Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,gravidute 142

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor,ne dorim atat de mult copii si avem impresia ca ei nu-si doresc la fel ca noi,si va spun eu,dupa ce vine copilul,totul suna asa: barbatii spun: din cauza ta a racit,din cauza ta s-a lovit,tot ce este bine este datorita lui, tot ce i se intampla rau este datorita tie

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Apropo de ce spuneai tu mai devreme de infertilitatea o problema neurologica...In ultima vreme asta mi-au spus mai toti doctorii, totul e Ok, psihicul e de vina...Faceti-va ordine in viata,linistiti-va, plecati in concediu...Lasati departe stresul...Dar cum? Caci eu am ajuns sa ma stresez pentru orice fleac...

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Off! Barbatii astia! Dar ce ne-am face noi fara ei?
Lasa ca si noi ne varsam offul in capul lor....CU sau fara motiv

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne ce frumooosss!!! Acum am vazut ca sunt pe listuta!!! Felicia multumesc

Fetelor eu am primit unda verde la bebe luna trecuta, dar nu am ramas din prima. Apoi mi-am amintit ca anul trecut, cand am ramas , luam vit.E. Si am luat si acum si am ramas in luna in care am luat vit.E.

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Laura Ioana, cum ai luat vit E, de ai si ramas din luna in care ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Laura, vreau si eu sa iau vit.E. Dar nu stiu cum! Iau in fiecare zi? si cate sa iau pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Laura esti o draguta ca ma incurajezi, dar spottingul astail am de aproape 3 ani , dupa a doua sarcina pierduta, cu 2-3 zile inainte de rushi.
Oricum , de vreo jum. de ora a inceput sa ma can doara burta destul de tare, semn ca imi vine in seara asta.
Asa ca........ intr-o saptamana o iau de la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mi_a pana nu e rosu, e speranta! Am mai spus-o si alte dati si am cam avut dreptate!

Fetelor am luat cate 1 capsula de vit.E / zi (capsula de aia uleioasa). Cica se ia asa cam 3 luni si dupa aia cate 10 zile / luna.

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Laura, eu de mult te-am trecut pe lista!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, nu mai cred in temperatura bazala. Luna asta am luat temperatura cu constiinciozitate, mi-am facut si grafic pe fertility friend si din grafic a rezultat ca am avut o ovulatie de toata frumusetea. ieri am fost la eco si mi-a spus ca ovulatia ia-o de unde nu este si daca vreau sa imi vina ciclul ca sa fac stimulare, sa iau iar duphaston. Deci temperatura bazala nu a fost ilustrativa deloc. Si ce grija am avut, sa ma trezesc exact la aceeasi ora, sa stau cu termometrul si ba chiar ma mai si scocioram dupa mucus cervical E cam de rasu-plansu... Simteam nevoia sa spun cuiva...

Pupici,
Angelique

pozele mele
povestea nuntii
luna de miere

grafice

Mergi la inceput