Ingineri fosti, viitori.....(8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Si eu sunt pe baricade... penultima zi din an

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata fetele!

E foarte bine ca va intalniti fetelor!Daca eram din bucuresti sigur nu ratam ocazia

Urez o zi buna fetelor care inca sunt la serviciu si rabdare ca acus vine si concediul

Dana si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu nu pot vineri pentru ca plecam din Bucuresti la parintii mei. Doar cum a propus Anca as putea sa ne vedem maine dupa-amiaza, dar si asa cu greu ca asteptam un colet de la tara si trebuie ridicat. Daca nu putem acum, atunci dupa Craciun sa o tinem tot intr-o sarbatoare .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata inginerele!

poftiti la cafea va rog!

ce fain ca va intilniti, poate odata veniti si pe aici, pe la timisoara.

despre noi, atit: avem baterii noi care nu se descarca nici cum. afara ploua, nu putem iesi asa ca e miriiala continua, nu vrem sa dormim, de papat asa-si-asa. deci, in conditiile astea, nu pot sa fac nimik in casa. nu stiu cind le voi face pe toate, ca doar nu vom minca iaurt de craciun.

alina, pe la noi nu mai vii?

va doresc sa aveti o zi usoara!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

si eu is pe baricade cu colegii, nervosi la greu....nu se da nik de craciun, prima sau altceva ....si toata lumea e iritata la maxim. e nedrept, e corect....fiecare vede din punctul lui de vedere...noi versus patronat ...asa ca, n-avem nici un chef de munca, miroase a concediu deja....
acasa is bagata pana in gat in pregatiri asa ca am zis ca fie ce-o fi, intru azi si de la servici .
spor la treburi dragelor si patroni generosi

aime si Vladimir

Mergi la inceput

neata!

Multam' de cafea Katik,chiar acum o beau!

Noi am avut ieri serbare la gradi,de acum suntem in vacanta,sunt cu amandoi acasa si ma exaspereaza,ca una doua se cearta

Asa de multe as vrea si eu sa fac zilele astea si mi-am propus atatea dar nu cred ca voi reusi in totalitate.Cum mama mea se simte rau,treb sa fac eu si pt ea cate ceva,in fiecare an ea era cea care imi dadea ,eu gateam mai putin,dar acum e invers.

Katik multa rabdare,asa e cu copilas mic si mai ales cu doi,va veti descurca voi cumva

Dana si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna ziua, dragelor.
La noi e nebunie acum la sfarsit de an, parca in loc sa simtim ca vine concediul ne pregatim de Apocalipsa (Doamne Fereste). Nu mai zic: curatenie ioc, pregatiri deloc, munca pe rupte si oboseala maxima. Iar eu inca mai stau cu sufletul la gura ca nu stiu daca mi s-a aprobat cererea de concediu pentru zilele de 3,4,5 ianuarie.

Oti, nu stiu daca reusim sa ne vedem zilele astea. Ar mai fi ca varianta 27 dec. mai de dimineata...in rest, exclus. Pe 28 plec din tara iar de pe 23 pana pe 26 sunt deja "booked".

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Craciun fericit dragelor inginere, sa va bucuratzi de sfanta sarbatoare!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

neatza

Eu cica m-am trezit sa ma apuc de mancare (am curatat doar zarzavatul pt salata boeuf),astept sa se trezeasca si cea mica si ma apuc de treaba serios(cel mare e treaz deja).Vad ca Oti s-a grabit sa ne ureze craciun fericit,plecati undeva?Poate mai intri pe aici ...

Dana si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata. Cine-a zis ca azi e ultima zi de munca si ca va fi mai putin stress????????????????? Ei bine, azi cred ca va fi cea mai mare nebunie din tot anul. Asa ca......tineti-mi pumnii. Nici nu se pune problema, in cazul meu, de sarmale si alte minunatii...macar s-apuc sa fac ceva ordine si curatenie prin casa, sa nu vina Mosul intr-o casa vraiste.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput