Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
quote:
Originally posted by roserbquote:
Originally posted by simonacip
Merci pt idee aime, am sa ma uit cu siguranta, dar daca o sa mi se para dificil, renunt, il comand de undeva....
dar de pretul unei petreceri ce stiti?
La locurile de joaca, care organizeaza si petreceri, tariful este intre 35-60 RON/copil, incluzand folosirea locului de joaca , ceva de mancare si cam atat.Adaugi si intre 15-35 RON pentru tartatia parintilor, tortul; daca mai vrei alte chestii (clown, baloane, bla,bla, se adauga si ele). In final ajungi la un pret bombastic,care nu prea se justifica pentru 2 ani, parerea mea.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
merci pt informatii roxanuta
In cazul asta iese din discutie o petrecere de genul asta. e prea scump pentru citeva ore...oricum, fiu-miu e inca racit dupa bronchovaxonul ala, am crezut ca e de la alergie (nu mai stiu daca v-am spus ca are alergie la praf de casa si acarieni, am cam tras cu el lunle trecute). am inceput cu tratamentul pt alergie, cu pufuri, aerius, tinem si un tratament de intretinere cu singulaire, pina in aprilie...Nu i-a trecut si atunci l-am bagat pe antibiotic...
parca Adriana tu spuneai ca le-ai dat gemenusilor augumentin 10 zile....(citi ml le dadeai?)
Fetelor, simt ca disper cu racelile astea, cu alergia...a fost si el bine o luna si acum o luam de la capat....Toata luna august a tusit si a hiriit ingrozitor...Tot septembrie am fost prin doctori. speram ca ne-am potolit, dar vad ca o luam de la capat...Si iarna-i luuungaaa...
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
simonacip spune:
Andra, am citit adineauri mesajul tau...totusi, oricum ar fi, te simt atit de puternica in spatele vorbelor tale...si nici n-am cuvinte sa-ti spun cum ma gindesc acum la tot parcursul asta de la nasterea lui Alex, la dorinta ta de a mai avea un copilas, la problemele de acum...Imi pare asa de rau...Dar, desi e greu, nu te descuraja. Eu inca sper ca va fi bine, din moment ce nu e nimic cert.Multi, multi 
, mamica curajoasa si puternica
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
aime spune:
Radu si
Denisa sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati parintii.
Try
si nu pot sa mai zic decat muuulta sanatate si putere.
Dana
si
, atat de frumoase versuri si atat de potrivite.
aime si
Vladimir
andreap spune:
Iata apar si eu dupa o absenta f.f. indelungata,cauzata de lipsa intenetului la birou
..imi pare rau ca nu am reusit sa citesc tot,asa mai pe"diagonala",dar de acum sa speram ca intru in normal.
In primul rand,"la multi ani "sarbatoritilor de pana acum:Ioana,Catalina si Diana, precum si a celui de azi,Radu.Sa va fie viata nu mai o bucurie,sa fiti sanatosi,fericiti si sa ii bucurati pe parinti!
Try,imi pare rau....nu stiu ce as putea spune...
.Sanatate multa(atat cat se poate) si tie multa putere de acum incolo.
Aime,cum ramane cu pozele?ca nu am gasit nimic scris de asta.trimitem 3 poze,de la nastere,1 an si de acum,de la petrecerea de 2 ani????
Roserb,ai dreptate cu locurile de joaca...eu la un calcul sumar ajungeam pe la 6-7 milioane,fara clovni,baloane si alte maimuteli..asa ca,desi nu voiam,am ales Mac-ul,asta deoarece in casa nu am loc DELOC!
Noi am fost la mare,am avut o vreme superba,ne-am plimbat mult,ne-am certat pe motivul ca ea voia sa inoate(si cand i-am spus ca pescarusii inoata desi e frig afara ptr.ca au pene care le tin cald,mi-a cerut si ea pene
)...pe tati nu l-am prea vazut el fiind ocupat cu cursuri,mese festive etc,dar noi doua ne-am simtit bine,macar am inspirat aer mai curat si am iesit din monotonie.
Mariuca e bine,din ce in ce mai obraznica dar si mai vorbareata;recunoaste si le numeste pe fiecare degetel in parte,invata poezii,canta.....e minunata(cand nu face prostii
)
Pupici si va doresc numai bine
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
miria_cristina spune:
TRY - De fiecare data cand scrii, incep sa citesc cu putina teama in suflet, pentru ca ma gandesc la ce-ai putea sa ne zici. Acuma, m-ai facut sa plang. Dumnezeu sa te ajute si sa te intareasca!
Sunt convinsa, ca indiferent cum este Adrian il vei iubi si te vei bucura de amandoi copiii la fel.
Acuma esti obosita, descurajata si poate, mai putin optimista, dar nu cred ca lucrurile nu se vor indrepta! Trebuie sa crezi asta, ca sa ai curaj si rabdare!
Sper din tot sufletul sa se rezolve necazul tau cu bine!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI! si din partea noastra sarbatoritilor de astazi! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Si inca un LA MULTI ANI! tuturor fetelor si puiutilor care isi sarbatoresc ziua de nume, dar si celor care se bucura de Sf. Sarbatoare de astazi!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
eveline spune:
LA MULTI ANI tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua de nastere precum si celor ce-si sarbatoresc ziua numelui! Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti!
Ana si Bianca-iubita
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by simonacip
[brparca Adriana tu spuneai ca le-ai dat gemenusilor augumentin 10 zile....(citi ml le dadeai?)
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
simona eu le-am dat 2.5 ml dimineata si seara...la indixcatia pediatrei.
am citit cu sufletul la gura si cu mare tristete mesajul tau andra...si-mi dau seama ce e in sufletul vostru pt. "simplul" motiv ca sunt mama. si mai stiu ca orice as spune nu ar putea alunga norii din sufletul meu. asa cum atat de frumos ti-a spus dana marele noroc a lui adrian este acela ca TU esti mama lui...insa nu ma pot impaca cu faptul ca "asa trebuia sa fie". pot doar sa ma rog ca sa se intample o minune...doar asteptam Craciunul nu?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
try spune:
quote:
Originally posted by danette
Andra... imi pare foarte rau ca trebuie, cu totii, sa treceti prin asa ceva. Pentru tine si pentru Adrian e cel mai dificil..desi micutzul nu stie e ca bolnav dar probabil sufera fizic, cu atatea transfuzii..
Dar,
"Dumnezeu a creat o mama minunata,
O mama care nu imbatraneste niciodata
I-a facut zambetul din raze de soare
Si i-a modelat inima din aur pur
In ochii ei a pus stele stralucitoare
Iar in obraji trandafiri rosii
Dumnezeu a creat o mama minunata
Si ti-a dat aceasta minune tie, Andra."
Tu a trebuit sa fii mamica lui Adrian. Si daca Dumnezeu a ales pentru Adrian acest fel de viatza sinuasa de care zici tu, insemana ca a stiut de ce te-a ales pe tine. N-as vrea sa repet ce au zis mai toate fetele de pe acest site, dar asa e, tu esti o fiintza care vei fi in stare sa le duci pe toate si sa le faci sa fie bine.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
Dar eu nu vreau sa ma testeze nimeni si sa-mi incerce nimeni puterile, mai ales cand vine vorba de copiii mei. As fi acceptat cu mult mai multa usurinta ceva legat de mine sau de sotul meu, dar cand e vorba de copii...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
camys_2000 spune:
simona, si eu i-am dat 2 luni bronchovaxom si am stat cu ea numai bolnava, de 2 saptamani am tinut-o acasa si inca tuseste puternic...Mie mi-e cam teama sa-i mai dau si tura a 3-a. Acum o sa citesc si mesajele din urma...nu prea mai sunt la curent.
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000