BATAIE DE JOC LA SCOOBUY-DOO!!
Raspunsuri - Pagina 5
Anady_Diana spune:
Absolut corect, Filofteia! Eu nu indemn pe nimeni sa-si retraga copiii de la SD, dar am considerat de datoria mea morala sa fac publice aceste lucruri neplacute care mi s-au intamplat, asa cum si mie mi s-au adus la cunostinta, tot pe acest forum, alte lucruri urate despre SD, pe care, recunosc, refuzam sa le cred, nu-mi doream sa le cred tocmai pentru a evita ceea ce s-a intamplat. Dar cum poti trece cu vederea tu, ca mama, faptul ca niste oameni care iti ia o groaza de bani pentru un serviciu adus celei mai de pret fiinte a ta - copilul tau - isi bat joc de el, distrugandu-i sanatatea prin faptul ca refuza sa-i dea caldura in clasa la 6 - 7 grade celsius??? Si ca il hranesc din vase infecte??? - Asa e normalitatea acum??? In cazul asta....
Fiecare isi construieste fericirea dupa propria putere de percepere a lucrurilor. Numai ca, mama este responsabila de fericirea a doua suflete... Fiti fericiti!
adi26 spune:
A cata oara trebuie sa spun caNU SUNT D-NA SAVU!!!!!
Nu iau apararea nimanui dar tot ce am spus este adevarat si este ceeace am simtit.
nu cred ca mi-as fi lasat copilul asa oricum ,cum spune Diana, cand m-am chinuit 3 ani sa obtin o sarcina, am decurs chiar si la fertilizare in vitro si nu a fost sa fie, am ramas insarcinata dupa ce m-am operat pe trompe. Cum as putea sa-mi las copilul sa-si bata cineva joc de el?
Am spus si o mai repet NIMENI DIN LUME NU O SA FACA CEVA MAI BINE PT COPILUL TAU DECAT MAMA ,asa ca nu putem cere absolutul!
adi26 spune:
Si apropo de vase eu pe cele pe care le-am vazut sunt curate si chiar dragute pentru copii.
Sau poate ca Diana a vazut altele care sunt tinute dosite??????
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by adi26
A cata oara trebuie sa spun ca NU SUNT D-NA SAVU!!!!!
Poate ca nu esti, dar atitudinea ta de pe forum lasa sa se inteleaga asta.
quote:
Nu iau apararea nimanui dar tot ce am spus este adevarat si este ceea ce am simtit.
Te contrazic. Ai luat apararea gradinitei si ai pus accentul pe combaterea parerilor altora, nu pe prezentarea propriei experiente.
Daca vrei sa fii respectata trebuie sa respecti parerile altora, chiar daca nu esti de acord cu ele.
Poti sa vii cu contraargumente dar fara sa jignesti alti parinti. Nu ai de unde sa stii experientele altora pentru a le combate. Nu esti sigura decat pe propria experienta si ar fi bine sa te limitezi la ea.
Poti recomanda o gradinita prin prisma experientei personale (fara sa o ridici in slavi caci vei fi taxata cu ironii) dar nu se cuvine sa ataci parerile negative ale altora despre aceeasi gradinita.
Poti sa critici o gradinita (numai cu argumente, altfel vei fi taxata drept purtatorul de cuvant al concurentei) dar nu se cuvine sa ataci persoanele care sunt multumite de acea gradinita.
Parerile extreme de pe aici sunt oricum primite cu rezerve de catre cei care isi acorda cateva clipe pentru a le cantari.
Trebuie sa ne fie clar ca un forum nu este o sursa de informatie verificata si certificata ci numai o sursa de pareri. Pareri care pot sau nu sa fie pe placul nostru. Pareri care nu ar trebui sa influenteze deciziile noastre ci doar sa ne deschida mai bine ochii.
Capcaunul
Karina spune:
Eu nu am copilul la gradinita SD, dar am vizitat gradinita si chiar mi-a placut, dar pina la urma am ales alta gradinita.
Si se pare ca bine am facut.
De ceva vreme se isca discutii pe aceasta tema si sincer stiti vorba aia: nu iese fum fara foc.
adi26, daca nu esti d-na Savu, ce e cu inversunarea asta impotriva lui Anady_Diana ? Si-a spus parerea, iti spui si tu parerea, dar nu trebuie sa fim convinse nici una ca detinem adevarul absolut.
adi26, daca esti o simpla mamica, de ce te deranjeaza asa tare afirmatiile ei, ca doar n-ai fost akolo de fiecare data cind a vorbit cu doamna Savu ?! Si nu vorbeste despre tine, nu ?!
Daca esti o simpla mamica chiar nu ai nici un simbure de indoiala ca poate fi ceva adevarat?! Chiar esti acolo tot timpul cit puiul tau e la gradinita, vezi tot, stii tot ? Kum ?
Daca esti o simpla mamica, cum de ai treaba numai cu postarea lui Anady_diana (chiar mi se pare ca o hartuiesti ca ai urmarit-o si la alt topic) ?!
Sa-ti spun parerea mea: daca eu as fii asa multumita de gradinita kopilului meu, n-as sari pe persoanele care sustin contrariul ci as incerca sa le conving, frumos, ca nu au dreptate. Sau m-as documenta mai bine: oare nu gresesc ?! Si atunci cine ar avea de suferit ? Doar puiul meu.
Fiecare parinte incearca sa gaseasca o gradinita cit mai buna pt. pui, dar sa stii ca inca nu exista gradinita ideala, pentru nici un parinte, daramite pt. mai multi.
Eu zic sa faceti pace si sa actionati conform parerii formate: Anady_diana iti urez succes in gasirea unei gradinite mai bune, iar adi26 sa dea DD sa ai dreptate si Anady_diana sa se fi inselat.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Tine aripioara asta, voinice
Anady_Diana spune:
Citind ultimele postari de aici, draga Ady26, cred ca ai primit raspunsuri mai mult decat suficiente de la niste oameni care activeaza de mult pe acest forum, pe care nu-i cunosc si carora le multumesc. Poate ca daca ti-as fi raspuns eu in locul lor, m-ai fi atacat cum iti sta in fire (vulgar de iresponsabil), si acest subiect, postat aici pentru a informa pe toti cei interesati, s-ar fi transformat intr-o cearta inutila intre noi doua.
Acesta este un forum de discutii libere, aici am considerat eu ca trebuie sa-mi expun intamplarea nefericita de la SD, iar daca te deranjeaza asa mult ceea ce iese la iveala, ai doua variante: ori sa nu mai urmaresti acest topic, pentru ca nu te intereseaza oricum ce se posteaza aici, ori sa incerci sa vezi...oare chiar nu e vreun sambure de adevar in tot ce am indraznit eu sa scriu?
Si cred ca nici tu, draga AdySavu26 nu ai raspuns provocarii mele de mai sus: care zici ca era sexul copilului ala care nu manca nimic inainte sa vina la gradinita ta????
Cred ca ar trebui sa-ti vezi de treburi mai importante decat aceste postari inutile. Daca chiar ai ceva de scris pe aici - nu doar critici seci - vino si tu cu ceva concret, ceva ce ar putea interesa auditoriul...
Anady_Diana spune:
De curiozitate, intreb parintii care au bb-ii la SD: cati dintre voi ati beneficiat de un control medical al copilului dimineata ?(macar luni-dimineata), ca eu o singura data am vazut-o pe madam asistenta interesandu-se daca "tuseste cineva". 
Cand i-am zis lui tanti savu
ca acest control medical de dimineata era un punct din contract, incxlus in taxa lunara, mi-a zis ca sunt presa multi copii in gradi, care vin toti odata dimineata, si ca nu poate asistenta sa le faca fata, dar ca daca vreau (auzi, daca vreau - nu ca as fi platit pt asta si ar fi ceva firesc sa fie asa)sa merg eu dimineata sus, la cabinetul asistentei (o sala mica-mica cu functiuni si de birou al directoarei, si de oficiu - pentru cei care nu stiti gradinita)si sa o chem jos, sa-l vada pe al meu...
. Vi se pare corect asa - va intreaba o mama care e acuzata ca face sapaturi prea multe...sau ca dezvaluie o parte a unui adevar murdar - acela ca gradinita SD isi cam bate joc de niste oameni care platesc pentru niste servicii!
Costelusha, stiu ca fetita ta era candva la SD. Scriai candva pe forum ca "ti-am deocheat gradinita, (cu laudele aduse)ca al tau copil vine acum lihnit acasa" (era vorba de perioada cand eu vedeam doar partile frumoase ale SD - alea expuse cu mult tact de savu)
. Daca mai activezi pe forum, macar zi-ne daca si tu ti-ai retras fata de acolo.
IrinaPauna spune:
Ma lasi??!?! "poate ca nu esti..."
Cum apare cineva care ia apararea acestei gradinite sau zice ceva de bine, imediat intrebi daca e dna. Savu.Imediat contrazici, imediat stii tu ca tot ca s-a scris de rau aici e adevarat. Draga dna. "capcauna" ai copilul la SD? Daca da, poate zici cine esti sau ti-e frica ca nu mai poti sa barfesti aici la greu? Daca nu, mai bine taci din gura.
Iar pentru mama lui Ryan, care batea toti copii, de ce nu zici ce doreai sa includa mancarea...desi acum nu mai conteaza pt tine ca te-a dat afara oricum.pardon, ti-ai retras tu copilu' ca la 1 nov. zbura pe usa afara.
nu stiai decat sa cometezi pe toti si pe toate, nimic nu-ti convenea. Asta cu luatul acasa al papersului plin de caca a afost cea mai tare
faza din cate am auzit vreodata. Imi inchipui ce miros era in masina unde copilu manca mere si ce mai apuca.
Am inteles ca voiai sa se schimbe si patuturile ca nu dormea fi-tu unde voiai tu, ca doar tu erai prima venita in gradinita asta si toata lumea trebuia sa-si schimbe patul dupa fi-tu.
Ba mai mult, e adevarat ca ai avut nesimtirea sa trantesti agenda pe masa la bucatareasa cu meniul pe care-l doreai pentru copilul tau? De ce nu tii copilu acasa sa-i gatesti ce vrei tu, pardon iaurturi danone cu fructe...cele mai sanatoase, intr-adevar.
Si mai zici ca n-a tinut cont de pararea ta, daca ma intrebi pe mine a tinut cont prea mult, asta apropo de supa de rosii pentru care ai facut scandal, si ciorba de perisoare si multe altele...nu te supara, ce are ciorba de perisoare, voiai cumva caviar?
Si ma rog ce are pizza, ca au mancat copiii de s-au umflat. Ba chiar am hotarat sa se mai faca. Da, noi, toti parintii, nu doar unul, cum esti tu obisnuita.
Pe viitor, la urmatoarea ta experienta cu gradinitele, poate ar fi bine sa te gandesti pe langa taxa si la o firma de catering...ca de!
Apropo, ai fost de rasul intregii sedinte si tu si barfele tale.
N-o sa reusesti mare lucru nu te mai agita, nici tu nici restul care n-aveti ce face dect barfi aici, te mai si lauzi ca esti tare ocupata, cam multe mesaje totusi...iti pare tare rau dupa gradinita asta, altfel n-ai scrie atata...
Si cand ai vazut ca nu merge si esti singura cu pretentii si nemultumiri zilnice, ce-ai facut? Ai bagat de la tine ca si tatal Andradei si altii sint nemultumiti. V-a facut de bascalie tatal Andradei...cu minciunile voastre.
Sa stii ca si eu am avut nemultumiri, dar tu le-ai intecut pe toate: ai vrut caca la pachet, ti-a dat, ai vrut sa se scoata supa de rosii, s-a scos, la fel si cu carnea tocata, nu te supara dar...CINE TE CREZI?
Iar pentru restul persoanelor interesate, nu sint un parinte care-si lasa copilul la usa, cred ca se poate si verifica in orice dimineata doriti, se cam vede cum ma cheama nu ca pe altii care se ascund dar gura e mare-mare, ba chiar tin sa va zic ca am fost la gradinita in urma spuselor lui farmi2006 (adica fosta educatoare dna. Lenuta care a fost data afara si si-a facut nu stiu cate id-uri, care sa creada lumea ca sint multe persoane nemultumite), revin, in urma spuselor ei ca Savu e obsedata si nu primeste parintii peste zi, am fost fara sa anunt pe nimeni, la ora pranzului, si m-am uitat pe furis cum mananca copiii, cum sint ajutati sau nu, si cum sint vasele de "jegoase".
Asa ca...copilul meu e in continuare acolo.
PS: pentru capcauna, ai un tipic asa pentru fiecare membru nou care scrie ceva de bine sau nu neparat, care e pur si simplu mirat de ce se scrie aici, imediat incepi sa-l "convingi" ca asa e, ca "de ce esti socat, nu mai fii", ca "esti cumva dna savu"?
e chiar asa INIMAGINABIL ca exista si parinti MULTUMITI de aceasta gradinita si de aceasta dna. Savu?
AFLATI CA EXISTA!!!!!!!
PS: Nu mai vorbiti de respect ca n-aveti nici pentru gradinita SD, despre care CULMEA scriu 90% din persoane care n-au copilul acolo, nici pentru Dns. SAvu, nici pentru parintii care AU copiii acolo, nici pentru alti parinti care citesc inainte sa se decida unde sa-si duca copiii. noroc ca nu va crede nimeni, altfel nu cred ca ar mai avea SD 70 de copii, nu?
Poate ca nu esti, dar atitudinea ta de pe forum lasa sa se inteleaga asta.
Te contrazic. Ai luat apararea gradinitei si ai pus accentul pe combaterea parerilor altora, nu pe prezentarea propriei experiente.
Daca vrei sa fii respectata trebuie sa respecti parerile altora, chiar daca nu esti de acord cu ele.
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by IrinaPauna
Cum apare cineva care ia apararea acestei gradinite sau zice ceva de bine, imediat intrebi daca e dna. Savu.Imediat contrazici, imediat stii tu ca tot ca s-a scris de rau aici e adevarat. Draga dna. "capcauna" ai copilul la SD? Daca da, poate zici cine esti sau ti-e frica ca nu mai poti sa barfesti aici la greu? Daca nu, mai bine taci din gura.
IrinaPauna de ce atribui unui capcaun pacatele oamenilor?
Citeste cu atentie toate postarile mele si vei descoperi ca nu am contrazis pe nimeni si nici n-am spus ca tot ce au scris altii e adevarat.
Am combatut doar excesele si mai cu seama atacurile unor parinti la adresa altor parinti. Clar?
Capcaunul cel fioros
aurelia1278 spune:
Anady_Diana, ai incurcat-o! I-ai suparat rau de tot pe cei de la SD. 
Oricum, oamenii cu cap au inteles ce era de inteles. Nu-ti mai face sange rau.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic