Visul, cotul si 139 de milioane de dolari :-))

Visul, cotul si 139 de milioane de dolari :-)) | Autor: lilanda

Link direct la acest mesaj

A fost odata si inca mai este un miliardar din Las Vegas, mare iubitor de arta. Asa se face ca pe linga hoteluri, cazinorui si restaurante, omul are o impresionanta colectie de picturi, printre care si celebrul "Vis" al lui Picasso. Zilele trecute era cit pe ce sa vinda tabloul, cu suma record de 139 de milioane de dolari...numai ca, in timp ce arata pictura unor oaspeti, se sprijini cu cotul de pinza si pinza...hars, s-a rupt, lasind o mare gaura in Vis!!! Miliardarul si sotia au hotarit ca asta e semn divin, drept pentru care au anulat tranzactia!!!
Amanunte oficiale in www.newyorker.com/talk/content/articles/061023ta_talk_paumgarten" target="_blank">New Yorker...dar iata si blogul unui martor ocular: www.huffingtonpost.com/nora-ephron/my-weekend-in-vegas_b_31800.html" target="_blank">Nora Ephron, scenarista de succes (de la ea aflai ca e la moda friptura de vaca hranita cu iarba )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Eiiii, Mr. Bean a patit-o chiar mai rau cu mama lui Whistler.

Mi-a placut concluzia omului: "It’s a picture, it’s my picture, we’ll fix it. Nobody got sick or died. It’s a picture. It took Picasso five hours to paint it."....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by iileana
It took Picasso five hours to paint it."....

o remarca de bun-simt. nu asa apreciaza toata lumea munca sau meritele altora?

mie intreaga intamplare, cu tot respectul pt. pictura lui picasso, mi s-a parut tare amuzanta...

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

la banii lui.......ce conteaza un petic?

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Pai de ce nu il vinde si sa doneze banii, ca poate asta vroia sa spuna picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Daca ai un tablou de o asemenea valoare cred ca ar trebui sa il tratezi cu mai multa atentie.Parerea mea...Ce face fiecare cu banii...treaba lui...

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput