Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
LYLY809 spune:
salutare, va scriu dintr-un bar de langa ASE[pe pocket], tocmai am fost la ceremonia de absolvire a cursurilor MBA de catre al meu husband
revin spre seara...muuuah la cireshici
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
carminabulina spune:
Doroti, cred ca 3 zile sunt de ajuns sa ma convinga ca zice Ta Ta Ta, desi cateodata ii mai iese si da da da si repeta si dupa mine eu ii zic"Ma Ma MA MA" si el "Tatatata"...e de coma
. Ca sa fac o referire si la mesajul tau cu mancarea
, nu m-am suparat, am realizat ca-i o gluma si ce m-a amuzat cel mai mult a fost inceputul de mesaj al Cameliei ceva de genul"sper sa nu supar pe cineva dar..."
ma gandeam ca cine stie ce o sa spuna si citind mesajul m-am prins ca as fi una dintre cele avizate
.
Am citit si eu acum din urma mai tot si am vazut ca Raaluca s-a suparat. De ce Raluca?
Adi, la propunerea ta cu infiintarea clubului de gurmanzi, am mai scris, ma gandisem la plangaciosi, ca-i tot una
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ILDI25 spune:
Vivighe
-ici lui Ingrid bolnavioara si sa se faca bine cat mai repede si David are mucisori si am fost cu el la doctor saptamana trecuta si i-am dat 3 zile Panadol baby si in nasuc i-am pus 3 zile ser efedrinat si 3 zile ser fiziologic ,dar tot are nasul infundat ,dar nu tuseste doar cateodata cand se ineaca cu mucisorii ,nu stiu ce sa fac ca noi saptamana viitoare trebuie sa luam vaccinul de 6 luni dar oare e voie .Vai si doctorii astia nu-s de nici un folos .
Doroti draguta ca intotdeauna. Hai daca tot sunt prin zona iti spun si data de nastere daca tot vrei sa faci o noua lista cu zilele de nastere,
ca sa nu mai cauti :17 mai 1980.Daca faci o lista frumoasa cu datele de nastere la anul n-o sa mai avem motive de suparare ,asa ca va fi totul frumos ca pe vremea cand eram
ILDI si DAVID (2 mai 2006 )
Diana79 spune:
Carmina felicitari pt tata.....vreau si eu sa zica si fi-mea ceva ea numai aaaa, gggg si tot asa.
Dar ne facem si noi mari.
Sa va zic ceva ce poate nu am spus pana acum. Nicole a mea de cand am nascut-o papa putin si des. Eu nu pot sa va zic cate mesa mananca. Pt ca la fiecare 1h, 1h si jum cere de mancare. Papa cam 0.75-100 ml.
Asta e ma cam chinui dar nici sa o las flamanda nu pot mai ales ca e tare rea de foame, daca nu-i dau cand cere. Asa ca va inchiputzi ca toata ziua asta fac incalzesc lapte. Noaptea se trezeste de vre-o 3 ori.....Ce sa fac??????? Decat sa o las sa mai creasca nu???
Va pup
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Doroti, cred ca 3 zile sunt de ajuns sa ma convinga ca zice Ta Ta Ta, desi cateodata ii mai iese si da da da si repeta si dupa mine eu ii zic"Ma Ma MA MA" si el "Tatatata"...e de coma. Ca sa fac o referire si la mesajul tau cu mancarea
, nu m-am suparat, am realizat ca-i o gluma si ce m-a amuzat cel mai mult a fost inceputul de mesaj al Cameliei ceva de genul"sper sa nu supar pe cineva dar..."
ma gandeam ca cine stie ce o sa spuna si citind mesajul m-am prins ca as fi una dintre cele avizate
.
Am citit si eu acum din urma mai tot si am vazut ca Raaluca s-a suparat. De ce Raluca?
Adi, la propunerea ta cu infiintarea clubului de gurmanzi, am mai scris, ma gandisem la plangaciosi, ca-i tot una.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Trecem la listuta!!
Felicitari cu primul TATA!!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
carminabulina spune:
Diana79, fara indoiala ca o sa cresteti mari(si mai ales frumoasa) si ea o este o fetitza iubitoare si va spune "MaMa", na.
Cred ca ti-am ramas datoare cu o lamurire, in ceea ce priveste faimoasa "tetina in forma de y"
. tetina saraca este in forma normala de tetina doar gaura nu-i rotunda ci este ca un "y". cred ca acum am fost mai clara. Tarziu m-am prins ca exprimarea a fost defectuoasa. 
uite cum cresc
carminabulina spune:
Doroti, multumim...ca data poti trece 5 luni si 2 zile.
uite cum cresc
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
Doroti draguta ca intotdeauna. Hai daca tot sunt prin zona iti spun si data de nastere daca tot vrei sa faci o noua lista cu zilele de nastere,
ca sa nu mai cauti :17 mai 1980.Daca faci o lista frumoasa cu datele de nastere la anul n-o sa mai avem motive de suparare ,asa ca va fi totul frumos ca pe vremea cand eram
ILDI si DAVID (2 mai 2006 )
Ildi, uite cum merge treaba, daca pun pe paginuta de la inceput se lungeste cit ziua tirgului de aceea sa hotarit sa pun doar datele din luna respectiva, adica in septembrie sarbatoritii din septebrie, octombrie din octombrie.Datele care le dati acum eu le trec in calendarul meu personal si cind vine ziua respectiva le afisez, la inceput de luna le pun pe prima paginuta ca sa le stie toti.Dar cu mine este o problemuta eu nu intru simbata si duminica asa ca o sa felicit anticipat sarbatoritii din zilele astea.Sper ca nu o sa mai avem acidente de aici inaite cu zilele, ca de cresc copii...
Ziua ta am trecuto la calendar acum!!

doroti_5
cu
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
cocutica spune:
salutare tutror!
"La multi ani" Iulyp si tuturor sarbatoritelor din octombrie.
Unul dintre motivele pentru care nu mi-am trecut data de nastere a fost acela de a nu avea asteptari sa imi spuna cineva La multi ani!. Poate vi se pare aiurea, dar eu recunosc ca datele de nastere ale rudelor si prietenilor le am in calendarul de la yahoo, si daca nu mi-ar aminti el, cu siguranta as uita. Si cred ca si prietenii mei au un astfel de calendar asa ca nu ma mir cand imi trimit mesaje sau telefoane de ziua mea, desi in ultima vreme ne-am vazut rar...Bine asta nu inseamna ca nu ma bucur, dar tot ce vroiam sa spun este ca eu imi doresc ca parintii, sotul si copilul meu sa nu-mi uite ziua de nastere(si sunt aproape sigura ca nu uita...ca doar am grija sa le amintesc cu ceva vreme inainte...asa ocazional
), in rest toata lumea e iertata daca uita...
Dar, Doroti esti o scumpica
pentru ca incerci sa impaci pe toata lumea si de acea iti spun ca m-am nascut pe 17 septembrie 1979.
Pupici tutror!
Cocutica si Elena(4 iunie 2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Carmina felicitari pt tata.....vreau si eu sa zica si fi-mea ceva ea numai aaaa, gggg si tot asa.
Dar ne facem si noi mari.
Sa va zic ceva ce poate nu am spus pana acum. Nicole a mea de cand am nascut-o papa putin si des. Eu nu pot sa va zic cate mesa mananca. Pt ca la fiecare 1h, 1h si jum cere de mancare. Papa cam 0.75-100 ml.
Asta e ma cam chinui dar nici sa o las flamanda nu pot mai ales ca e tare rea de foame, daca nu-i dau cand cere. Asa ca va inchiputzi ca toata ziua asta fac incalzesc lapte. Noaptea se trezeste de vre-o 3 ori.....Ce sa fac??????? Decat sa o las sa mai creasca nu???
Va pup
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Exact sa le intram in voie si sa asteptam sa cresca mari!Asa-i tot ce putem face acum ca sa-i vedem fericiti.
doroti_5
cu
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem