Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 21
miria_cristina spune:
OTILIA - Merci!
Regulamentul il citisem si stiam ce contine! Dar cand le-am dat altora linkul buclucas nu m-a interesat ce contine, iar partea cu conotatii sexuale nu e specificata in regulament, iar eu nu m-am gandit la ea, tocmai pentru ca, nu-mi sta capul la cestii de-astea!
In fine, e tardiv, dar si exagerat!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bits spune:
cu intarziere uram si noi sarbatosritilor RADU si DENISA un calduros LA MULTI ANI!sa cresteti mari si cumintei![]()
si pentru sarbatoritii zilei MIHNEA,TEODORA si ALEXIA

!sanatate multa si indeplinirea micilor dorinte
27,KEN(1nov 2004)
bits spune:
aparem si noi dupa ce o raceala crancena ne-a"calcat" familia
.Ken si taica-su sunt mai binisor dar eu din cauza ca nu iau pastile stau si indur cu stoicism suferintele produse de raceala.
in alta ordine a ideilor Ken a fost acceptat la cresa iar de pe 2 nov va merge printre copii(nu puteam sa-l duc chiar de ziua lui).o carutza de bani ne costa si conditiile nu sunt pe masura dar asta e caci nu avem incotro.eu una nu mai am deloc rabdare cu el si trebuia sa iau o decizie caci ne traumatizam amandoi.mi-e frica de raceli si de alte boli dar sper sa ne ocoleasca!
28,KEN(1nov 2004)
paxela spune:
si de la noi
si vieti fericite sarbatoritilor
eu citesc zilnic dar cu scrisul.... greu
acum sunt intr-o mare dilema, nu stiu ce sa fac cu Silviu, acum sta cu soacramea pe care nici nu o suport si care nici nu se descurca cu el( nu il schimba la timp ,nu il pune la oala, nu reuseste sa ii dea mancarea, la 11 maxim 11.30 il culca) nu conteaza ce zic eu
, la cresa cat a fost a fost mai mereu racit, acum cat a stat acasa a fost ok lam pus pe picioare dar vad ca a inceput iar cu muci
, are o iritatie de la pampers de care nu reusesc sa il scap de mai bine de 3 saptamani, si nui stiu ce sa fac , programul meu e relativ lejer de la 8 la 12 , cel tarziu la 13 sunt acasa, foarte rar se intampla sa intarzii, oare sa il mai las cu soacra , in conditiile astea sau sa il duc din nou la cresa cu riscurile de rigoare, caci bona nu imi permit ?
voi ce ati face?
Alexa
18+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Madachan spune:
Inca o data 

MIHNEA ,THEODORA si ALEXIA!!!!!De abia astept sa vad poze.
Bits, sanatate multa!
Oana ,bine ai venit !Pune niste poze cu fetia.
Aseara m-a cam speriat Edy.Pana acum nu a mancat niciodata sarmale,nu a vrut.Aseara i-am dat una micuta,a mestecat el cam cu greata dar a mancat-o.Ce ma mai bucuram....dar imediat ce a terminat-o s-a pus pe vomat de nu mai stiam ce sa fac.Cred ca a fost cam grea pt. stomacelul lui.M-am cam speriat.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
monica-elizabet spune:
oana si corina bine ati venit in 
pe amandoua
bits-ule
sanatate multa, ai grija de tine.
paxelina, eu si cand l-am tinut acasa pe alex a racit(dar nu chiar atat de rau ca la gradi) dar daca zici ca nu "reuseste" sa se ocupe de el asa cum vrei tu mai bine la cresa, acolo invata lucruri noi, sta impreuna cu alti copilashi...pe soacra o poti pastra asa...pentru zile rele( cand e prea frig afara si sa nu-l trezesti sa-l duci prin frig pe silviu)...si poate, incet, incet invatza si dansa ce trebuie sa faca si totul o sa fie ok...multa sanatate
ce mai face burtica?
va
pe toate fetelor sa aveti o Duminica placuta in continuare
monica
aime spune:
Sa traiesti 

voinic pitic
Mihnea, sa cresti mare si sanatos
si sa aduci bucurie si implinire lu' mami si tati. Pupici si la Bianca
sora iubitoare de pitic.
Alexia & Teodora, sa cresteti si voi mari si sa va bucurati parintii.
Mada, Vladutu meu e fan sarmale sau ardei umpluti cu smanatana. Eu le fac numai cu carne de vitel sau in amestec cu piept de pui si i le dau "dezbracate" de varza, vita sau ardei. Nu prajesc nimic. Dar eu zic ca mai degraba a mancat-o in sila si si-a facut greata, ca nu putea sa vomite de la un aliment abia ingerat.
Oana welcome
, asteptam povesti.
Bits-ule ai grija de burtik si bafta la cresa.
Paxelino si eu votez cu cresa program scurt, daca poti sa-l iei mai devreme, macar acolo are un program...eu is maniaca cu programul
.
Va pup si abia astept vesti de la Roserbina 
aime si
Vladimir
bits spune:
fetele multumesc!sper sa fie bine,ma menajez cat pot!
Paxello daca zici ca e asa de delasatoare soacra ta mai bine-l duci la cresa,macar acolo isi consuma energia cu copiii,poate mai imbuca si el cand ii vede pe ceilalti mancand.
28,KEN(1nov 2004)
Dutzi spune:
La multi ani, Mihnea, drag, sa te distrezi pe cinste de ziua ta, sa fii vesel, sa cresti mare, mare, sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume!
Asteptam cu atata nerabdare sa ne povestesti cum ati petrecut.
La multi ani si gemenuselor Cristinei, sa fiti iubite si sa-i iubiti pe toti cei dragi!
FELIS spune:
MIHNEA -ROSERB!
GEMENUSE DE NCRISTINA!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero