Vinisoare rosii la ochi

Vinisoare rosii la ochi | Autor: osolita

Link direct la acest mesaj

De ceva timp am observat ca pe albul ochilor mi-au aparut niste vinisoare rosii, de fapt nu-mi dau seama daca mi-au aparut altele noi sau sunt tot cele vechi dar mai pronuntate si nu stiu daca e cazul sa ma alarmez si sa merg la doctor sau e ceva normal. Voi ati avut probleme de genul asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Poate sa fie o tensiune oculara acumultata, si asta se poate intampla si din cauza calculatorului folosit prea mult, a cititului noapte.
Sorei mele ii aparea la fel, si cu Vispring, l-am cumparat de aici, dar si acasa cred ca il gasesti, i-a trecut intr-o saptamana.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Si eu am multe vinisoare insa dr mi-a zis ca n-am nimik, ca asa sunt eu. L-a intrebat daca pot sa pun ceva picaturi si a zis ca pot insa dupa jumate de ora vor aprea la loc. Mi-a dat totusi niste picaturi pe care nu le-am pus nici acum - Sperssalerg. Asa ca nu stiu daca sunt bune sau nu. El mi-a facut si fund de ochi, s-a uitat atent sia zis ca nu e nimik grav. Acum stau non stop in fata calculatorului insa le aveam si inainte; Asa ca nu cred ca e de la asta.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Asa ceva ii apar barbatului meu dupa ore de stat la calculator, si de oboseala... trec de la sine in cazul lui, dar parerea mea este ca tu sa mergi la un doctor. El te poate sfatui cel mai bine.

Mergi la inceput