Ingineri fosti, viitori.....(8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Fetelor, am scapat!
Haideti ca va invit la cozonac, si fac cinste si cu sampanie, iar pt Kati cu un Schlossgold, ca altceva n-are voie
Fac saptamanal cam de 2 ori cozonac, ca am aparat de paine:)
Kati, multa sanatate... nu vreau sa te dezamagesc, dar de pasaport tot vei avea nevoie pt copii...

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!

gata cafeaua!!haideti de poftiti!

gabi K, felicitari! ma bucur pt. tine! iti doresc un nou drum linistit, alaturi de copiluti! da' cind ai tu timp sa faci de doua ori pe saptamina cozonaci? io n-am habar cum se fac, drept e ca niciodata nu mi-am batut capul. un schlossgold pica bine totdeauna, e singura bere fara alcool care-mi place! cit despre pasaport, da, ai dreptate, tot de birocratie voi da, asta este!

mai fetelor, vorbiti voi aici de cure de slabire, vorbiti de funie in casa spinzuratului. si io am multe kg de dat jos si mai rau e ca sunt repartizate in locuri in care n-ar trebui. dupa alaptat mai vedem cum facem, pina atunci imi pove ioana.

azi iara ne mutam afara, pare a fi deja senin, sunt 3 grd dar au anuntat 13-15 asa ca mergem la plaja!

hai ca poate voi va pricepeti in ale bucatariei: cum se face o friptura de vita , din ce parte a animalului si cum se face? io nu stiu sa fac desi imi place mult carnea de vita. .

va pupez in grup, pe mai tirziu!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

quote:
Originally posted by gabri_andrei

La noi a venit mosu cu o masinuta si un ou kinder,numai atit s-a putut anul asta,

Imi pare rau sa aud asta.. Parca ziceai ca baietelul e bolnav si de aceea nu lucrezi. Cam peste tot e greu sa te descurci dintr-un singur salariu si daca mai trebuie sa mergi si la medic.. Poate e mai darnic Mos Craciun!

Fetelor, ce cura de slabire? La sport cu voi!

Katik, spunei sotului sa stea el cu copii cat te duci tu la cumparaturi. Trebuie sa se descurce si el singur cu copiii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by linusa

quote:
Originally posted by gabri_andrei

La noi a venit mosu cu o masinuta si un ou kinder,numai atit s-a putut anul asta,

Imi pare rau sa aud asta.. Parca ziceai ca baietelul e bolnav si de aceea nu lucrezi. Cam peste tot e greu sa te descurci dintr-un singur salariu si daca mai trebuie sa mergi si la medic.. Poate e mai darnic Mos Craciun!

Fetelor, ce cura de slabire? La sport cu voi!

Katik, spunei sotului sa stea el cu copii cat te duci tu la cumparaturi. Trebuie sa se descurce si el singur cu copiii.

salutare linusa!
m-as duce eu bucuroasa dar n-am permis de conducere, nici bicicleta si mi-e greu sa ma car cu cumparaturile mai meri pe mijloace de transport in comun. poate la anu' imi iau carnet dar pina atunci...
cu sotul n-am pb. se descurca bine singur cu copiii, doar la faza cu alaptatul e mai greu. pupici si spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

quote:
Originally posted by katik
m-as duce eu bucuroasa dar n-am permis de conducere, nici bicicleta si mi-e greu sa ma car cu cumparaturile mai meri pe mijloace de transport in comun.

Ahh inteleg.. Dar daca te duci intai in recunoastere (singura) si cand e de carat te duci cu sotul in timpul gradinitei fetitei? E prea complicat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by linusa

quote:
Originally posted by katik
m-as duce eu bucuroasa dar n-am permis de conducere, nici bicicleta si mi-e greu sa ma car cu cumparaturile mai meri pe mijloace de transport in comun.

Ahh inteleg.. Dar daca te duci intai in recunoastere (singura) si cand e de carat te duci cu sotul in timpul gradinitei fetitei? E prea complicat?

spui tu f. bine ce spui numai ca in timp ce fata e la gradi, sotul e la servici sau la scoala si nu prea merge cu chiulul. eu cu bb ma mai plimb pe aici pe aproape si mai sondam terenul dar prin jur nu sunt magazine mai de doamne-ajuta unde si pot gasi cite ceva.

Mergi la inceput

Katik, si eu am slabit dupa alaptat...vreo 20 de kile:) acum ma simt super bine si sper sa nu le pun inapoi!!!
Nu stiu care-i problema cu cumparaturile:) Eu o bag pe Lili si acum in carucior cand o duc la supermarket. Ori in carutul de bb, ori in caruciorul de supermarket. Mai si trage un somn sanatos daca se plictiseste:))) Iar in drum spre casa fiecare cu rucsacul lui.. sau daca mergem cu carut de bb, atunci am unde agata pungile... Sper sa-ti iei carnetul cat mai repede...

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Gabi_K,sa fi fericita si sa te bucuri de viata impreuna cu copilasii.
Astazi mi-a spus educatoarea ca serbarea va fi in 21 dec,iar Andrei va fi Sf.Iosif.Oare in ce sa-l imbrac,poate imi dati vreo idee.
Ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos si sa poata participa la serbare,ca tare mult sufera cind nu poate merge la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, scuze de absenta, am avut niste zile cumplite. E lunga povestea, sunt implicata intr-un proiect imens si dupa ce au avut luni intregi la dispozitie ne-au gasit pe mine si pe inca 2 colegi sa-i descurcam in 2 saptamani, ca altfel cad capete. Drept urmare, joia care vine plec in Finlada in "recunoastere".
OTILIA, please HELP! Ce preturi sunt pe la voi, prin Norvegia? Am auzit ca tarile nordice sunt groaznic de scumpe ( eu nu am fost mai departe de Olanda) si mie imi dau o diurna de rasul curcilor (nici nu stiu daca sa va spun sau nu....ca e de rasu'-plansu'). Sper sa nu mor de foame pe acolo sau sa nu pot ajunge la locurile unde trebuie sa ajung ca n-am bani de transport.

Gabi K, felicitari si sa-ti fie de la excelent in sus de acum inainte.

Va pup cu drag pe toate, mi-a fost dor de voi.

P.S. Aseara am terminat de impodobit bradul, este o frumusete!! Pacat ca nu e natural dar aproape nici nu se observa asta. Macar scap eu de curatat acele de brad din casa si il pot tine mai mult. Sunt foarte incantata.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

wow Iepu, voi aveti brad deja!!!!
MErsi pt felicitari!!!!
Gabri, eventual o camasa sau tricou alb si pantaloni negri... n-am idee:(
Lili va fi brad, norocul nostru ca baietelul unor prieteni tot brad va fi cu o saptamana inainte, deci mostenim costumul:)
La noi s-au nimerit 3 serbari in aceeasi dupa masa, abia am reusit sa le despartim. Toate trebuia sa fie in 20, dar avem noroc cu invatatoarea lui Robert care e taaare draguta si a mutat serbarea in 21... La gradi va fi in 20 de la ora 4, iar aprox. de la 6 va fi serbarea de Hanuca, unde vor canta si vor dansa amandoi, deci pela ora 5 vom strabate orasul in goana mare sa ajungem la timp

ex- gabibarta

Mergi la inceput