All about Constanta (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Roxa, ma intrebau copii daca sunt o vrajitoare buna sau rea!!! Ghici ce le-am raspus??? HAha!! Ca se bucurau sa ma revada saracii cand mi-am dat peruca jos!!!!

hahaha ce misto, e clar ca erai aia rea

quote:
Originally posted by sinzi_anaVa vine sa credeti ca desi afara e foooooarte cald in magazine nu mai gasesti un tricou???? Niste blanuri si papuci imblaniti de mi se ridica parul in cap!!!!

hahaha, da, asta confirma cat de mare e problema lor...la mansarda iti luasi si tu o blana ceva?

Adriana la multi ani cu intarziere pentru Razvan! sa fie sanatos si fericit sa va aduca numai bucurii! si mii de scuze ca am uitat ieri...varsta asta! pune poze macar sa vedem sarbatoritu!
Tatiana aveti grija de voi. bine ca nu v-a dat antibiotic da v-a dat biseptol...
va pup pe toatre, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Adriana, m-am uitat acum pe listuta si am vazut ca ieri Razvanelu a implinit doi ani. Sa va traiasca voinicelu, sa fie sanatos si plin de noroc. Bolile si necazurile sa va ocoleasca si sa va bucurati impreuna de fiecare zi alaturi de pitic! LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Lizuca eu vreau sala cu program pana pe la 10 seara, ca sotul ajunge seara pe la 7 sipana lasam copii la soacra-mea si pana ajungem acolo numa bine se face 8.

Tatiana nu se prelungeste abonamentul cu 2 sapt. Cel putin asa a zis tipa aia ca e valabil pana pe 3 dec., dar mai stii? Oricum peste 2 sapt. ne infiintam acolo ca ei au program pana la 9 seara si nu o sa putem consuma cele 9 sedinte dar 6 din ele tot le folosim. Asa ca inca o data saru'mana pt. abonamente. Si ai avut dreptate sala e o minunatie. Sper sa nu se schimbe in rau acum cu schimbarea patronului.

Mergi la inceput

Adriana iti urez si eu la multi ani fericiti printisorului tau, sa creasca mare si sanatos si sa va bucure. Nu-i asa ca nu te superi ca n-am fost pe faza si nu ti-am facut urarile ieri?

Roxa si Sanzi sa stiti ca e super cu 2 copii mici. Si cand te gandesti ca eu vroiam un singur copil dintodeauna si ala sa fie baiat. Da uite ca D-zeu mi-a dat intai fata si apoi pt. ca imi dorisem atat de mult baietel mi l-a trimis si pe el pe negandite. Offf si cand ma gandesc ce lupta se dadea acum un an in sufletul meu daca sa-l pastrez pe Andrei sau nu. Dar uite ca am facut cea mai buna alegere posibila si ma felicit pentru asta tot timpul.

Mergi la inceput

Tatiana m-am uitat pe prospectul de la Lantigen B si scrie acolo ca flaconul e valabil 30 zile de la prima deschidere. Asa ca daca l-ai deschis de asa multicel timp poti sa il arunci, probabil mor streptococii aia intre timp si devine inactiv.
Si scuze ca nu ti-am scris ieri de lantigen dar m-am tot luat cu diverse in drum spre sertarul cu medicamente si am uitat.gazei sa se faca repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Adriana sa iti traiasca baiatul de 2 ani! La multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adriana, LA MULTI ANI CU SANATATE SI CU MULTE BUCURII PENTRU RAZVAN!!!!! Si voua multa sanatate si putere de munca, sa cresteti baietelul OM MARE!
(Te rog, primeste scuzele pentru urarea intarziata, dar sincera!!!! Cand am postat pe 31 oct, am observat ca urmeaza ziua lui Razvan....)

Eu stiam ca biseptolul este antibiotic....
Si noi suntem la al 4-lea antib. in 3 sapt..... din nefericire.... Acum ii dau lui Sebi Sumamed Forte (azitromicina), inca erau pobleme cu amigdalele.... Pare sa mearga mai bine.... Saptamana viitoare speram sa fie ok obraznicutul (mi-a scos peri albi zilele astea!), bun de dus la gradi....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by tatianaS

Aura, saru mana pt info...stai linistita si eu uitasem. Oricum nu i-am dat copilei nimic...deja e la cosul de gunoi flaconul.
Roxa, zi-mi mai multe. Eu nu i-am dat niciodata asa ceva. care-i treaba?

Bia astazi este vizibil mult mai bine. N-a mai tusit dimineata decat fosrte putin iar mucii erau departe...nu i-am vazut. I-am pus pivalone si sper sa nu mai aiba curajul sa se arate.Am inceput dimineata cu o prostioara...mi-a facut pipi nu in olitza ci in remorca de la masina....asta dupa ce acum cateva zile a facut pipi pe un catzel de plus . S-a ales doar cu mustrari si amenintari, dar la a treia abatere iau masuri usturatoare.

Adriana, La multi ani pentru Razvan si din partea noastra. Sa fie sanatos si sa creasca mare si cuminte...nu ca Bia!

http://community.webshots.com/user/TatianaS
http://community.webshots.com/user/Tatiana333

Tatiana si Bia, gaza

Tatiana, esti mortala cu urarile astea! S-ar spune ca Bia citeste si ea pe aci si ia aminte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Razvan!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

"LA MULTI ANI!",Razvan.Sanatate si multe jucarii!

July si Teo

Mergi la inceput