Ingineri fosti, viitori.....(8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

aoleu fetelor, va gasesc pe pag. 4!!!!!
dupa o absenta asa mare, tre sa recunosc ca mi-a fost dor de voi, nu am reusit sa va citesc, dar sper ca toate sunteti ok.
va pup si va doresc un wek. placut si sper sa mai revin, macar asa la un scurt salut, ca munca imi ocupa toate zilele...si noptile.Da da ati auzit bine si noptile, ca mai nou ajung acasa si la 00,30. Bine ca am un sot intelegator..iar statuia acu se ridica, ca mi-au turnat soclul.
pupici la toate inginerele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Monaaaaa, nu te-am vazut de mult! Chiar atata munca? Of:(((
Noi am profitat din plin astazi de timpul frumos, am petrecut impreuna o zi minunata impreuna cu copiii.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Vai ce dor mi-a fost de voi! Cred ca am devenit dependenta de forum,de abia am asteptat sa va citesc.
Am fost cu Andrei in spital 2 zile pentru control si sa vedem daca mai trebuie sa continuam tratamentul.I-au facut iar colonoscopie si se pare ca inflamatia si rana de pe colon s-au redus,dar tratamentul trebuie sa-l continuam inca o luna si dupa aceea ii vor reduce dozele la medicamente si va ramine o doza de intretinere,de lunga durata.
Bine ca sintem iar acasa,eu acum imi revin din stressul prin care am trecut si am niste dureri de stomac de de abia stau in sus.Cred ca o sa trec la calmante ca sint prea agitata si nu-mi permit sa ma imbolnavesc acum.Nu va mai spun ca si sotul mi-a fost iar imobilizat din cauza spatelui si nu mai stiam cum sa ma impart.Noroc ca a venit sora mea si a mai stat in spital cu Andrei sa pot eu fugi acasa sa-l ajut si pe el. Dupa citeva ture de infiltratii s-a pus pe picioare,dar se misca ca melcul. De abia astept sa se termine anul asta si sa vina altul mai bun.Gata,nu va mai plictisesc.
Va pup si sa aveti o saptamina super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna

Gabi,imi pare bine sa sunteti ok cu baiatul,e nasoala colonoscopia aia de facut?De ce nu merge sotul sa faca un tratament ceva mai 'performant' ,recuperare sau nu mai stiu...te intreb ca si mama s-a operat acum vreao 2 luni de hernie de disc si stiu cat a tras inainte.

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by monagan

si sper sa mai revin, macar asa la un scurt salut, ca munca imi ocupa toate zilele...si noptile.Da da ati auzit bine si noptile, ca mai nou ajung acasa si la 00,30. Bine ca am un sot intelegator..iar statuia acu se ridica, ca mi-au turnat soclul.
pupici la toate inginerele.

MG

In sfarsit o veste buna , acum mai ramane de hotarat din ce material fac statuia.
Eu am fost la petrecerea de Craciun a firmei, a fost ca o mica excursie, frumos dar ma durea capul.
Gabi, sanatate multa!
Anca, imi pare tare tare rau sa aud ca ai amanat proiectul. Sa nu-mi spui ca din cauza carierei.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Poftiti la si la barfe ingineresti!

Tot vroia sa va intreb, pe mamicile inginere, nu vi se pare ca in timpul sarcinii si dupa sarcina a fost mai greu cu neuronii. Eu am fost tare aeriana o perioada, nu imi venea sa cred ce val mi se pusese pe creier .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si eu m-am simtit "degradata" un pic... dar daca mergi la lucru, iti revii in cateva luni:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Lunna, e mai nasoala pregatirea pt.colonoscopie,purgative,clisma.Investigatia s-a facut sub anestezie generala,dar totusi e greu pentru un copil.Sotul face tratament cu chimioterapice,dar se pare ca articulatiile de la coloana sint distruse deja si nu mai are efect tratamentul.In schimb cu picioarele e mai bine,s-au dezumflat si are mobilitate destul de buna.De alte proceduri nu poate fi vorba,lucreaza toata ziua si acum nu dispunem de bani pt.alte tratamente si recuperari.
Eu am observat ca dupa nastere uit mai repede,acum nu stiu daca asta e cauza sau virsta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am revenit.
1.Gabi K, ma bucur ca ne intalnim si aici. M-ai derutat putin, dar m-am prins repede...ca doar sunt inginera nu?
2.Otilia,., pai din beton va fi soclul, ca doar e specificul meseriei si e si gratis.
3.gabri, multa sanatate la ai tai.
4.

quote:
Tot vroia sa va intreb, pe mamicile inginere, nu vi se pare ca in timpul sarcinii si dupa sarcina a fost mai greu cu neuronii. Eu am fost tare aeriana o perioada, nu imi venea sa cred ce val mi se pusese pe creier

la mine nu e cazul,ca eu stau oricum rau cu neuronii,aeriana sunt, asa ca va dati seama ce insemna sa mai fiu si gravida?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Bonsoir,bonsoir! Noh, de 3 zile ma chinui sa scriu si eu 3 randuri si nu reusesc. da' acum sunt hotarata sa va povestesc pe unde am umblat weekendul asta: am fost la Rucar, Moeciu si...Cheile Gradistei!! Doar sambata, plecat dimineata, intors seara, dar am avut o surpriza foarte mare sa vad la Cheile Gradistei aproape o statiune montana nou-nouta...traiam in Romania si nu stiam ce lucruri frumoase sunt!! (ma rog, stiam ca sunt locuri frumoase...dar pe unele chiar nu le cunoasteam). Bine, ca preturi .....cu banii de 3 zile la Cheile Gradistei poti sa stai si la Viena un weekend linistit. Da' macat am vazut ceva frumos.
Otilia, nu cariera e de vina....desi are un mic procent si asta dar nu determinant.
Va pup, mi-a fost dor de voi!!!!!!!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput