Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 27

camelia_daniela spune:
Buna dimineatza ! La multi ani sarbatoritzilor zilei - Nicolae, Nicoleta, Nick, Nichita si special pentru Razvan Nicolae al Cristinei
! Sa cresti mare, sanatos, frumos, voios si la punga gros!
Fetelor, gata m-am intors victorioasa de la Bucuresti ! Deci in principiu Daria nu are probleme, iar acele manifestari au fost diagnosticate ca "crize de ipsatie" ! Oricum la ea a ajuns sa fie ca un reflex, de care trebuie sa o dezobijnuiesc, in timp ... cu multa-multa rabdare ! Nu exista medicament pentru asa ceva, doar rabdare si intelegere !
Nu prea am timp acum sa va povestesc dar revin cu detalii !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

dana_ene spune:
Daaa, si la noi a fost frumos. Oana a ramas muta de fericire cand a venit sa vada daca a trecut Mosul.
E fericita de nu mai poate !
Roxanica e la ai mei, cica a venit si acolo mosul. Mergem si noi putin mai tarziu sa luam si cadoul de acolo si sa ii ducem si Roxanei ce a primit acasa.
Uitati-va la Oana aseara, cand isi facea cizmulitele:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061205
Si in dimineata asta, cand si-a primit cadourile:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061206
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

dana_ene spune:
Cami, ma bucur mult ca ai primit vesti bune. Eram aproape sigura ca e ceva de genul nervisorilor !

camelia_daniela spune:
Dana, e mortala Oana !
Ileana, Luk e si el de milioane !
Fetelor, sa va traiasca minunatiile de copii !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mironna spune:
LA MULTI ANI MOS NICOLAE SI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA ZIUA ONOMASTICA!
Andrada a fost foarte incantata de cadourile primite, o papusica cu hainute de schimb, o orga cu microfon si multe dulciuri. Azi dimineata s-a imbracat in craciunita pentru ca au mers la biserica.
Va pup pe toate.
Mirona si Andrada (20.03.2003)
POZE PROASPETE

dana_ene spune:
Am luat rezultatele de la exudate. Oana are si-n gat si-n nasuc un stafilococ patogen. Il vom trata cu Augmentin. Problema e ca l-am luat si eu si Cosmin si acum incepem si noi tot Augmentin (mamaaa... si-i o groaza de bani ), iar saptamana viitoare trebuie NEAPARAT sa-i facem si Roxanei exudate fiindca e foarte posibil sa fi luat si ea.

alma spune:
Ce scumpisori Luca si Oana! Sunt niste momente absolut superbe cand le vezi mirarea si bucuria in ochisori!
La multi ani si de la mine pentru Razvan, cu intarziere!
Diana stie deja ca eu sunt ambii mosi , dar cu o zi inainte fremata de nerabdare sa stie ce i-am luat. Insa a asteptat cuminte dimineata, cand m-a trezit sa vad cum ii sta bluza pe care i-am cumparat-o si setul cu caciula si fular de la tatal ei.
Camelia, ma bucur sa aud ca nu e nimic grav si ca problemele se vor rezolva in timp.
Dana, imi pare rau pentru stafilococul ala prapadit si pentru gaura pe care o sa v-o faca in buget!
Ankutza, imi place numele baiatului! Nastere usoara, ca se apropie, nu? Mie nu mi s-a lasat deloc burta, m-a luat prin surprindere evenimentul, desi ma asteptam, ca se apropia termenul "livrarii".
PS: Dana, foarte buna ideea cu datele de nastere ale puilor pe luni. Asa vom sti mai usor pe cine felicitam si cand.
Diana si mami

Mica-mica spune:
Buna fetelor !
La multi ani sarbatoritilor , tot cu intarziere...
Camelia bine ca te-ai linistit si ca Dariuca e bine.
Dana sanatate multa !
Mihaela

dana_ene spune:
Of !
Noaptea asta a fost teroare... cu plans si nesomn.
De dimineata Roxanica s-a trezit cu ochisorii plini de scurgeri galbene, ragusita si cu tuse seaca.
I-a dat Oana si ei ! Clar !
Am fost totusi sa-i fac si exudatele, dar abia luni luam rezultatele.
Am sunat pediatra si in dupa-amiaza asta merg la ea la cabinet sa iau reteta pentru antibiotic - Augmentin.
In plus, o sa-i mai dau si ei cu picaturi pentru ochisori, acelasi tratament pe care i l-am facut si Oanei.
Neaparat si parintii mei vor trebui sa faca si ei tratament cu antibiotic, fiindca se pare ca Oana ne-a dat tuturor stafilococul asta .
Asadar... am o familie intreaga care ia antibiotice puternice (Augmentinul asta... pana la urma bine ca nu le fac injectabile): Roxana, Oana, mama, tata, Cosmin si eu.
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

a_ancutza78 spune:
va salut si eu
tare urat e afara..nu stiu unde sa o duc pe bia azi
anca, nastere usoara
dana...oana e nascuta in aceeasi zi ca mine..sa-ti traiasca fetele si multa sanatate la toti