Brad Pitt - epuizat
sursa: www.bihon.ro
Brad Pitt pare sa nu mai faca fata programului încarcat, lesinând în timpul filmarilor. Actorul este epuizat fizic si psihic, fiind nevoit în ultimele luni sa se împarta între cariera si viata solicitanta de familie.
El a devenit tatal a trei copiii, a însotit-o pe iubita lui, Angelina Jolie, în calatoriile ei prin lume, si si-a reluat cariera ca actor si producator. Însa epuizarea se face simtita. Pitt a lesinat în timp ce filma o scena de poker cu amicii lui, Al Pacino, George Clooney si Matt Damon, din distributia productiei Oceans Thirteen.
Conform declaratiilor facute de acestia, actorul este foarte stresat în ultimul timp, îngrijorându-i pe toti. „A slabit mult si arata tot timpul obosit. Este atât de stresat, încât a ajuns sa fumeze mai mult de 30 de tigari pe zi. Nu mai are timp sa se odihneasca sau sa faca sport, ”, sustine prietenul lui Pitt, Matt Damon.
George Clooney i-a sugerat actorului sa petreaca câteva zile la vila lui din Italia, însa Pitt l-a refuzat, motivând ca nu are timp sa se odihneasca.
Se pare ca Angelina il asupreste calumea... sa speram ca va supravietui saracul Brad.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Raspunsuri
Teodora D. spune:
saracul! sunt sigura ca jennifer aniston l-ar lua acasa, sa-l puna pe picioare!
sau poate nu? poate se bucura ca l-a stors "aialalta", adica angelina?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
roxivan spune:
Saracu', deh acum are 3 copii, trebuie sa faca fata indatoririlor de tata. Parca pe Jennifer a lasat-o ca nu putea avea copii? Sau ma insel?
Ana68 spune:
Nu te inseli Roxi...de unde si vorba:ai grija ce iti doresti,ca se poate indeplini.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Teodora D. spune:
mey, poate e la cura de slabire si se infometeaza. metabolismul lent ii afecteaza si pe barbatii trecuti de 40.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
gabi_j spune:
Mai Angelina asta e pretentioasa, nu gluma, daca a reusit sa il termine psihic si fizic pe Brad.
Pe mine m-a distrat cand Jennifer a comparat-o pe Angelina cu Gollum (sau cum il chema) din The Lord of the Rings. De altfel nu am nici un bai cu niciuna din ele, doar ca imi e mila de saracu Brad.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
ligeea spune:
Pi da , o fi epuizat de dna Smith . Ea e mai tinerica are alte pretentii carora poate ca nu mai face fata .Plus ca 3 copii nu sunt usor de ,,intretinut .Munca multa la asa buget
crinuta spune:
Ba sa nu-l mai ia Jennifer acasa la ea, ca nu o merita. A vrut-o pe Angelina, sa fie sanatosssssssssssss!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Flaflo spune:
Sotii Pitt-Jolie au inceput in India filmarile pentru un film produs de Brad cu Angelina in rolul principal. Este povestea decapitarii jurnalistului american Daniel Pearl de catre extremisti pakistanezi.
Familia a primit amenintari cu moartea, normal ca nu este prea placut si la un moment dat clachezi.....
Flavia si Bianca
sheherezada spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Nu te inseli Roxi...de unde si vorba:ai grija ce iti doresti,ca se poate indeplini.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
diadaniela spune:
da domne!
asa-i trebuie !
nu putea sa stea el frumusel langa Jen?
mie imi placeau tare mult .erau un cuplu tare frumos,dar a venit devoratoarea de barbati si ...bang.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana