Copii din 1996 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dana, la multi inainte! Cum merg pregatirile? Deci aveti mai mult de un motiv de party in weekend... Cu germana, are prieteni cu care sa vorbeasca limba? Ceva copii care vobesc nativ germana cu care sa petreaca, cat mai mult timp... Cred ca l-ar ajuta. Precum Sanca, asa cred si eu, practica efectiva ar da rezultate mai bune.

Alma, brava fetei, tace si face!
Eu deja sunt mare si tare, si-a facut efectul anitbioticul, aproape ma bate gandul sa nu mai merg marti la dentist

Sanca, totali sunt copiii tai, cred ca ti-a fost greu sa nu razi cand ai auzit. Parca-i vad, hahahaha

Si fiica-mea asta face cate una! Azi a venit de la scoala cu jurnalul (scriu in fiecare saptamana in el cate o compunere) si era tare incantata. Ca un copil de gradinita, mi-a deschis caietul la ultima poveste si a zis "vezi? eu cred ca-i place mult la teacher cum scriu! am scris asa de mult aici! n-a mai avut teacher loc sa scrie 'good job' sau 'excellent'". Era o pagina pe care teacher a facut un semn din-ala de v
Asta dupa ce m-a intrebat de niciunde al carui cuvant e diminutivul furculita. Numai cand m-am gandit la posibilitati - ceva de genul FURCULA...

Nici la noi Mos Nicolae nu va fi prea bogat, in weekendul asta sa vedem ce gaseste.

O zi buna la toate mamicile!

www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineata!

Sunt pe fuga,dar totusi nu puteam pleca la munca inainte de a va invita la o sampanie!
Astazi imi sarbatoresc baiatul,de care sunt TARE MINDRA,si sotul,pe el l-am adaptat putin ca de fapt e Andreas si de alta religie!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Promit sa revin cu amanunte!
V-am pupat si nu fiti timide,bufetul este deschis!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ANDREI si ANDREE !!!!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ca veni vorba de Sfintzi... Si noi am inceput sa sarbatorim Sf Matei si va las sa ghicitzi ce Sf e pentru Elliot.... Noi santem Catolici, dar am facut o mica exceptie pentru mici mei sfintzi.

Eu mai nou, m-am apucat de tradus "Cismigiul and Co" de Bajenaru. Stiati ca povestirea incepe cand el era de varsta copiilor nostrii? M-am gandit ca fiind vorba de un baiat de 10 ani jumate, o sa-i placa lui Elliot. El nu citeste inca in romana, dar mai am sperante ca intr-un an, doi sa-si dea drumul.
Am inceput iara lectiile de romana.

Mergi la inceput

Toate cele bune Andrei, Andreea si alte nume inrudite!
O zi nationala fericita! Sunteti liberi azi?

Fetelor eu sunt necajita destul pentru azi... Am avut interviurile cu profii lui fiu-meu... De ce sunt necajita nu prea stiu, ca eram pe deplin pregatita, si totusi, de fiecare data ma intristez.

Nu mai stau acum, dar mai vin...

Mergi la inceput

`Neata si zi a romanilor fericita!

Multumesc de urari,dar eu sunt pe fuga ca incep pregatirile pentru petrecerea de miine!Ieri nu am reusit sa fac nimic ca m-au chemat la munca dimineata iar dupa masa am fost de i-am cumparat cadoul lui Andrei!

Si astazi la 2 imi vine si cineva sa-mi testeze copilul la germana!
Promit sa vin cu mai multe detalii!

Va pup si o zi buna sa aveti!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Uff, Mqqm, ce ti-e si cu adolscentii rebeliosi... Oare asta ma paste si pe mine in 2-3 ani??
Ti-a trecut durerea de dinti? Nici sa nu te gandesti sa anulezi sau sa amani programarea la dentist..

Dana, bafta cu testul la germana. Un week end cat mai romantic si linistit.

Ana, ai diparut cu Toyo? Ce faci ti-ai luat zborul spre meleaguri mai calde?

Brenda? Chiar nimik?

Iara m-a infuriat copilul asta. Nu pierde nici o sansa copilul asta. . . In fiecare saptamana are 12 cuvinte de studiat - si test vinerea. L-am testat luni, stia majoritatea cuvintelor. L-am lasat sa le invete singur marti / miercuri. Ieri (joi) l-am testat iara - mi-a scris corect numa 6 cuvinte, si azi are testul... Ne-a trebuit 2 ore, si mi-a facut 90 la suta... Sa vedem ce mare branza face astazi. Pe urma tot el suparat ca nu am facut lectia de romana...

Un week-end super la toata lumea,

Mergi la inceput

`Neata!

Sampania e la rece,tortuletul e pe masa si multe alte alte bunatati,asa ca va rog...!

Puiul meu implineste astazi 11 ani!
Sunt pe fuga,dar nu puteam sa nu las si aici ceva ca tot am stat ieri pina la 11 noaptea in bucatarie!

Un weekend minunat tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Dana,La multi ani!

Sa-ti traiasca puiutzul,sa fie sanatos si sa aiba mult,mult noroc in viata!
Bun tortul,pot sa mai iau o felie?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Andrei, ! Dana, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare, sanatos, frumos si destept si sa va bucurati de el si realizarile lui!... Si sa aiba o adolescenta lina, lina, lina! Multumim ca te-ai gandit si la noi cu tratatia.
(la noi e inca 2 dec din cauza de fus orar, asa ca n-am intarziat)

Sanca, ce sa-ti zic, mi-au anulat ei programarea la dentist joi si mi-au lasat mesaj. Vineri nu i-am prins, iar acum trebuie sa-i sun sa reprogramez.

Fiu-meu ma termina, mamaruta lui de copil ca l-as bate una buna daca as putea. Imi pare rau ca nu m-am dat la el cand mai puteam. Amanunte alta data, ca-mi stric weekendu daca incep...

Cum a fost la test? Daca ii inveti pe baieti sa citeasca romaneste le va fi mult mai usor cu spelling-ul. Cand pot sa memoreze fonetic un cuvant e mai usor si memorarea e de durata. Eu am vazut diferenta la ai mei si fiul meu mi-a zis ca el asa invata cuvintele in clasele mici. Dupa ce am schimbat-o si pe fii-mea rezultatele au fost imediate. Problema cu ea e ca mai uita de smecherie, nu ii e complet natural. El avea 5+ ani cand am venit si s-a invatat sa citeasca romaneste, asa ca la el a mers fara macar eu sa realizez cum face.

Un weekend frumos in continuare.

Mergi la inceput