BATAIE DE JOC LA SCOOBUY-DOO!!
Raspunsuri - Pagina 6
adi26 spune:
Cam ce crezi tu ca era de inteles daca nu esti implicata in discutie?
quote:
Originally posted by aurelia1278
Anady_Diana, ai incurcat-o! I-ai suparat rau de tot pe cei de la SD.
Oricum, oamenii cu cap au inteles ce era de inteles. Nu-ti mai face sange rau.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
adi26 spune:
Cred ca ia sa-mi raspunzi la o intrebare nu este asa!
Ce zici?
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by IrinaPauna
Cum apare cineva care ia apararea acestei gradinite sau zice ceva de bine, imediat intrebi daca e dna. Savu.Imediat contrazici, imediat stii tu ca tot ca s-a scris de rau aici e adevarat. Draga dna. "capcauna" ai copilul la SD? Daca da, poate zici cine esti sau ti-e frica ca nu mai poti sa barfesti aici la greu? Daca nu, mai bine taci din gura.
IrinaPauna de ce atribui unui capcaun pacatele oamenilor?. Sunt foarte curios unde anume am barfit gradinita asta.
Citeste cu atentie toate postarile mele si vei descoperi ca nu am contrazis pe nimeni si nici n-am spus ca tot ce au scris altii e adevarat.
Am combatut doar excesele si mai cu seama atacurile unor parinti la adresa altor parinti. Clar?
Capcaunul cel fioros
adi26 spune:
Si apropo de aceasta Diana mama lui Ryan nu am absolut nimic personal cu ea dar ma deranjaza modul in care isi expune parerile, nu zic ca poate nu ar avea un gram de adevar dar pana la a jigni un om care totusi a avut grija de copilul tau o perioada de timp si dupa cum spune tot ea bine pt Ryan era foarte fericit cand mergea la gradi este cale lunga de ce nu apeleaza la o bona sau la bunici pentru ca in veci nu va gasi o gradi pe gusturile ei rafinate sau o va gasi?!?!?! si va mintita mult, mult mai bine si mai frumos decat probabil la S.D.
Diana cand ti-am spus ca Ryan batea copii nu ti-am spus cu repros pt eu nu ma cert cu nimeni pentru o cearta intre copii, dar eu cred ca trasul de urechi si de par sunt urmarile comportamentului tau fata de copil sau poate ma insel!?!?
De ce nu imi spune nimeni cum pot pune
pe album pt a va convinge cine sunt!?
Nu cred ca cineva duce copilul intentionat la gradi bolnav dar sa nu uitam ca o boala nu apre asa in 5 min are totusi un timp de incubatie.
madade spune:
Cam mult patos pentru un parinte cu copil la gradi.
Si cam multa vanatoare a mesajelor altui user...
Pot intelege focul unui parinte nemultumit (chiar daca uneori poate mi se pare ca exagereaza) - cel putin in perceptia lui, copilul lui e afectat direct. Ii multumesc ca isi face publica supararea, pot evalua si sigura cat de importante / semnificative ii sunt motivele.
Ce nu pot intelege este agresivitatea cu care alt parinte (?) se lanseaza in atacuri furibunde cu urmariri pe alte subiecte.
Chiar daca as fi super-incantata si pe-deplin-multumita de gradinita copilului meu, as urmari cu maaaaaareeee interes o asemenea discutie - poate nu am fost destul de atenta, poate sunt aspecte importante la care nu m-am gandit. Iar daca mi-as crea cont doar ca sa intervin in discutie as face-o pentru a cere ceva detalii - si in nici un caz pe un ton imperativ / agresiv.
In fond, daca anady nu are dreptate, eu ca parinte nu am nimic de perdut
Daca insa are dreptate macar in parte - eu am datoria sa ma implic mai tare- este copilul meu in discutie.
Pentru asta i-as multumi ca mi-a atras atentia. Pentru ca mie, in calitate de parinte, mi-a facut in serviciu.
PS ma gandeam ca eu daca as fi avut copilul acolo as fi propus montarea unor camere web ![]()
adi26 spune:
Oricum se vor monta cat de curand.
Si referitor la inversunarea cu care i-am raspuns este pentru ca eu stiam despre ce este vorba voi va dati doar cu presupusul.
nu vanez nici un user.
quote:
Originally posted by madade
Cam mult patos pentru un parinte cu copil la gradi.
Si cam multa vanatoare a mesajelor altui user...
Pot intelege focul unui parinte nemultumit (chiar daca uneori poate mi se pare ca exagereaza) - cel putin in perceptia lui, copilul lui e afectat direct. Ii multumesc ca isi face publica supararea, pot evalua si sigura cat de importante / semnificative ii sunt motivele.
Ce nu pot intelege este agresivitatea cu care alt parinte (?) se lanseaza in atacuri furibunde cu urmariri pe alte subiecte.
Chiar daca as fi super-incantata si pe-deplin-multumita de gradinita copilului meu, as urmari cu maaaaaareeee interes o asemenea discutie - poate nu am fost destul de atenta, poate sunt aspecte importante la care nu m-am gandit. Iar daca mi-as crea cont doar ca sa intervin in discutie as face-o pentru a cere ceva detalii - si in nici un caz pe un ton imperativ / agresiv.
In fond, daca anady nu are dreptate, eu ca parinte nu am nimic de perdut
Daca insa are dreptate macar in parte - eu am datoria sa ma implic mai tare- este copilul meu in discutie.
Pentru asta i-as multumi ca mi-a atras atentia. Pentru ca mie, in calitate de parinte, mi-a facut in serviciu.
PS ma gandeam ca eu daca as fi avut copilul acolo as fi propus montarea unor camere web
Artemis1578 spune:
adi26, ceea ce incearca toti sa-ti spuna e ca poti combate ceea ce sustine anady_diana si altfel, nu folosind jigniri! Postarile tale i-au fost direct adresate, nu ai combatut in nici un fel presupusele probleme de la SD!
Ea cel putin nu a jignit pe nimeni, si-a spus parerea despre o gradinita si bine a facut!
Cine are dreptate chiar nu mai conteaza!
Anka
si Ubitu 
Anady_Diana spune:
In aceasta, poate, ultima postare a mea la acest subiect, doar pentru cei interesati, repet - NUMAI pentru cei interesati de sanatatea copilului lor, pot sa va dau acum si aici numele microbului care a fost depistat in gatutul copilului meu in urma exudatului pe care i l-am facut, si al carui rezultat l-am primit abia ieri: PSEUDOMONAS AERUGINOSA DISMICROBISM. Doctora mi-a zis ca se trateaza greu, e un microb foarte puternic prezent numai in medii ca spitale, locatii neigienizate corect, etc. si e un microb extrem de rezistent (asta am vazut si din antibiograma). Am plans toata noaptea stiind ca de azi puiul meu va sta in spital cu o branula in manuta, pentru ca tratamentul e intravenos cu un antibiotic puternic, chiar foarte puternic pentru varsta lui. De aia copilul tusea (asistenta de la SD zicea ca e ceva "normal", sa-l las in pace). Veti zice ca toti copiii tusesc...Da, e adevarat, dar noi ne-am pricopsit din SD cu unul dintre cei mai pacatosi microbi, suntem la un pas de pneumonie.
Asa ca, daca printre voi sunt si parinti responsabili, care inca mai au copiii la SD, macar faceti-le un exudat, si poate imi veti multumi candva ca v-am scapat copiii de la o boala grava, eu, cu postarile mele "impertinente". Iar daca si asta vi se pare un mare neadevar, lasati lucrurile asa cum sunt, mergeti in continuare la treaba voastra, dar nu uitati...copiii vostri s-ar putea sa sufere candva din cauza unor orgolii parintesti prea puternice ca sa plece urechea la spusele unei mame nebune, o mama care nu cerea nimic mai mult decat siguranta pentru copilul ei.
Madade, Capcaun si Aurelia, daca voi credeti ca ma ating cu ceva spusele unei fiinte cu o gandire atat de hidoasa ca cea a IrineiPauna - probabil vreo alta sluga de-a lui Savu (am mai vazut ce "bine" au fost primite de forumisti interventiile ei), ei bine - eu am scris aici pentru cei interesati de starea copiiilor lor, nu pentru cei care n-au altceva de facut decat sa se faca de ras in incercarea lor hilara de a infunda un adevar pe care eu incerc sa-l expun. Am facut asta numai pentru ca puii de la SD nu au nici o vina ca savu le minte parintii asa frumos...Dar ei s-ar putea sa aiba de suferit candva, si nu au nici o vina... Asa ca - ma retrag pentru a-mi vindeca copilul, voi ramaneti in continuare la fel de "pe pozitii", insa aveti grija! Candva si eu o laudam pe Savu, "ce persoana dulce e", insa eu am avut taria sa vad adevarul.Consider ca mi-am facut datoria informandu-va si pe voi despre ce am constatat eu...din pacate cam tarziu pentru puiul meu.
vrabiuta spune:
am urmarit subiectul acesta pentru ca m-am regasit in prima postare a dianei (anady_diana). am avut probleme cu gradinita la care mergea puiul meu (nu scooby doo) si am scris pe forum (fetita mea fusese muscata la gradinita, educatoarele se schimbau mereu). doua mamici mi-au raspuns cu comentarii "acide", incercand sa imi explice ca gradinita respectiva era raiul pe pamant iar eu doar o mama exagerata. cu toate acestea am retras-o, dupa multe ezitari. in momentul in care ne-am retras am aflat de la alti parinti ai grupei mici ca asteptau sa se incheie anul pentru a-si muta copiii in alte gradinite.
diferenta majora intre subiectul de atunci si cel de acum este limbajul folosit in postari. cine care apara gradinita scooby doo recurge la atacuri personale, jigniri, acuzatii, un ton al mesajelor care nu convinge pe nimeni. si cu cat incercarile de a o vopsi in negru pe diana sunt mai virulente, cu atat imaginea gradinitei are mai mult de suferit. in urma unor astfel de postari, cred ca putini parinti mai sunt dispusi sa treaga pragul gradinitei scooby doo.
cele mai frumoase
Mirrella spune:
Incep prin a spune ca urmaresc discutia detasat,doar din prisma unei mamici care are si ea un baiat la gradi.Nu sunt din Buc,si in afara de ce-am citit pe aici,nu stiu nimic de gradinitele de acolo.
Daca eu as auzi vreo mamica nemultumita de ceva la gradinita unde imi duc baiatul zi de zi,as casca bine ochii-poate ca sunt aspecte negative pe care eu nu le-am observat,si atunci vreau sa stiu ce se intampla cu fiul meu cand il am in grija altora..Mai ales daca as plati 8 milioane pe luna,ceea ce mie mi se pare enorm.
Nu vad de ce as ataca alta mamica nemultumita,doar pentru ca eu am impresia ca gradinita e ok.
Astept bolovanii de rigoare,cand va spun ca nu am putut sa nu observ diferitele nick-uri inregistrate-culmea-in aceeasi perioada,care,cu toate ca au copii(spun ele),nu participa decat la aceste doua subiecte,despre gradinite.
Din partea mea,adi26,dy6,sunt aceeasi persoana,lucru care s-a mai observat,iar IrinaPauna si dianaionescu-aceeasi mancare de peste.Nickuri asemanatoare,una are 13 ani,alta e economist,ha!De la o posta se vede ca nu s-au inscris decat pentru a o discredita pe Anady_Diana,si ca sa isi intareasca spusele una alteia.
Poate moderatorii sau adminii ar trebui sa verifice niste IP-uri...
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Mickyyy spune:
Si eu urmaresc discutia de aici doar din pura curiozitate, n-am inca fetele la gradinita, dar iau "notite" sa vad unde le voi da atunci cand va fi cazul.
Si clar ca SD se va exclude de pe lista. Cu riscul de a-mi lua un cartonas verde dupa postarea asta, daca cele 3-4 doamne care posteaza aici cu atata inversunare impotriva Dianei sunt pe bune mamici cu copii la acea gradinita, inseamna ca si copii lor sunt la fel, crescuti in acelasi mediu in care jignirile si atacurile la persoana sunt la ordinea zilei. Si pe langa celelalte motive enumerate de Diana, care pot fi sau nu reale (asta n-am de unde sa stiu pana nu vad cu ochii mei ce-i la acea gradinita), asta chiar mi se pare un mare minus! Copii copiaza imediat comportamentul parintilor, ba mai mult, copii invata imediat unul de la altul toate lucrurile rele. Eu nu vreau ca fata mea sa creasca in asemenea mediu lipsit de bun simt, un mediu unde la sedintele cu parinti se sta la barfa despre ce-a mai scris X sau Y pe forum si cat de mincinoasa e acea mamica!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)