Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142
Raspunsuri - Pagina 28
Laura Ioana spune:
Angelique imi pare rau! Incearca si cu tratamente naturiste, ce zici?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
AngeliquedeS spune:
Am incercat de toate, maca, branca ursului, vit. E, etc., si nimic. Luna asta chiar am crezut ca am dat lovitura si in sfarsit ovulez, cand incolo... M-am intors la duphaston, macar sa imi vina sa o pot lua de la capat...
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
oana_r spune:
fetelor,din cate stiu,trebuie sa ia si sotul vit.E
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Si ce a zis?Ca eu duc munca de lamurire cu al meu sa faca spermograma.
anca
poze nunta
Al meu isi doreste f. mult un copil , si atunci am profitat de acest lucru. I-am dat exemplu , pe mine , ca eu am inceput sa-mi fac analize si sunt hotarata sa merg pana la capat,si ca daca totul v-a fi OK la mine , inseamana ca problema e la el, si vom pierde f. mult timp , daca asteptama unul dupa altul , aflam adevarul mai repede daca facem analize amandoi deodata, si atunci a spus ca macar atat poate face si el .
Noi 2 singurei
mi_a spune:
Din pacate, z24=z1. Si cu toate astea , am onulat in z12(confirmat la eco de Big M).Rezulta ca la mine, un ciclu de 23 de zile a fost ovulatoriu , doar ca DPO =12 zile, ceea ce nu e bine deloc. Poate cineva sa imi dea mai multe amanunte despre aceasta DPO scurta? Pai nu erau ciclurile < 25 z anovulatorii? Chiar ca nu mai inteleg nimic!!!!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by mi_a
Din pacate, z24=z1. Si cu toate astea , am onulat in z12(confirmat la eco de Big M).Rezulta ca la mine, un ciclu de 23 de zile a fost ovulatoriu , doar ca DPO =12 zile, ceea ce nu e bine deloc. Poate cineva sa imi dea mai multe amanunte despre aceasta DPO scurta? Pai nu erau ciclurile < 25 z anovulatorii? Chiar ca nu mai inteleg nimic!!!!
cICLURILE ANAVULATORII SUNT MAI MICI SAU EGALE CU 21 ZILE.
Noi 2 singurei
chivutamonica spune:
Angeliq,imi pare rau dar trebuie sa incerci macar trei luni cu trat.nat.Rabdarae si iar rabdare,ce sa facem? Nu poti numai o luna si sa si apara rezultatul.Fi mai optimista ca esti tinara si viata merge inainte.Te ,MONI
Roxali spune:
Fetelor, daca hormonal e ok, gigei sunt buni, atunci as putea sa am o trompa infundata.Cum pot sa-mi dau seama fara o analiza adecvata??Ar trebui sa am dereglari de CM??...am c-am lut-o pe aratura..
Ali
chivutamonica spune:
red]Roxali[/red],si noi suntem o.k.din punct de vedere hormonal si nici prob. cu trompele nu am si ce pot sa zic de 6 ani tot astept?Doctorul tau nu te-a trimis la laparo..? Poate nu e cazul.Intreaba-l si vezi ce zice.
Incearca cu trat.nat,poate D-zeu se indura.Te ,MONI