Dr. homeopat!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia5 spune:

Tu cum calculezi o doza la medicamentele date de dr. Trifa? Bilutele sunt de dimensiuni diferite. Tot capacelul este baza? Sau numeri bilutele? Sunt capacele mari cu bilute mari si capacele mici cu bilute mici.Mi-a spus sa pun pe fundul capacelului, dar pe programul ei spune ca 2-3 bilute mari si 10-15 mici.In capacelul mare intra mai mult de 2-3 bilute mari.
Daca o sun nu poate vorbii la telefon si programare am tocmai in martie.
Fetita mea raceste la fel de des chiar daca am inceput tratamentul acum o luna.Oare nu isi fac efectul? Ii gresesc doza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Germina

Am fost cu cel mare la dr. Ivanuta si i-a dat pt o mai buna rezistenta la viroze Sulf. Am mai facut o mica viroza si ne-a tratat dansul. Are efect. Deocamdata e ok. Spre sa fie totul bine si sa reusim sa nu mai racim.

Lumi

Sulf este un medicament homeopat???

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

danielac da sulf este un remediu homeopat dar in concentratii si dilutii diferite de ceea ce stim noi ca fiind sulf in viata de zi cu zi.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

quote:
Originally posted by flavia5

Tu cum calculezi o doza la medicamentele date de dr. Trifa? Bilutele sunt de dimensiuni diferite. Tot capacelul este baza? Sau numeri bilutele? Sunt capacele mari cu bilute mari si capacele mici cu bilute mici.Mi-a spus sa pun pe fundul capacelului, dar pe programul ei spune ca 2-3 bilute mari si 10-15 mici.In capacelul mare intra mai mult de 2-3 bilute mari.
Daca o sun nu poate vorbii la telefon si programare am tocmai in martie.
Fetita mea raceste la fel de des chiar daca am inceput tratamentul acum o luna.Oare nu isi fac efectul? Ii gresesc doza?

Anul trecut un timpul tratamentului de imunizare indicat de Dr. Trifu baietelul meu a racit, am sunat-o si a fost foarte draguta mi-a indicat sa-i dau Oscilococcinum fiind tot homeopat 1/3 de tub de 3ori/zi.Ideea este daca ii dai tratament medicamentos sa intrerupi tratamentul homeopat, dar la primele simptome noua ne-a mers f. bine Oscilo si Stodal pt. tuse.
Cred ca totul depinde de asistenta ei cu raspunsul la telefon, dar nu ai nr. ei de mobil?
Eu merg pe 10-15 granule.
Rezultatele s-au vazut si la noi in timpul iernii, anul trecut fiind o premiera fara antibiotic, asa ca am repetat si anul acesta programarea si am primit un nou tratament pt. 104 zile deja am terminat prima serie de 52 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia5 spune:

10-15 granule mari sau mici? Pe program scrie 10-15 granule mici si 2-3 granule mari. Dansa a spus sa pun in capacel si atunci granule mici sunt 10-15, dar cele mai ajung 67-8 granule. Nu se dubleaza concentratia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

utu

quote:
Originally posted by Muuh

danielac da sulf este un remediu homeopat dar in concentratii si dilutii diferite de ceea ce stim noi ca fiind sulf in viata de zi cu zi.

Miruna + Alexei
Poze

multumesc de explicatie!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput