar nici sa trimit.

Fetelor dati-mi un leac babesc de dureri de cap(sunt meteodependenta),ca orice fel de pastila as lua nu ma ajuta cu nimic.Multumesc anticipat!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Andacos, imi pare rau ca te doare capul, stiu o multime de leacuri babesti, dar pentru cap nu stiu nici unul.Am dormit astazi de la ora 16 la 19, sunt odihnita, mi-am incarcat bateriile, si in seara asta o sa ma uit la niste fime.Voi ce faceti?cum va petreceti weekendul?Va pup pe toate!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si pe mine ma doare capul ingrozitor, mi-a scazut si tensiunea... dar totusi am inotat putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Orice durerede cap trece garantat in 30 deminute max cu: metoclopramid,paracetamol si un sfert de diazepam!
UN we placut...fug in parcul de distractii cu baietii mei!

Mergi la inceput