E normal?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

M-am gandit si eu sa fac testul, insa nu prea ar trebui sa fie vorba de o alta sarcina intrucat de cand am revenit la viata "normala" am folosit intotdeauna prezervativ, ca alte metode nu pot folosi. Anti-conc. in nici un caz, ca alaptez, iar sterilet am mai avut si nu prea m-am simtit in largul meu cu el (il simteam), poate pe fond psihic mai mult decat fizic. Dar cred ca totusi o sa iau un test, ca macar din punctul asta de vedere sa stau linisita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Si am uitat sa zic ca ma bate gandul sa imi leg trompele, ca in mod sigur nu o sa mai imi doresc o alta sarcina (plus ca mai e vorba si de varsta, nu prea mare, dar oricum, trec de pragul de risc). Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Tisina,mie dupa primul BB mi-a venit ciclul la 6 luni,iar dupa cel de-al doilea BB mi-a venit dupa 8 luni.Si sa stii ca si eu mi-am legat trompele si totul e perfect normal.Eu ma speriasem ca din cauza legarii trompelor poate nu-mi mai vine.Asa ca am fost la control ginecologic si totul era ok.Dar eu fiind incapatanata mi-am mai facut si o ecografie ca sa fiu sigura si iarasi mi-au spus ca totul e ok.
Asa ca fa-ti testul de sarcina, si daca iese negativ stai linistita si bucura-te de perioada asta.

ANGELA

Mergi la inceput