Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 29

alma spune:
Anca, de ce nu ti-a placut sala de la Bazin? E cam micuta si aparatele nu sunt cine stie ce, insa tipa de la aerobic isi face treaba bine, eu am simtit ca functioneaza, desi mergeam doar o data pe saptamana. Si nici pretul nu e de neglijat. De alta sala nu mai stiu, nu cred ca au prea multi clienti si din cauza asta s-au inchis cele care mai erau (pe Unirii Nord si vis-a-vis de pizza Marina).
Diana si mami

adameasca spune:
Dana, Oana e dementiala. Cum ii faci fata?
Diana, bine ai revenit! Ilinca e iar mucoasa, dar situatia e sub control. Iar Luk, spre incantarea lui, nu mai merge la gradi.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mica-mica spune:
Buna dragelor .
Hai Dana nu mai fii suparici, lasa ca se albeste si fara copii, gandeste-te la ce simti cand le vezi ca-ti zambesc si-ti trece, esti o frumoasa, am inceput sa albesc si eu, mai devreme ca tine si sunt in faza de monitorizari ... dar cand o sa fiu mamica...la cat de panicoasa sunt...bine ca s-a inventat vopseaua de par
De gradi..prietena mea e in aceeasi situatie ca si voi ( si culmea e asistenta medicala la o gradi, dar acum e in CIC ) si-mi spunea ca unii parinti aduc copii bolnavi si nu-i intereseaza, ca sunt obligate sa-i primeasca,trebuie sa aiba grija de ei
Apropo de sala, am auzit ca cele mai bune rezultate sunt daca te duci dimineata , deoarece peste noapte apa se mai evapora si creste cantitatea de grasime , iar dimineata la sala , grasimile se topesc mult mai repede .
Mihaela

dana_ene spune:
Oana in fiecare zi intreaba cand o mai ducem la gradi.
Ea isi doreste foarte mult, dar noi incercam s-o vrajim de fiecare data .
Cu problemele de sanatate e mai bine. Are in continuare din cand in cand o tuse seaca, de parca are gatul iritat. Antibioticul va trebui sa-l mai ia inca 2 zile.
Roxanica e mai rau deocamdata. Ea are muci multicei si astia ii provoaca tuse. E agitata si din cauza dintilor, ia si antibiotic si picaturi pentru ochisori.
Dar eu cred ca evolutia este la amandoua spre bine si abia astept sa depasesc perioada asta oribila.
Citim din greu povesti, am invatat cantecelele de pe CD-uri pe de rost, ne-am jucat cu puzzle-uri si logo-uri de mi s-a acrit, facem treaba prin casa ca sa o cooptam si pe Oana, dar abia astept sa putem iesi si noi din casa.
Mica, mersi pentru incurajari. Asa este, bine ca exista vopseaua de par. La ea o sa apelez si eu, n-am ce face.
Pup gasca !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

a_ancutza78 spune:
ALMA nu pot zice ca nu mi-a placut da m-am saturat de aceleasi exercitii si melodie in fiecare zi a mers de 3 ori pe saptam o luna si aceeasi melodie aceleasi exercitiiin ritm prea alert ...de aia vroiam sa vad si in alta parte cum e
am aflat unde e sala deschisa recent ....numai pt femei ...pe cuza voda...trebuie sa vad cum e ..care sunt preturile...
Dana...iti doresc din suflet...multa rabdare... e tare greu cand suntcopii bolnavi...trebuie sa ai"nervii"tari...sanatate multa
si mai e si vremea asta..asa naspa
pupici dulcici

dana_ene spune:
E iarasi luni si e tot ceatza .
Ce mai faceti, fetelor ?
Noi suntem mai bine, mult mai bine as spune.

adameasca spune:
'neatza!
Iote ca noi avem poze noi cu noi :))
Si noi suntem bine, numa ceatza asta ma scoate din minti.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

adameasca spune:
Dana, voi pe unde ati umblat ieri? Ca am sunat la voi de ne-am plictisit, Luk vroia NEAPARAT sa vorbeasca cu Oana la telefon. Avea si discurs pregatit daca raspundeai tu sa Cosmin.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

dana_ene spune:
Ileana... Doamne, frumosi sunt !
Ilinca e SU-PER-BA ! E o bucalata mica, o ochioasa si-o dulce. Iti inspira numai pupici pe falcutze .
(Sa stii ca incepe din ce in ce mai mult sa semene cu Alexandru, doamna .)
De Luca, ce sa mai spun, ca-mi dau lacrimile. Mi-e dor, recunosc.
Of !
Oana mereu vorbeste de el. Cred ca si asteia ii e dor.
Azi o duc la mama. Raman cu Roxanica.

adameasca spune:
Vad si io ca seamana cu Alexandru. Nu-ti spun ce mandru e el de asta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...