Vaccinul din clasa I, of!

Vaccinul din clasa I, of! | Autor: eLaura

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ajutati-ma un pic cu niste raspunsuri pentru ca daca pana acum eram bine-merci incep sa ma ingrijorez: Cata a facut vaccinul asta- dublu, de fapt, DTP si antihepaticul- ieri, cate o intepatura in fiecare mana. A fost relativ rezonabil, mai curajos la al doilea decat la primul, la care a plans-cum altfel?- inainte chiar de intepatura, nu a facut febra acasa, nu se umfl, nu nimic. Astazi insa e usor umflat locul vaccinului din stanga, il si doare putin la anumite miscari si ce ma sperie pe mine e ca spune ca-l doare si spre sub brat. Eu sper sa fie doar zona mai sensibila, asta si pentru ca el in general exagereaza amarnic daca vine vorba de orice durere... Boboceii vostri l-au facut? Cum s-a manifestat durerea asta? E normal? Sper!! Am sa intreb maine si medicul lui dar pana atunci...va intreb pe voi, ca asa simt eu! O seara buna si o dimineata senina!

Laura, mama lui Catamic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Laura, cred ca din ce stiu eu , poate gresesc doar fata mea a facut febra pana acum. Si pe ea a jenat-o locul, dar atat. Poate ca vaccinul nu are nici o legatura cu durerea aceea. Mamicile cu bobocei suntem aici:

http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=84382&whichpage=19
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Cristina, multumesc frumos!
S-a ameliorat situatia si am fost si gresit informata, nu a fost antihepatic ci antirujeolic, plus DT, fara pertussis. Gata, venim si noi la bobocei, inchidem subiectul asta.
Editez ca sa rog un moderator sa inchida subiectul, multam.
Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput