Hai Buzau... Buzau... Buzau !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, si eu m-am intrebat ce o mai fi cu Georox. Nimeni nu stie despre ea. Probabil ca acasa nu are net, cum spunea si Ileana.

Ia uitati-va cum dormea Oana intr-una din dupa-amieze: Pozitie de somn. Vreau sa va spun ca dormea profund si nu e prima data cand am gasit-o dormind asa. Dar acum am reusit s-o si fotografiez.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dana, merci de poze. Oana e mortala cum doarme. Bai, ce copii ai facut, ar dormi in orice pozitie daca le e somn... Si io care ma invart pe langa tine de 3 ani n-am reusit macar pe Ilinca s-o fac asa somnoroasa. M-a turbat si ieri si azi. Fetelor, nu doarme ziua, e ceva de groaza. Si seara cu chiu cu vai pe la 11 se lasa furata de somn... Azi si Luk a fost turbat, nu mai stiam cu ce sa-l tin ocupat, am iesit pe ploaia aia sa luam plastilina si acuarele sa ne mai umplem timpul cu ceva...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Dana, v-astept la o cafea azi? Noi afara nu mai iesim, vreau sa scape si fata mea de ultimile ramasitze de muci si n-o scot nici azi, nici maine. Da' poate treceti pe la noi sa ne mai treaca timpul...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Ileana, cred ca trec. O sa vorbesc intai cu ai mei sa vad cand au in plan s-o aduca pe Oana (cred ca in jurul orei 1, oricum) si poate pe la 10 jumate vin sa bem o cafea.
Mersi de invitatie .

Mergi la inceput

Hai ca v-astept. Numa bine pleaca si mama pe afara cu Luk, s-ar putea chiar sa ne tihneasca cafeaua.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Ok. Am vorbit cu tata. Mama e la scoala pana la 12, asa ca o vor aduce pe Oana in jurul orei 13.
Fac putina oridine-n bucatarie, aerisesc si pun niste rufe la spalat si pe la 10 jumatate cred ca ma apuc s-o imbrac pe Roxana.
Ce sa aduc si eu ?

Mergi la inceput

Nimik. Pe Roxana.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Bianca Ioana, bebelina de Ancutza !

Raportam:
Roxanica mucoasa rau si cu tuse - tratament - siropel de tuse Eurespal si tragem mucii cu aspiratorul nazal de la Ileana (inca o data SARU-MANA, doamna!)
Oana e si ea cam infundata, dar speram sa nu fie mai rau, ca maine sa mergem linistite la gradi.

In rest, ieri am stat numai in casa, azi... probabil la fel .

Mergi la inceput

'neatza!

Si fi-miu iar e racit. In conditiile in care n-a fost la gradi de sapt. Eu mai am nitzel si o iau pe aratura. Si nici n-a inceput bine iarna...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Eu m-am hotarat sa incerc sa mut copiii in aceeasi camera. Pe Luk vreau sa-l culc pe canapea, iar pe Ilinca in patutztul lui Luk. Asta mica s-a facut o mica nesuferita, nu mai vrea si pace sa doarma in patutzul pliant. E drept ca are si-o problema, salteaua e cam aiurea si am senzatia ca o deranjeaza si asta. Iar Luk e destul de mare sa se mute din patutzul de bebelush. Plus ca nu reusesc sa ma odihnesc cu fata in camera, atata maraie in somn ca dorm si eu iepureste. Iar pe Luk nu pare sa-l deranjeze foitul fetei, au mai dormit in aceeasi camera, la noi, pentru perioade scurte de timp. Asa ca sa-mi tineti pumnii, ca incep campania pentru nopti mai linistite.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput