Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Z34-acelasi simptome
Anca,daca ar fi asa cum spui tu,va iau pe toate dupa mine,numai sa fie cu ochisori.
Cum stai cu testele,au iesit pina la urma pozitiv?
... Dar ce dereglari mari se intimpla in acest cap!!!!!!!!!!!
Va tin pumnii la toate si sa fie cu noroc acest capt,Doamne ajuta!
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Z34-acelasi simptome
Anca,daca ar fi asa cum spui tu,va iau pe toate dupa mine,numai sa fie cu ochisori.
Cum stai cu testele,au iesit pina la urma pozitiv?
... Dar ce dereglari mari se intimpla in acest cap!!!!!!!!!!!
Va tin pumnii la toate si sa fie cu noroc acest capt,Doamne ajuta!
MONI

chivuta

Ti-ai facut un test de sarcina?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Shehe draga,nu mi-am facut si nici nu-mi fac ,nu mai vreau dezamagiri si din acest motiv mai astept citeva zile.Daca ar fi si sapt. viitoare,atunci asi zici ca intr-adevar se intimpla ceva.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna,dragele mele!N-am mai intrat de ceva vreme ,dar azi mi-am instalat mail acasa , asa ca o sa vb. mai des .Din pacate , vad o groaza de nume noi , dar ma bucur in acelasi timp pt. ca impreuna sper sa trecem mai usor peste toate.Desi nu va stiu decat de f. putina vreme , problemele noastre de acelasi fel ma fac sa va simt mai aproape decat pe unele persoane pe care le stiu de multi ani. Sunt convinsa ca si voi v-ati lovit de prejudecatile unora , de indiferenta sau ironia altora, de sentimentul de inferioritate pe care eu ,la 30 de ani , il am fata de celelalte persoane de varsta mea care nu au avut nici o problema din acest punct de vedere.
Eu sunt in z 17 ,cu ovulatie in z 11 , confirmata si de Big M la eco in z 15. Desi am prestat doar in z 9 si z 11, sper ca a fost cu noroc.Va pup pe toate!

Mergi la inceput

mi a,bine ai revenit,iti doresc sa fie cu noroc acest cap.pentru tine.
Daca ai avut ov.in z11,cred ca ai Cm de 21 de zile,asa-i?
Tu faci vre-un trat.nat?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mi_a, bine ai revenit!
ChivutaMonica, eu tin pimnii si astept sa ma anunti sa te trec pe lista!
Fetelor, eu nu ma supar ca par "feţe" noi, desi ma intristez sa vad ca atata lume are probleme... dar incep sa ma simt vetrana... si mi-e dor de fetele care intrau mai demult, si care nu mai dau nici un semn... unele (pt care ma bucur din suflet, au trecut la mamici), altele s-au "oprit" pe la alte subiecte, dar mai aflu vesti "rasfoind" paginile forumului, dar cateva fete dragi mie nu mai dau nici un semn... asa ca dati-mi voie sa dau cate un pupic fff special pt : dana p, piccaflor, cami30, Liana30, iepurila, Bugnar, Tabitha, KITTA, motzunica , melutzica, mishulina , asi, Lachi, stuart, bubuleana, katthy , oanabbb, bety, adela achim...
Pupici la fel de speciali gravidutelor: Mirona, Madana, Ingeras26, Amely, Gabiu, Alionusca

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sa fie cu gravidute capitolul asta

Si eu am pupici speciali pt Mishulici, pe care nu am mai "vazut-o" si "auzit-o" de-un car de ani, pt MOana care s-a intors pt o perioada, apoi s-a retras sper sa va mearga bine fetelor si nu ne uitati de tot

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Neata fetele! Mai fetele voi nu aveti somn noaptea, ce cautati pe aici la 00.00?...
Am intrat sa va urez o zi excelenta ...
Azi am o gramada de treaba ..
Promit totusi ca o sa-mi mai arunc cate un ochi si pe la voi ...Daca o sa mai fiti pe aici...
In rest raportez temperatura in crestere 0.1 pe zi, dimineata 37.1 dupa ieri 37.00 si alalteri 36.9...Oare? !..
Am voie sa ma gandesc?!...
Mai am oricum destul de asteptat, cred ca o sa indraznesc sa fac un test pe 1.11 daca nu vine pina atunci...
Saptamana viitoare imi iau rezultatele de la hormonale.
pupici

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna dimineata! Va multumesc tuturor pt. primire!
MONI, daca am avut ovulatia in z 11 , probabil (sper ca nu ) ar trebui sa-mi vina in z 25 . De regula se adauga 14 zile la ziua ovulatiei. 11+14=25
Luna aceasta e prima oara cand am TB peste 37. Iata :
z8=36,7
z9=36,5
z10=36,4
z11=36,6
z12=36,7
z13=36,9
z14=37,1
z15=37,1
z16=37,2
z17=37,1
z18=37,1
Ovulatia a fost confirmata de Big M la eco in z 15 , prin prezenta corpului galben. Din ce am obs. eu pana acum , in lunile de cand ma urmaresc, ovulatia are loc dupa ziua cu TB cea mai mica . Tot atunci imi ies si testele de ov. pozitive si tot atunci am intepaturile cele mai mari in ovarul cu pricina , dupa care se potoleste brusc durerea.
Albus am obs. f putin prin z8. Eu am facut stimulare cu Closty timp de 2 luni,iar acum sunt in a doua luna fara si ovulez . Probabil ca acesta are efect si dupa terminarea tratamentului.Inainte de Closty aveam mai mult albus ,dar poate ca din cauza acestuia s-a mai diminuat .Astea sunt niste presupuneri , habar n-am daca e vreo legatura.
Ce ziceti , pot sa sper luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Si eu ma inscriu in randul celor cu dereglari, nu am mai avut asa ceva din tinerete Sunt in ziua 32 si nici urma de rusi! Am facut in ziua 30 un test care a iesit foarte negativ si o sa mai fac unul maine dimineata. Nu cred ca sunt pentru ca nici nu am prea multe semne. La mine dereglarea cred ca vine din cauza unei cure de slabire pe care o tin. Saptamana viitoare ma duc la medic, dar sper pana atunci sa se rezolve.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput