Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 17
roserb spune:
Try, nu stiu altceva ce sa-ti spun decat sa va dea Dumnezeu putere sa fiti cu psihicul pe linia de plutire si sa ganditi pozitiv. Mereu ma gandesc la voi si de cate ori deschid subiectul nostru ma uit cu sufletul la gura sa vad daca sunt vesti despre Adrian. Sper din toata inima sa nu se adevereasca diagnosticul asta, si organismul micutului tau sa-si revina si sa functioneze bine. Totusi , cresterea indicelui respectiv nu e o veste buna, adica nu sunt sanse sa se rezolve si cu valorile hemoglobinei, avand in vedere ca absolute reticul a crescut asa de mult? In cat timp veti avea raspunsul la teste?
Si, stiu ca acum atentia iti e acaparata total de Adrian, dar petrecand timp suficient si cu Alex, jucandu-te cu el si ascultandu-l,sigur iti mai distragi atentia de la probleme si te mai incarci cu optimism.
Eu te imbratisez cu drag de aici , de departe, si cu optimismul meu incurabil, sper ca va fi bine pana la urma.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
Denisa, Radu, sa cresteti mari si sanatosi, si sa le aduceti numai bucurii parintilor! LA MULTI ANI!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Sunt foarte bulversata, imi este extrem de greu sa accept situatia, dar n-am impotriva cui sa ma rascol. Ma-ntreb daca voi putea sa invat vreodata sa ma uit la el cu bucurie deplina fara sa ma doara sufletul, caci acum mi-e imposibil
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
TRY... imi pare fffffff rau...
Paragraful pe care l-am citit la tine... imi e f cunoscut... e ceea ce am gandit eu de la inceput de cand am aflat de Mihai... Si acum am momente cand mai gandesc asa...dar mai multe sunt momentele in care imi umple inima de fericire...
Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa de grav. Iti doresc multa putere... Imi pare tare rau... paragraful acesta , desi l-am gandit de multe ori... nu imi doream sa il mai aud/citesc de la nimeni... Adevarul e ca nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt in aceste momente...
offfffff... Imi pare tare rau...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
cumpar apartament 2 camere
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:

RADU...
ANA DENISA...
Sanatate muuuuulta si o viatza fericita

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
cumpar apartament 2 camere
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
simonacip spune:
quote:
Originally posted by camys_2000
simona, si eu i-am dat 2 luni bronchovaxom si am stat cu ea numai bolnava, de 2 saptamani am tinut-o acasa si inca tuseste puternic...Mie mi-e cam teama sa-i mai dau si tura a 3-a. Acum o sa citesc si mesajele din urma...nu prea mai sunt la curent.
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000
Camys ma descurajezi complet...SI nici eu nu mai stiu ce sa fac...I-ai dat si antibiotic presupun ,in perioada asta....Eu i-am dat, dar nici nu vreau sa ma gindesc ce ar insemna sa-mi faca asa de fiecare data...
CAtalina merge si la cresa cumva?
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
try spune:
Testele pentru boala asta urmeaza sa le facem in viitor. A trebuit sa semnez ca-mi dau consimtamantul pentru efectuarea acestor teste, urmeaza ca cei de la spital sa ceara aprobarea directiei de sanatate pentru un astfel de test si apoi i se va recolta sange si va fi trimis la analiza. Dar si cu analizele de sange pozitive, diagnosticul nu se pune definitiv decat dupa ce se face aspiratie (sau biopsie daca aspiratia nu e sficienta) din maduva osoasa pentru a fi data la analize si examinate celulele si comportamentul lor.
Da, faptul ca i-a crescut mult reticulul ar fi trebuit sa fie semn bun, insa de ce i-a scazut totusi hemoglobina daca celulele rosii tinere au inceput sa fie produse de el?!?!?! Ieri n-a fost dr. la spital sa pot discuta cu ea. Acum cu noua transfuzie de ieri, acest reticul iar va scadea vertiginos pentru ca organismul are celule rosii si interpreteaza ca nu mai e nevoie sa produca.
Mai mergem la verificat peste 2 sapt.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Jasmine spune:
La multi ani Ana Denisa,sa fii fericita si sanatoasa si sa ai parte de tot ce isi doresc pentru tine parintii tai.
Fetelor,multumesc din suflet pt urari.Maria-Sa Radu a implinit azi 2 ani,iar eu ma uit la el si tot nu-mi vine sa cred ca Dumnezeu mi-a dat o asemenea minune de copilas.De cand s-a nascut el,viata noastra a fost mult mai plina si habar n-am cand au trecut acesti 2 ani.
Noi n-am facut petrecere anul asta pt ca Radu are (iar!!!) bronsita si suntem in tratament serios cu inhalari.N-a mai iesit din casa de mai bine de o saptamana pana azi cand a stat si el afara cam o ora si jumatate,pe raspunderea mea,ca prea era o vreme superba.
De fapt de data asta diagnosticul este bronsita astmatiforma si n-am cuvinte sa va spun ce frica imi e.Mai mergem sambata dupa-amiaza la control,sa vedem cum raspunde la tratament.
In alta ordine de idei eu am inceput serviciul si chestia asta ma cam deprima.Nu-mi place deloc sa stau toaaata ziua acolo si sa ma stresez cu tot felul de chestii.
Try,am citit si eu mesajul tau si nu stiu ce sa spun decat ca imi pare foarte,foarte rau de situatia voastra.In astfel de momente eu nu ma pricep la vorbe frumoase.Pot doar sa-ti spun ca sunt mereu cu gandul la voi si sper in continuare ca lucrurile nu stau chiar atat de rau.Poate totusi nu e vorba de acea boala,poate incet-incet lucrurile evolueaza spre bine.Trebuie sa speri si sa crezi,desi sunt sigura ca iti e tare greu.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
monica-elizabet spune:
off...try
sa va dea Dumnezeu multa putere voua parintilor si micutului tau multa, multa sanatate si doctorilot sa le "lumineze" drumul sa afle de unde vine aceasta anemie, poate odata descoperita cauza se poate face ceva cat mai repede sa nu mai fie nevoie de atatea transfuzii.
monica
monica-elizabet spune:
la multi ani! radu
si denisa
sa fiti sanatosi si sa cresteti mari
noi am fost astazi cu alex la dr la alergologie si luni dimineatza avem programare pentru testul de sange...nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa tipe si o sa se zbata pe-acolo...desi este un copilash curajos zic eu cand este vorba de analize se pierde cu firea rau de tot

monica
Otiliav spune:
Try, simt realismul si tristetea in ceea ce ai scris. Eu inca sper sa fie bine chiar daca asta inseamna transplant de maduva. Imi pare rau chiar nu stiu ce sa zic, multa putere.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana