Ingineri fosti, viitori.....(8)
Raspunsuri - Pagina 8
Rodica spune:
salutare!
Sunt inginer mecanic, am terminat acum 1000 de ani Politehnica, Facultatea de Transporturi in anul 1994.
Fimiu bate pa uze p -aici si ..
poze...![]()
Am facut mai multe la viata mea, inclusiv inginerie.
Acum sunt asistent general manager la o fabrica si "am avansat la clasa I ,invat de zor literele, iar la clasa a3a tabla inmultirii imi pun e seri o ase problem e. ah copiii astia, trebuie sa inchei.
Va pup,
Ro![]()
Otiliav spune:
Rodica, bine ai venit, interesant mesajul
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
lunna27 spune:
Bun venit rodica,zi-ne mai multe despre tine !!!
Eu am fost azi un pic prin magazine (singura
)si mi-am luat niste ghete si o fusta
,acum is cu piticii acasa si parca n-am nici un chef de nimik 
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
gabibarta spune:
wow!!! povesteste-ne! cum a fost singurica???:)))))))))))) adica fara pitici? Moamaaaaaaa, ce lux!!!!!
lunna27 spune:
Gabi,luxul asta nu mi-l permit prea des,cel putin cea mica e cam non stop cu mine
Duminica trecuta l-am trimis pe al meu sot cu Ana la tara la soacra-mea iar eu am ramas cu Paul acasa,de fapt am hoinarit prin oras,prin parc,prin magazine,am trecut si pe la ai mei,a fost dragut,am avut noroc ca a fost si frumos afara.
Azi am stat vreo 3 ore plecata,am crezut ca o sa comenteze al meu cad ajung acasa
(imi uitasem si telefonul
) dar nu a zis nimic,tocmai venise si el de afara cu cei mici(fusese sa mai cumpere cate ceva)
Dana
Paul(6)
Ana Maria(2) 
gabri_andrei spune:
Buna dragutelor, am si eu putin timp sa scriu pe aici. In primul rind bun venit Marinutza si Rodica!!!
Saptamina trecuta am fost intr-o alergatura continua,sotul mi-a fost in spital,s-a blocat iar de spate si numai cu infiltratii l-au pus pe picioare.Azi am mai suflat si eu,am lenevit si am iesit la o plimbarica cu Andrei ca s-a mai imbunatatit vremea.Miine incepem gradinita si sintem tare nerabdatori.
Pupici la toate.
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Am avut o pb cu contul. Ma speriasem zau ca mi l-au inchis si mie ca lui Kuki. Dar azi am reusit sa ma loghez. Kuki ne lipsesti mama!!!!
Bun venit noilor inginere! Eu sunt o inginera in devenire fantoma
.
Of fetelor ma tot chinui sa-mi fac dosarul de CIC. Si tot imi lipseste, ba nu e bine adev. Imi vine sa-mi smulg parul din cap. Azi mai fac o incercare. Apoi ies cu Vladimir prin Cora ca nu mai avem pampersi
. Si apoi venim acasa si DACA ma lasa Osama mai intru. Tb sa-i dau de mancare ca-i nervos.
Mi-a fosr dor sa va scriu. Multi pupi!
Revin
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
gabibarta spune:
Osama, ce nume dragut:))) Eu le ziceam intr-o vreme "talibani" si denumirea nu a fost deloc nefondata
katik spune:
salutare inginerele!
mai fac o incercare sa scriu, ca pina acum cum ma apucam se intimpla ceva: urlat copilul nr.1, apoi urlat copilul nr.2, se lua curentul etc.
mi-a fost dor de voi tare, tare.
noi am avut o saptamina de cosmar: a fost vacanta la gradi, asa ca am stat acasa cu amindoi. plus ca krisztina a facut afte in guritza si trei zile a urlat de durere si nu a mincat nimik. spre sfirsitul sptaminii s-a potcovit cu o bronsita de latra ca un catel. acum papam antibiotik dar merge la gradi (mama denaturata ce sunt!!!). acum e liniste la noi. robi a inceput sa puna pe el cit de cit. in rest, nimik.
bun venit noilor inginere! se inmultesc chimistele!!!!! imi place!!!
sa va simtiti bine aici si sa scrieti mult....mult!!!!
tot n-am reusit sa citesc dar ma intorc si o voi face. asta dupa plimbarica, afara e soare si nu f. rece asa ca treb sa profitam.
ioana, si io tot cu vestitul dosar numai ca la mine umbla d-l sotz!!!
. ce mai face puiutul terorist???
gabi, multa sanatate sotului!!
dana, te invidiez!!! asta da lux!!!!!
acu' ma duc sa mai citesc din urma un pic!!
ce mai zice iepumic??
va pupik si ma intorc!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
iepumic spune:
Hey, fetelor, ce bine sa va "vad" iar pe aici...cu toate ca va laudati numai cu d-alea "nefacute"...
Ioana, imi pari din ce in ce mai vesela.
katik, chiar ca mi-ai lipsit!!! nu mai stiam nimic de voi...si gabri_andrei....sanatate puiutilor si sotului, eu ma laud cu o durere de spate care de obicei este faza incipienta a "intepenelii" ce, deh, a venit frigul, deci...va dati seama.....pana la primavara tb. sa ma feresc cum pot ca altfel...iar o sa fiu ca scandura vreo luna, nu mai zic de dureri...
lunna, foarte bine!!! asa-mi place!!! (cu intarziere dar...asta e, imi dau si eu cu parerea).
Imi lipseste si mie Kuki, sper ca macar ne mai citeste ![]()
.
linusa, Otilia, voi pe unde mai umblati???
Maine e mare sarbatoare-mare, am o gramada de sarbatoriti de onorat cu prezenta, unde mai pui ca e si ziua sotului meu si ii pregatesc ceva ![]()
, nu spun ce, ca mai intra pe aici si poate stric surpriza. Dupa ce comit "fapta" va spun cum a iesit!!!!!!
va pupicesc pe toate.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.