All about Constanta (81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am uitat sa urez bun venit micului Paul si mamicii lui. Asa ca....bun venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
La multi ani! pentru Sf. Mihail si Gavril tuturor cu aceste nume.
Carmen-Babyyy, sa iti traiasca bebelusul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Si pe baiatul meu tot Paul il cheama. Cum o sa ii spuneti Paul sau Sebastian?
Mav, sanatate si refacere rapida nepotelei tale, nu am mai auzit de apendicita la o varsta asa frageda, bine ca si-au dat seama la timp totusi.
Sanzi, felicitari pentru progresele de la bazinul de inot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
La multi ani cu fericire tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi! sa va fie viata plina de lumina si bucurie!
Carmen inca o data sa va traiasca Paul Sebastian! taaaare frumos nume! cum stati cu mancatul/dormitul? ai grija de tine, odihneste-te atat cat poti si mai ales...nu pune totul la suflet!
Sanzi felicitari lui David! te pomeni ca iese vreo performanta de aici! cat despre graficele de crestere...e normal sa difere, e vb de tiparul antropologic, de conditiile de mediu, etc....o gramada! parerea mea este sa ii faci vaccinul lui David....dar astept si temerile tale...de ce iti e teama?
mamacita fa-i varilrix-ul lui Alex...daca vrei. vezi ca e cam greu de gasit, daca e ceva da-mi un semn sa intreb pe la depozit sau sa il comand.
despre colorare/decolorare (si pentru Adriana of corz): m-am sfatuit cu coafeza mea si mi-a spus din start ca prefera o decolorare treptata cu ajutorul unei vopsele cu un continut mai mare de oxidant, de tipul Feria. asa ca dupa 2-3 vopsituri" eram de la castaniu inchis din martie 2006 la blondul asta din iunie 2006 (scuze de poza asta in care ma vad putin, nu am gasit alta :D). dupa aceea am renuntat la Feria in toamna ca nu mai vroiam o culoare asa deschisa si am apelat la L'Oreal UL3 ultra lighting ash brown de care v-am zis, care m-a adus cam asa, apoi cu nuanta actuala golden brown....sunt asa cum m-ati vazut. heheheh ce mai polologhie
Adriana ce sa iti zic de vorbit....Pat de abia acum o luna si-a dat drumul....adica la fel ca si Razvan. nu zice decat 15-20 cuvinte, si alea aiurite...in schimb la aratat prin semne e primu . asa ca nu o baga pe soacra-ta in seama....mai am si eu experiente din astea...ce sa fac daca nu e geniu si nu a vorbit de la 5 luni? e destept foc - o arata altfel - si o sa vorbeasca el pana la urma
pupici tuturor ca m-am intins o gramada....sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

multumesc mult pentru felicitari, dragelor ! Am avut parte numai de surprize placute astazi! Colegii mei m-au coplesit cu flori si felicitari....am fost placut surprinsa de atitudinea lor...

Carmen, felicitari, sa-ti traiasca baiatul! Sa fie cuminte somnoros si papacios! Si tie refacere cat mai grabnica! Chiar asteptam un semn de viata de la tine!
Distractie placuta celor ce se sarbatoresc sau ii sarbatoresc pe cei apropiati!

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io tot am avut pb cu vaccinruile...la polio mi-a facut o super urata reactie, la ROR a facut rubeola (cu febra 40 vreo 3 zile cu tot!!!!)...si ma gandesc ca poate riscurile sa faca boala cu complicatii urate sunt la fel cu riscurile sa faca vreo complicatie urata de la vaccin...(asta e teama mea...)...
Oricum o sa fiu cu inima stransa si daca il fac si daca nu....

Cat despre conditiile de mediu...hm...io ma uit aici la mamici ce relaxate sunt fata de noi (si io chiar am fost o mama relaxata, dar nu ma prea compar cu ele ), ai spune chiar nesimtite. Asa ca tre sa vorbeasca repede sa se faca auziti, si mananca ce gasesc ca nu sta nimeni cu castronu de mancare gatita dupa ei...
Ieri la gradi imi spunea o fetita ca ii place mancarea thai, si io ii spun ca arata f bine, ca se pricepe mama ei la gatit!! La care ea rade cu pofta: "mama mea nu e bucatar!!! mancarea este de la restaurant!!!"
Si aproape toti copiii sunt crescuti cu borcanele, si apoi take-out sau mancaruri la restaurant (si din 35 de copiii, doar vreo 3 sunt grasuni, in rest niste slabaturi!!!!)...Ba unul saracul in fiecare zi roade la morcovi ca mancare de pranz, pe langa fructe...
De unde atata ciorba, felul 2 si desert??????
Io daca ma plang de David ca nu a mancat la gradi se uita crucis la mine educatoarea, ca daca apuca sa bage o lingurita in gura deja spun ca s-au saturat!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai Sanzi alea tot conditii de mediu sunt, nu? si inca ce challenging! (scuze de cuvant, imi suna mai bine decat echivalentu'). stiu ca tu ai avut probleme la polio.....dar nu e musai sa faca si de la varicela. zic io....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de azi "sf. Mihail si Gavril" . Multa sanatate si implinirea tuturor dorntelor.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

mai intai vreau sa incep cu cei mici.babyyy sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.Numai bine si tie !
La multi ani sarbatoritilor de azi si sanatate multa!
Sinzi la noi stresul exista nu numai cand e vorba de copii...
Spre exemplu eu ca mama mi-as face probleme daca abia la 5 ani ar invata sa foloseasca wc...
Ca nu vorbea la 2 ani ca alti copii de varsta ei sau ca altii la 5 luni..(m-ai distrat Roxana dar stii tu ce stii..).. nu mi-am facut probleme.Vorbeste acum de toate . ma uit adesea pe dictionarul pe care i l-am facut si e chiar distractiv.Nici acum nu vorbeste corect dar are timp..parerea mea.legat de alimentatie..putin si sanatos . un echilibru insa trebuie sa existe.Zilele trecute o stire a fost de genul 40% din copiii Romaniei sunt obezi..
ma opresc aici si fug sa rasfoiesc Surprize de Craciun.
si seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multa sanatate Andreea!

Bine ai venit pe lume si acasa Paul Sebastian!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Mii de pupici de la noi!

Fug sa-mi recuperez fata de pe la rude.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

LA MULTI ANI!,tuturor ce poarta nume sfant!Mai bine decat ieri,decat azi,pentru maine,pentru viitor!Din suflet,July.

Mamacita,te vazui si eu azi in graba,dar din pacate nici salut nu ne-am dat!Erai la cabinetul asistentelor din 6/5 sa faci consultul preanestezic celor 7 paciente de maine.
Sinzi,felicitari micului inotator!

Bun venit,Paul Sebastian!Sa cresti sanatos si puternic!

Teo merge cu-atata drag la gradi-ca singura pedeapsa cu efect este sa nu mai mearga urmatoarea zi la gradi-.

Pupici!

Mergi la inceput