Copii din 1996 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Dragele mele,
Va citesc mereu.
Se pare ca avem aceleasi probleme la aceasta varsta.
Andrada acum are varicela. Pana acum au 5 copii din clasa.
Asa ca, 2 saptamani trebuie sa stea in casa, apoi urmeaza 1 de vacanta. Asta e...
E pliiiiina de bube peste tot, face febra mare si se simte tare rau.
Dupa ce-i trece starea asta de rau trebuie sa ne apucam de recuperat materiile.

Spor la treburi si sanatate! Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Offff Mirela, imi pare rau. Andreiu a facut la gradinita si a avut vreo 12 bube, din care 8 la putza, restul pe fatza. Deci am scapat usor.

Ce faceti voi in vacanta asta?

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor....vad ca dati cu degetelele in tastatura la greu....Mai ti minte Brenda,cand scriam aici doar tu,Mihaela S si cu mine?Hehehehehe...ce ma bucur ca scriu fetele aici...
Brenda mama....imi amintesc ca si la mine cam avea maica-mea batai de cap sa ma lamureasca cum sta treaba cu aspectul exterior....de imi pica pata pe o bluza sau un pantalon....pai nu conta ca era iarna,vara....numai asa ma imbracam...
Miki,la Alex la scoala nu se poarta uniforma.Alex nu a purtat niciodata uniforma.La inceputul clasei I am intrebat de aspectul asta si ne-a zis ca s-a decis ca e mai bine asa,ca oricum e cheltuiala pentru parinti si in plus copiii au tot timpul tendinta sa faca imbunatatiri uniformei si nici nu o prea poarta....asa ca fara uniforma.Ce ati facut la teste?
Dana....e ceva specific copilasilor nostri treaba cu "atoatestiutor"...Au impresia ca un serial pe Discovery le-a oferit raspunsul la toata materia de geografie sau istorie sau mai stiu eu ce...Asa ca eu,de cele mai multe ori,il las pe Alex in pace,nu ma bag in lectiile lui si abia cand vine sa imi ceara ajutorul...abia atunci reactionez.De multe ori,de lene sau de oboseala si sictir,ar vrea sa ii fac eu temele....si asa,subtil,pune intrebari peste intrebari...si realizez ce vrea sa faca.Si atunci ii spun ca nu ii fac eu tema,sa isi imagineze ca e in examen sau intr-un concurs....ce se face?ca eu nu sunt acolo langa el sa ii dau raspunsurile....
Si eu l-am lasat pe Alex sa foloseasca spray-ul lui Marius.A primit anul asta,de la unchiul lui,un parfum barbatesc...si s-a mai dat si cu ala...Mai tragic ca vrea si cu gel pe par....
Anca draga....curaj!Ai pus-o cu pantalonii bej...Zi si mie:care mamicuta nu cocheteaza cu statutul de urlatoare in fata adolescentului?!
Mirela,insanatosire grabnica Andradei....Bine ca a facut si asta si scapa...

Buna intrebarea lui Miki:ce faceti in vacanta?Pai eu chiar nu stiu si ma gandesc ca fi-miu va sta acasa si va lenevi cat va fi ziua de lunga....macar de ar citi o carte...Ca nu stiu ce program sa ii fac...Ma gandesc cu groaza sa ii dau de lucru din culegerea de mate....
Pupici voua si la copilasi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Ana, cititul este un subiect tare dureros la noi. Nu vrea si pace!

Si mie imi pare bine ca v-am gasit. De regula pe site-urile pentru parinti sunt numai mamici incepatoare cu nou-nascuti sau copii mici eventual gravide .
Aici pot sa dezbat problemele specifice varstei copiilor mei si ma bucur ca v-am cunoscut.


Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mamici,sunt suparata!

Am fost cu Andrei azi la urgente(era pe perioada prinzului asa ca toate cabinetele medicale inchise)ca il durea tare genunchiul iar eu dupa amiaza trebuia sa merg la servici.I-au facut o radiografie,si nu are nimic dar se pare ca undeva in corp are o infectie.In timp ce asteptam,mi-a spus ca-l doare capul,burta si in git,deci tipic pentru amigdalita.Asa ca miine ma duc la medicul lui sa vedem ce ne spune.Am sa cer sa-i faca si analize complete.Sper sa nu trebuiasca sa mai trecem printr-o operatie(de amigdale),ca deja de polipi avem 2 la activ!

Sa speram ca va fi bine!
Salutari tuturor fetelor!
Si o intrebare,dar in Ro este vacanta de toamna.Eu ma gindesc cu groaza ca de luni se duce la scoala,si le baga imediat o testare la cunostinte despre natura(ceva asemanator acestui obiect din Ro) iar Andrei daca e bolnav nu da randament.

Nu mai stiu ce vroiam sa spun,ca-s tare obosita(de la spital am plecat direct la munca,nemincata,vai de capul meu),dar va pup pe toate!Revin miine dupa vizita la doctor!


Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Dana, sanatate la puiutz. Genunchiul e umflat? E bine ca ii faci analizele. Dar chiar daca are infectie in gat, asta nu inseamna ca e musai sa ii scoti si amigdalele. Si cum de aveti deja 2 operatii de polipi la activ? Asa repede i s-au refacut?

Si Andreiu meu are o saptamana grea cea care urmeaza. La fiecare materie le da test inainte de mini vacanta.

Aveti idee unde se mai poate merge cu copiii astia in Buc? LA Antipa am fost, la vreo 5 locuri de joaca de interior am fost, la teatru ion creanga am epuizat repertoriul, la muzeul tehnic am fost, la muzeul militar am fost. Acum unde ii mai duc?

O zi buna si mai vorbim!

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana....cam nasol cu flacaul tau!Insanatosire cat mai grabnica si spune-ne si noua rezultatul analizelor.Cum zice si Miki: nu e musai sa scoti amigdalele.Eu imi amintesc o chestie,nush cat de bine o stiu,dar parca amigdalele sunt in stransa legatura si cu crizele de reumatism.Eu una,de cand ma stiu si eu rasarita pe pamantul asta,am probleme cu durerile de genunchi,coate,umeri....care s-au cronicizat cu timpul,plus ca sunt si meteo dependenta.Amigdalele au fost operate pe la 4 ani...si nu pot spune ca e o binecuvantare.Vai de capu' meu cand fac viroza,ca nu mai am hopul din gat unde sa se opreasca virusii...trec direct in caile respiratorii si sa te ti tuse...Intrebai de vacanta:e o saptamana de vacanta acum,nu-i pot spune chiar vacanta de toamna...Cam asa e acum,ca nu mai e scoala cu trimestre,ca pe vremea cand eram eu eleva,acu ii cu semestre,ca la facultate.P-orma au copiii vacanta de iarna,vreo 3-4 saptamani,pe urma una scurta de primavara,aia de Paste si pe urma vacanta mare....Parca asa,nu mai stiu!Sa va faceti bine cat mai repede!
Miki...daaaaa,treaba cu cititul e crima si pedeapsa!Pai eu nush ce idei sa iti dau pentru vacanta copiilor,pentru acolo la voi...Daca aveti masina fugiti colo catre Predeal,la Peles sau sus pe Caraiman....o tura pe la Bran...e mult de mers?Zic si eu,nu stiu...

Dragelor sa aveti un weekend frumos si plin de bucurie!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna fetelor!

Repedeca-s in criza de timp,acum am venit de la medic,am nervii in coada de peste,peste 45 min. merg la servici unde sper sa nu se intimpla nimic deosebit ca explodez.

Nu am deocamdata nici un diagnostic pentru Andrei,i-a facut un ultraschall(scuze nu-mi vine cuvintul in romaneste),intii mi-a spus ca are un hematom pe urma ca nu e sigur,asa ca ma mai duc o data marti.
Durerea este de fapt in zona din spatele genunchiului,nu stiu cum se numeste,acum nu-mi iese nimic,neuronul nu functioneaza.

Revin mai tirziu!Pa!



Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Salutari

Dana, insanatosire grabnica flacaului tau, si sa speram fara operatie. Si eu sant de aceiasi parere cu Ana. Amigdalele isi au rostul lor. Cand am fost in RO cu baietii, toti imi ziceau de ce nu-l operez de polipi pe cel mic. De cate ori mergeam cu el la doctori si la specialisti aici, imi spuneau, ca e mai bine sa asteptam ca o sa creasca si se vor aranja lucrurile. Si uite, acuma - respira normal, si nu mai imi sforaie noptile. Oricum sanatate multa, multa.
Deci in RO va asteapta o mini vacanta. Noi nu pupam nimic pana la vacanta de Craciun. OK, avem 2 zile libere (joi si vineri) in Noiembrie de Thanksgiving...
Mikki, o ideie pentru vacanta, ar fi sa-l duci la bazin de innot. Asta in cazul in care ii place sa innoate.
Ana, deci, cum ziceai, dai prognoza meteo. .. .
Mirela, sanatate multa Andradei. Cum se mai simte, a trecut rau?
Ieri eram in agitatia zilnica de iesit pe usa sa plecam la scoala / servici. Eu dadeam ordine sa se imbrace / pieptene / spele pe dinti (tot tacamul), eram in bucatarie, le pregateam merindele de scoala. Elliot langa mine, umfla o mingie, calm de parca eu vorbisem la pereti. I-am luat si eu mingia si i-am "umflat" 2 pe spate.... In drum spre scoala cand s-a mai calmat atmosfera, ce-mi zice Elliot? Ca l-am distrus emotional... Era foarte serios, iar eu am inceput sa rad cu lacrimi...
As vrea sa fac rost de DVD sau VHS cu reportajele facute in '90 in RO cu copii strazii. Oare o baga ceva la cap dupa ce vede reportajul?
Un week end bun la toti si sanatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Salutare in we!
Sanca, o sa incerc sa ii duc la bazin, ca si mie imi place sa inot. Dar in Ro stam cam prost cu bazinele acoperite. Unele sunt cam mizerabile, alea mai rasarite sunt scumpe rau, dar o data sper sa imi pot permite, hehe.

Toti copilasii sunt bine?

Andreiu e plecat in excursie la Slanic Prahova, dar pentru el nu e nici o sfaraiala, ca noi avem o casa de vacanta acolo si am stat toata vara , asa ca o sa faca pe ghidul.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput