Gradinite zona Pod Grand
Buna fetelor,
Am copilul la gradinita 281 si am ajuns la concluzia ca nu ii place , ajunsee nici sa nu mai vrea sa se trezeasca dimineatza, asa ca m-am hotarat sa il mut la alta gradinita, dar as vrea tot de stat din cauza finantelor, stiti cumva in zona Grivita, 1 Mai, Pod Grand (Turda) vreo gradinita cu program prelungit ?
astept cu nerabdare raspunsul vostru
O mamica disperata
Raspunsuri
valentinag spune:
Laura este una in spatele blocului CFR,chiar pe straduta de langa bloc,nu stiu sa-ti spun ce numar are...![]()
"La vita e bella"
poze
laura_cafea spune:
Stiu si eu una pe acolo , o sa vad ce numar este, cum sa pun problema cand ma voi duce sa ma interesez, sa le zic de un transfer de la alta gradinita sau pur si simplu sa le zic ca vreau sa il inscriu acolo ?
Oricum piticul meu face 3 anisori pe 20.11.
wapi spune:
mai este gradinita nr 42, pe Gala Galaction nr. 1, dar nu cred ca mai sunt locuri(de pe Turda, se merge pe langa blocul acela care este in constructie de cativa ani buni - de langa magazinul Comart - vreo 300 de metri).
Wapi
http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
laura_cafea spune:
Merci de raspuns, stie careva ceva de gradinita 42 ?
Cunoasteti pe careva sa ma ajute , vreo cunostinta ?
Astept raspunsul vostru
valentinag spune:
Wapi vorbim de aceeasi gradinita
Laura imi pare rau dar nu stiu pe nimeni acolo.Dute si vorbeste cu directoarea pur si simplu si vezi ce zice!
"La vita e bella"
poze
bran spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Wapi vorbim de aceeasi gradinitaLaura imi pare rau dar nu stiu pe nimeni acolo.Dute si vorbeste cu directoarea pur si simplu si vezi ce zice!
"La vita e bella"
poze
Salut,
baitul meu merge la gradinita 42. Din cite stiu eu locuri nu mai sunt de mult. Incearca sa vorbesti cu directoarea poate s-a retras cineva intre timp.
Noi suntem la grupa mica. Dar avem ceva experienta la gradinita in cauza. Fetita mea a fost 3 ani aici. E gradinita e stat. E Ok.
Cu baitul meu am aceeasi problema in fiecare dimineata: nu vrea la gradinita. Dar nu plinge (are 1 an de cresa) si nici nu protesteaza vehement. Faca il intreb ce nu-i place spune lucruri care nu le pot lua in seama: nu-i place ca doarme, nu-i place ca l-a impins X de pe banca, etc... Asa ca mergem la gradinita zi de zi fara discutii.
Iti urez succes.
Adriana
laura_cafea spune:
Buna Adriana
Scuze dar d-abea acum am vazut ca mi-ai raspuns la subiect, as avea si eu o rugaminte........
Crezi ca imi poti spune cati copii sunt la baietelul tau in grupa?
Asa imi pot da seama daca are rost sa mai insist sau nu...
Astept cu nerabdare raspunsul tau
O zi buna
Laura
ionella3003 spune:
bun subiect, si pe noi ne intereseaza gradinitele din zona... de gradinita de langa parc stiti ceva detalii (habar n-am ce nr. are...)
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
teo28 spune:
Laura, am vazut mai tarziu subiectul asta. Ti-am raspuns la celalalt. Mai aproape de podul Grant este Gradinita nr. 97, str. Islaz, nr. 13, tel.224.11.62 - program prelungit si Gradinita nr. 98 str. Elena Plesoianu nr.4, tel 224.11.66. - Program Normal.Mai sunt si alte gradinite, spre gara, dar iti scriu mai tarziu , daca te intereseaza.
laura_cafea spune:
Buna Teo
Ma intereseaza subiectul, chiar pot spune ca sunt un pic disperata, dar gradinita 97 nu este cu program prelungit, acolo am fost si eu.........si anul asta nu are grupa mica , iar pe Plesoianu mi s-a spus ca nu mai sunt locuri, cunosti pe careva?
Ma poti ajuta?
Astept cu nerabdare raspunsul tau.
Merci